Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 54 arası toplam 54 sonuç

Konu: Belçika - Türkiye | 2010 DKE Grup Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

KALECİLER

1-SİNAN BOLAT ROYAL STANDARD LIEGE
    2-VOLKAN DEMİREL FENERBAHÇE
    3-RÜŞTÜ REÇBER BEŞİKTAŞ A.Ş.

SAVUNMA OYUNCULARI

4-
    GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE
    5-SABRİ SARIOĞLU GALATASARAY A.Ş.
    6-SERVET ÇETİN GALATASARAY A.Ş.
    7-CEYHUN GÜLSELAM TRABZONSPOR A.Ş.
    8-İBRAHİM KAŞ BEŞİKTAŞ A.Ş.
    9-ÖNDER TURACI FENERBAHÇE
    10-
    HAKAN KADİR BALTA GALATASARAY A.Ş.
    11-İSMAİL KÖYBAŞI BEŞİKTAŞ A.Ş.

ORTA SAHA OYUNCULARI

12-
    HAMİT ALTINTOP FC BAYERN MÜNCHEN
    13-KAZIM KAZIMFENERBAHÇE
    14-AYHAN AKMAN GALATASARAY A.Ş.
    15-
    EMRE BELÖZOĞLU FENERBAHÇE
    16-CEYHUN ERİŞ MKE ANKARAGÜCÜ
    17-NURİ ŞAHİN BORUSSIA DORTMUND
    18-
    YUSUF ŞİMŞEK BEŞİKTAŞ A.Ş.
    19-TUNCAY ŞANLI STOKE CITY FC
    20-ARDA TURAN GALATASARAY A.Ş.

HÜCUM OYUNCULARI

21-
    HALİL ALTINTOP FC SCHALKE 04
    22-NİHAT KAHVECİ BEŞİKTAŞ A.Ş.
    23-SEMİH ŞENTÜRK FENERBAHÇE
    24-GÖKHAN ÜNAL TRABZONSPOR A.Ş.
    25-SERCAN YILDIRIM BURSASPOR

kırmızı ile işaretlediğim isimlerin çok çok ama çok süper olmadığı takdirde milli takımda olmasını anlayamıyorum kazım ve sabri dışındakilerin yaşı 30un üstünde, 2012de, 2014de bu adamlar evde çekirdek çitliyo olcak.. bunların milli takımda ne işi var.. bence sağlam bir hoca getirilip radikal kararlar alınmalı.. eğer Terim devam ederse, belki 2012ye gideriz ama anlayış mantelite değişmez, 2014 dünya kupasını yine evden seyrederiz..
    Düzgün hocadan kastım.. eğer Terim milli takımın tek alternatifi ise yazıklar olsun... yabancı hoca getirelim..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Fatih Tekke,İbrahim Toraman,Gökdeniz Karadeniz,Mehmet Topuz,Selçuk İnan bunun gibi oyuncuları milli takıma almayan bir teknik adamı artık görmek istemiyorum sahsen...Siz tabi sabit başarılarla kendinizi avutuyorsunuz.İspanya dısında bu kadar kolay bir grupta 9 mac sonunda 12 puandaysak bi sey demek istemiyorum ben

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Sence tek derdimiz kazanmak mı ?
    Maçı kazanmadan 3 puan alamıyorsunuz.

Kuralar çekildiğinde bizim güzide (!) basınımızın açıklamalarını hatırlayanlarınız vardır ? Açık ara ikinci oluruz. İspanya ile liderlik için çekişiriz. Ancak sen Estonya'ya puan kaybedersen. Belçika'yı yenemiyorsan gitmez zaten Dünya Kupasına. Hak eden Bosna play-off'lara kaldı. Tebrik ediyorum. . .

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Rakibini bilmemekle birlikte Bosna'nın playofftan geçeceğini de sanmıyorum, dişli bir ekip gelirse eğer yer Bosna'yı

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Maçı kazanmadan 3 puan alamıyorsunuz.

Kuralar çekildiğinde bizim güzide (!) basınımızın açıklamalarını hatırlayanlarınız vardır ? Açık ara ikinci oluruz. İspanya ile liderlik için çekişiriz. Ancak sen Estonya'ya puan kaybedersen. Belçika'yı yenemiyorsan gitmez zaten Dünya Kupasına. Hak eden Bosna play-off'lara kaldı. Tebrik ediyorum. . .
    Milli futbol anlayışı sekteye uğrayan bir ülkeden bahsediyorum.75 milyonluk bir ülke bir milli takım felsefesi yaratamıyorsa,12 yıldan beri bu kadar anlamsız bir grup maçını izletiyorsa,Haziran 2008de Avrupa Şampiyonasında Yarı final oynuyorsa,2009 Ekiminde 9 maç sonunda 12 puan alıp Dünya Kupasını bizlere yine tvden izlettiyorlarsa yazıklar olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

NTV de geçen son dakika haberine göre terim bırakacagını açıklamış müjdeler olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Şükür kurtulduk...

