Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
Madem siz belli bir yetkiye sahipsiniz,orada da bu konuları burada olup orada dile getiremeyen kitle için dile getirin de bizde mücadelenizin ne yönde olduğunu anlayalım, yalnız bunları sorularınız ve aldığınız yanıtlar olarak buraya koyarsanız herkesin aklında soru işareti kalmaması açısından daha mantıklı olur.Benim zaten demediğimi nerden biliyorsunuz şeklinde bir yanıt olmasın.
Sorularinizi ve digerlerini saniyorum ki cevapladim. Ancak ozetleyeyim.

Fiyat dusurme konusunda cevap verildi. SI'in fiyatlandirma ile alakasi yok, Sega dunyanin her yerine fiyatlandirmayi sabit tutuyor. Aral ise odeme yukumlulugu olan vergileri ve de karini katiyor. Bu urunu size satan dukkanlar da karlarini ekleyip satiyorlar.

Turkce'nin cikmasi konusunda ise cevap yine tam belli degil cunku 10 bin adet satisin ne zaman gerceklesecegi bilinmiyor. Belki 10 bin adet satisinin gerceklestiginin ertesi gunu cikar (ki bu demektir ki Turkcelestirme calismalari sona ermistir ve 10 bin adet satisin gerceklesmesi bekleniyordur), ya da 10 bin adet satis cabuk gerceklesir ancak Turkcelestirme zaman aldigi icin bir sure sonra Turkce yamasi cikar. Tabii bu konuda bilgilendirme, o asamaya gelinen noktadan sonra yapilabilir.

10 bin satisin altinda bize guzellik yaparlar mi? Bu soruyu sorarak dereyi gecerken at degistiriyor imaji vermek istemem. Bir defa taviz verilir, rakam 9500'e duserse, bu rakamin 9 bin'e indirilmeyecegini, sonradan 6 bin'e indirilmesinin istenmeyecegi garantisini kimse veremez. Rakam 10 bin. Biz bu rakami tutturmaya bakalim. Tutturamazsak yalvarma isini tutturamadigimizi fark ettigimiz zamana birakalim. Daha ne oyun, ne de demo cikmadan bu konuda kimse ile herhangi bir konusma yapmam. Belki demo cok begenilecek ve satin almak isteyen kisi sayisi birden patlayacak. Belki de pek begenilmeyecek ve umit ettigimiz 9 bin satis sayisi 5 binlerde kalacak. Hele bir 10 bin imza toplansin, hele bir demo/oyun cikip satislar yapilsin. Ondan sonra dusunuruz.

Ozellikle yari-korsan kullanim (yani bir kac kisinin bir araya gelerek satin almasi) ile ilgili sorulari SI'a iletmem. Bu sorulari sormamin cezasi zaten SI forumlarindan men edilmektir ve bunu yapmam icin hic bir neden yok. Bu sekilde satin almayi dusunenler, daha once de yazdigim gibi, oyunun cikmasini bekleyebilir ve daha net cevaplara ulasabilirler.

Oyunu yukleme ve icinde gelecek korsan karsiti kontrollerle ilgili olarak bilgilerimi zaten diger konuda yazmistim. Ekleyecek bir seyim yok.