1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    İyide sorunda zaten burda.Adamlar oyuna Türkçe eklemiş+25 lira gibi makul bir fiyat koyup piyasaya sürmüşler.Daha bunun bi açıklaması varmı.Oyun çok süper olsun olmasın bence iyi yada kötü bir atılım yaptılar.En azından SI gibi şöyle yapın,böyle yapalım demeden yaptılar.
    Yukarida yazdigim gibi. Bu stratejileri riskli ancak takdir edilecek bir strateji.

Basarili olursa, diger sirketleri de etkiler.

Basarili olmazsa, yakin zamanda bir da Turkiye pazari icin ozel bir sey kolay kolay yapilmaz.

Bu bir deney. Eidos deneyip para batirmayi kabul etmis. Her sirketten boyle bir seyi beklemek hayalcilik olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Yukarida yazdigim gibi. Bu stratejileri riskli ancak takdir edilecek bir strateji.

Basarili olursa, diger sirketleri de etkiler.

Basarili olmazsa, yakin zamanda bir da Turkiye pazari icin ozel bir sey kolay kolay yapilmaz.

Bu bir deney. Eidos deneyip para batirmayi kabul etmis. Her sirketten boyle bir seyi beklemek hayalcilik olur.
    Hayalcilik filan ama adamlar ne pahasına olursa olsun piyasaya sürdülermi,sürdüler.SI Yıllardır bu oyunu yapıyor yani artık ustalaşmış ne bilim kralı olmuş Menajerlik oyunlarının ama hiç bir icraat yok Türkçe adına.Şöyle yapın,Türkçe'yi koyalım diyolar.Birde diyelim imza sayısı 9992 de kalsa ve oyuna Türkçe adına hiç bir şey eklemeseler o zaman SI'nin alıcağı tepkiyi küfürleri düşünemiyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İşte bu Stratejiyi SI yapamıyor ya ona gülüyorum ben.CM Böyle birşeyi yapabiliyor ama yılların kralı,ustası SI yapamıyor.
    Last edited by BaFraLı : 09.Ekim.2009 at 22:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri