Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
Hayır bence mesaj dolaylıydı ve çoğu kişi içeriğini tam anlamadan imzayı attı. Yani değiştirirdi,kampanyanın içinde eksik bilgilendirme saklıdır ve öyle kalacaktır.Hala burda çoğu kişi satışlar rakamlarına ulaştığı anda türkçe yamaya sahip olacağını sanıyor.Çıkış tarihi belli değil ve olmayacakta,Türkçe yama hazır olduğunda çıkacak demek ne kadar doğru bir kampanya yöntemi, alın siz imzanızıda atın ama türkçe yamada bir süre sonra çıkar siz merak etmeyin. Hoş bir tablo olarak gözükmüyor bu gerçekçi konuşmak gerekirse.

SI için dramatik mesajlar içeren paragrafı geçiyorum zaten.

Geriye kalan şeylere zaten diyecek bir şey yok. Ben Cooper'a mesaj atayım çorbada tuzum bulunsun, burda bilgilendirmesi gereken kişi ben miyim?

Oyun çıktıktan bir iki ay sonra çok komik şeyler olacak, forumda kendi cevaplarından birindeki itirafta gizli, ama bunu söylemeye luzum yok.O zaman gelice açık açk söyleyeceğim. O zaman göreceğiz bakalım SI korsan mağduru mu yoksa başka bir şeylerin peşinde mi?

"Yani Türkçe'yi oyuna çok kısa bir sürede eklemek için gereken maliyetin altına girmeyi kabul ediyorlar. İstekleri FM 2010'u korsan kullanmak yerine orijinal satın almanız." Burada Türkçe'yi şartlar yerine getirildikten çok kısa süre sonra ekleyeceklerini belirtiyorlar. İnsanlar bunu neden anlamasın ki?
Ama sizin takıldığınız nokta kısa sürenin ne kadar olduğu sanırım. Benim kendi fikrim oyun çıktıktan sonra yaklaşık 1 aylık süre bu.

Yazılarınızda SI ve TSI' yı tu kaka ilan ediyorsunuz.
SI bence çok önemli değil, o olmaz başka bir oyun olur. FM olmaz CM olur, ama; TSI gibi oyunu sevdiren, Türkçe eklemek için herhangi bir ücret talep etmeden yıllarca uğraşan kişileri de zan altında mı bırakıyorsunuz ki insanlar yazdıklarınıza karşı kendilerini savunmak zorunda kalıyorlar.
"Lanet olsun kapatırım siteyi bu işlerle uğraşmam zaten bi ton işim var" derlerse sizi başarılı olmuş olarak mı kabul edeceğiz ? Sadece SI Türkçe'yi,
iyi ya da sizin düşündüğünüz gibi kötü! sebeplerle eklemeyi düşünüyor diye bu kadar agresif olmanız beni düşündürdü doğrusu?
Ne olacak yani insanlar 60 TL verecek ve SI insanları kandırıp oyuna Türkçe eklemeyecek. Sonuç ne? Bu kadar başka bir sonuç yok 60 TL boşa gidecek. Niye, korsan almadığımız, oyunu kaçak yollardan edinmediğimiz için 60 TL boşa gidecek. Bence öyle değil 60TL için SI'nın gerçek yüzünü göreceksek bu çok küçük bir bedel, bence değer.
Biz de SI'nın oyununa bilmeden ortak olan insanları ajan ilan edeceğiz. Bumudur ?