SON DAKİKA... Teknik direktör Fatih Terim, Ermenistan maçının ardından görevi bırakacağını açıkladı

Ntvspor.net

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Objektif olabilecekse yabancı hoca gelsin, bakalım maaşa bu sefer bişe bulabilecek mi QTM..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maç analizi yapmayacağım ama Fox tv yorumcularını ve spikeri acil değiştirmeli. Kim anlattı maçı bilmiyorum ama 3-4 kez Arda dedi. Bu kadar kepaze bir durumdaysa medyamız biz zaten hiç bir şeyde başarılı olamayız. Takım zaten bitmiş piskolojik açıdan. Terim gol atan Tekke yerine kendi takımında haftalardır gol atamayan Nihat ı saçma bir şekilde tek başına ileri koyuyor. Sonrada gol bekliyoruz. Belçika gibi vasat bir takıma karşı Volkan maçın en iyisiydi. Helal olsun Volkan a. Her gün koyuyor üzerine. Ben Volkan ı çok beğendim. Hamit te güzeldi bugün. Gerisini salla gitsin. maç için çok söyleyecek bir durum yok. Ermenilerle berabere kalırız 2012 de de 3. - 5. torbadan elemelere gireriz.

Ama gerçek şuki yediğimiz bu tokat bizi yere yıktı ve bakalım bir hamle yapıp federasyon doğru adamı getiripte bizi yeniden ayağa kaldırabilecekmi?

Rıdvan dilmen de çok doğru konuştu bugün, İspanya nın ilk on biri bellidir her maçta. Torres oynar o olmazsa Villa o olmazsa yedekte kim olur Güiza, Lorrente yani adamların sistemleri kadroları belli. Takım birbirine alışık. İşleyen demir pas tutmaz. Sürekli makina gibi uyumlu çalışıyorlar. Bizde ise gaz gelse bile buji arızalı olduğu için ateşleme olmuyor araba çalışmıyor. Tıkanıyor. ordaki bujiyi bir değiştirsek çalışacak ama bunu yapacak adam lazım. Bu bir ekip işi. uzun vadede yapılacak bir şey. artık Yusuf, Ceyhun, Ayhan olmamalı. Alt yapıya ciddi reformlar yapılıp kurallar konulmalı. Federasyon acil alt yapıya destek çıkıp ciddi kurallar koymalı. Lütfen artık bir hamle olsun ya. Her organizasyon öncesi kıvranıp kütt diye oturuyoruz yerimize evden izliyoruz. neyse ya ne desek boş çıkacak yine..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bosna kazandıktan sonra maçı seyretmeye gerek görmedim.Çünkü yeterli motivasyon şartları olduğu halde bu takımın neler yaptığını biliyorken motivasyonun çok az olduğu bir anda nasıl maç olacağını tahmin etmek zor değildi.Geçmiş ve de sağlık olsun.İnşallah bu elenme hayırlara vesile olur..

Son olarak Ermenistan maçına Fatih Terim'in bugüne kadar takıntılı olduğu için çağırmadığı bütün adamları çağırmasını bekliyorum.Bari gider ayak egolarını bir yana bıraksın..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ermenistan maçı çarşamba günüydü.Bunu unutmuşum.Yazımın son bölümünü hiç yazmamışım gibi davranmanızı istiyorum..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 11.Ekim.2009 at 16:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Maçta tek olumlu kişi Nuri'ydi

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Spiker berbattı ."Bayern Münüh "
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Aynen ya fellainiye ilginç isimler söyledi

TuNdRaLoWeR Misafir

Allah'ım koskoca Türkiye, 2002 WC 3.'sü Türkiye, bugün bu rezalet grupta bile 3.oluyorsa..Yorum yapmak bile zor gerçekten.

Estonya, Ermenistan, Belçika, Bosna hangisi bizden iyi ya? Hadi İspanya'yı kabul ediyorum, her ne kadar ikinci maç ellerimizle maçı versekte tamam, İspanya bizden çok daha kaliteli bir takım.Ya en kötü 2.olmamız gereken grupta neden 3.yüz?

Bazı şeylerin hesapları verilmeli, sen 70 milyonu arkana almışsan bunun bilinciyle oynayacaksın..2-0, çok güzel aynen devam hüsranlara..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Spiker berbattı ."Bayern Münüh "
    Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Aynen ya fellainiye ilginç isimler söyledi
    Thomas Vermaelen'in hala Ajax'ta oynadığını söylemesi bir skandaldı adeta.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Arsenalde oynuyor dedim adam ajax'ta dedi allah allah diyorum lan ben mi yanlışım adam mı yanlış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Arsenalde oynuyor dedim adam ajax'ta dedi allah allah diyorum lan ben mi yanlışım adam mı yanlış
    Maçın başlarında da Arsenal'de oynuyor demişti galiba

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İki kelimeyi bir araya getiremeyen adamları spiker diye koymuşlar.İkinci yarıyı kapattım izlemedim zaten.Rezillik ya.

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Bosna yenerse yeniliriz diye düşünüyorum..
    Maalesef beklediğim gibi oldu..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Çok kötü bir maçtı. Takımda hemen hemen herkes kötü oynadı. Mağlubiyet kaçınılmazdı. Bir anlamı da yoktu galibiyetin.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fellaini yerine Felliani falan diyordu spiker sonra bir ara Arda Turan falan dedi birine bizimkilerden . Vermaelen Ajax'ta dedi. İlk yarısını bile tam izlemedim açıkcası 30. dakikadan sonra falan bıraktım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tam 3-4 kez Arda dedi, helal olsun spikere. Yakında Metin Oktay da derse hiç şaşırmam.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Thomas Vermaelen'in hala Ajax'ta oynadığını söylemesi bir skandaldı adeta.
    bu olay beni dumur etti :S

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri