1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Dunga: "Santos'u Daum bozdu!"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Angry Dunga: "Santos'u Daum bozdu!"

Brezilya Milli Takımı'nın patronu Dunga, Santos'u Fenerbahçe'de yanlış yerde oynattığı için Daum'u eleştirdi, "Düzeltmeye çalışacağım" dedi..

Brezilya Milli
    Takımı Teknik Direktörü Dunga, Andre Santos'un Fenerbahçe'de farklı mevkide oynatılması nedeniyle teknik direktör Christoph Daum'u eleştirdi.

Sarı-lacivertlilerde orta sahanın solunda forma giyen Santos'un milli takıma uyum sağlamakta zorlandığını belirten Dunga, "Fenerbahçe'ye gidişi sonrasında Santos'un alışkanlığı bozuldu. İdmanda bunu düzeltmeye çalışacağım" diyerek Daum'a göndermede bulundu. Brezilya'nın hocası Dunga'nın Santos'un yerine Luis Felipe'ye şans verebileceği öne sürüldü.

Ajansspor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalan diye düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Özer tam olarak hazır hale geldiğinde sol kulvarı Santos - Özer şeklinde kullanabiliriz. Devre arasında gidecek olan Carlos'un yerine genç yabancı bir kanat oyuncusu, Deivid yerine de yine aynı şekilde genç, yedekliği sorun etmeyecek bir yabancı oyuncu alınırsa çok güzel olur.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Düzenleme: Deivid yerine yedekliği sorun etmeyecek yabancı bir forvet oyuncusu olacaktı.
    Last edited by TR.CaPTaiN : 09.Ekim.2009 at 18:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Santos bu özellikle defansın solunda çok sıkıntı yaşatır Fener' e
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Sheriff Misafir

Bu kadar teknik bir oyuncu sol açık olmalı kesinlikle. Asıl Dunga onu yanlış yerde oynatıyor

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Bu kadar teknik bir oyuncu sol açık olmalı kesinlikle. Asıl Dunga onu yanlış yerde oynatıyor
    Aynen..

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Artık günümüz futbolunda beklerinde ofansif özellikleri olması istniyor o yüzden bencede bek oynasın önünde Özer iyi olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Santos'dan bek olursa o kanat yol geçen hanı olur. Bu kadar hücumu seven,teknik,süratli, ileri çıkan bir isimi sol beke koyarsan 60-70. dakikada o adamın pilini de bitirirsin. ne ilerde ne geride faydalanırsın.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Santos'dan bek olursa o kanat yol geçen hanı olur. Bu kadar hücumu seven,teknik,süratli, ileri çıkan bir isimi sol beke koyarsan 60-70. dakikada o adamın pilini de bitirirsin. ne ilerde ne geride faydalanırsın.

Bu bizim adamın gerçek mevkisi neresi anlamadım Brezilyadaki takımında ve milli takımda farklı yerdemi oynuyor nasıl bir yorum anlamadım sanki adam hayatında bek oynamamış gibi yazmışsın ben hiç denenmemiş bir şeyi değil GERÇEK MEVKİSİNDE oynasın dedim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hatta bir röpartajında dinledim kendisi bek oynarken daha rahat olduğunu söyledi...
    Last edited by murat taşlı : 09.Ekim.2009 at 23:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

TuNdRaLoWeR Misafir

Dunga farklı bir Santos izliyor olmalı, ben Santos'un Fenerbahçe'de oynamaya başladığından beri elle tutulur bir fire verdiğini hatırlamıyorum?

Dunga, "Fenerbahçe'ye gidişi sonrasında Santos'un alışkanlığı bozuldu"
    Ayrıca Dunga öyle bir belirtmiş ki sanki adam madde bağımlısı "alışkan"..

Nesil
    2006

Santosun mevkisi neresi onu bilmiyorum ama sanirim santos sol bekte oynamaz diyenler Dungadan daha iyi biliyorlar futbolu.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Daha dun teknik direktor olmus konusuyo Bencede Santos sol kanat oyuncusudur

Mesaj Yetkileri