Ve şunu ekLemek istiyorum Sigames in stratejiLerini savunanLara bu cümLem. Dünya da artık satış stratejiLeri arasında hiç benim sistemim bu ben ne dersem o oLur mentaLitesi kaLmamıştır. ÜLkeLerin, sizin hedef pazarLarın durumuna göre strateji üretme oLayı başLamıştır.

Sigames Türkiye yi Pazar oLarak görüyorsa, o zaman hedefsiz Türkçe DiL ekLentisi koyacak ki satışını arttıracak. Bizim üLkemizde bu işLer böyLe yürüyor. Bizim insanımız önce bekLer sonra duyarLıLığını gösterir, bizim insanımıza önce yap sonra aLırsın karşıLığını dersen seni saLLamaz. Bu bu kadar basittir.

Benim Firmam Avrupa ve Asya pazarına hitap eden firmaLar iLe çaLışıyor. Orada ana tedarikciLerimiz var. Ve inanın hepsi stratejiLerini Türkiye şartLarına göre ayarLıyor. ALmanya da 40 € sattıkLarı Dünyanın en kaLiteLi kLavuzunu Türkiye pazarında bizim insanımızın sırf performanstan ziyade fiyata bakmasından doLayı 25 € Lara kadar düşen fiyatLara satıyorLar. 40€ iken Türkiye de satıLmayan ürün 25€ a düştükten sonra satış patLaması yaptı, getirmeye yetiştiremiyoruz. Dünyanın 1.KLavuz markası firması oLan firma bu işten anLamıyorda koskoca Dünya devi Sigames anLıyor demek.

Yeme bizi Sigames.