Sayfa 5 / 22 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 659 sonuç

Konu: Demo Çıkmıştır

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Oyun tek kelimeyle süper olmus. umarim fazla hatalar olmaz. baya bagimli yapacak gibi duruyor. ha bide türkce cikarsa süper olacak.
    Buarada kariyerde cogu kisi van der vaarti satin alir gibime geliyor adam 3büyüklere geliyor 2010da

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

arkadaşlar %35 civarında indiriyodu şimdi download starting... yazıyo neden böle olduki acaba??

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

Kenardaki real madrid oyuncusuna bakarsanız acma germe yapıyor

Sağolasın CreaterS, çok makbule geçti.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

550 kb/s indiriyor du bakalım. Oyun bakmadan güzel olmuştur diyorum. En çok merak ettiğim taktik kısmı.

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    arkadaşlar %35 civarında indiriyodu şimdi download starting... yazıyo neden böle olduki acaba??
    Sanırım durdurmuşsun

Start diyerek başlatabilirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by BuRiBuRi View Post
    Sanırım durdurmuşsun

Start diyerek başlatabilirsin.
    evet öyle olmuş galiba şimdi başlattım devam ediyor

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

Gol yedigimiz dakika ya bakarmsınız

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Taraftarlar keşke böyle olmasaydı Rengarenk olmuş tribünler Takımın renkleri halinde olsa daha güzel olurdu. Ama olsun buda güzel
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Taraftarlar keşke böyle olmasaydı Rengarenk olmuş tribünler Takımın renkleri halinde olsa daha güzel olurdu. Ama olsun buda güzel
    Yav bırak kalsın salak salak bayram sallasınlar. Gol olunca fileler oynuyor mu acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    abi öyle deme valla süper gözüküyrlar oynarken gör bunları zıplıyorlar felan gol olunca bi seviniyorlar görüceksn..

Fenerbahce - Besiktas Mac öncesi

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Yav bırak kalsın salak salak bayram sallasınlar. Gol olunca fileler oynuyor mu acaba?
    evet orjinal gibi oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Gol olunca fileler oynuyor mu acaba?
    Uğraştığımız şeylere bak ya.. PES'te acaba adamın şut çekerken ayakkabısının bağcığı oynuyor mu derken FM'de fileden beklentimiz var.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu gün indiririm ama bu gün deneyemem, çok uykum geldi. En iyisi inene kadar buradaki yorumları okuyalım. Bari biraz anlatın yav.
    Last edited by Flawless Victory : 15.Ekim.2009 at 02:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Evet oynuyor ayrıca top reklam panolarına carpınca geri sekiyor şuanlık bunları gördüm

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by kage22 View Post
    Evet oynuyor ayrıca top reklam panolarına carpınca geri sekiyor şuanlık bunları gördüm
    sekip birinin kafasını yarmasın Allah korusun.. Maganda şutu diye buna derim ben.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kayserispor kadrosu cangele ve furkan özçal profilini koyarmısınız acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Benim merak ettiğim nokta şu;

Türkiye'nin de içinde bulunduğu demoda bir sürü ülkenin quick launchu var. bu ülkelerden Türkiye dışında ki hepsi önceki fm sürümlerinde quick launchta varmıydı?

eğer yoksa ve şimdi bu ülkeler de quick launchda ise ve bu ülkelerin quick launchun oyuna eklenmesi için imza kampanyası vs olmamışsa SI Türkiye'ye çok büyük ayıp etmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

sekip birinin kafasını yarmasın Allah korusun.. Maganda şutu diye buna derim ben.
    Muha alemsin valla abi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by xxvolkan09xx View Post
    Oyun tek kelimeyle süper olmus. umarim fazla hatalar olmaz. baya bagimli yapacak gibi duruyor. ha bide türkce cikarsa süper olacak.
    Buarada kariyerde cogu kisi van der vaarti satin alir gibime geliyor adam 3büyüklere geliyor 2010da
    Ben sizlerden çok önce Betaları oynarken farketmiştim.Vaart ve Gabriel Milito satılık oluyorlar.Demo çıktığına göre açıklamamın sakıncası yok sanırım, 155 CA Milito, dolayısı ile Lugano'nın yanına aldım, çok başarılı oldu.Ayrıca yıldız muamelesi gösterdi basın

Arda Barcelona'ya transfer olmuştu
    Çok de verimli oluyor, yeni hocalar Rijkaard ve Daum takımları çok iyi yönetiyorlar.

Yeni TAB menüye göz aşinalığı 2 gün, alışmam bir hafta sürdü.Hala yabancı geliyor.

1 saat içinde menüleri bulmam inanılmaz kolaylaşmıştı, TAB menü o kadar kolay ki oyunu hiç oynamamış biri bir kaç dk içinde oyunu 10 yıldır oynuyor gibi oynayabilir

3D Motoru oldukça gelişti.Uzun zamandır test ettiğimdem biliyorum, pas alışverişlerinin daha gerçekçi halde geliştirilmesi ve biraz daha animasyonların kullanılması daha güzel.

Taktik menü artık çocuk oyuncağı haline geldi ama yine de anlamlarını bilmeniz lazım. Konuyu takip edebilirsiniz rehberi için, http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=80565
    Taktiklerde ince ayar yapmanıza gerek kalmadı, uzun uzun düşünüp kafa patlatmak zorunda değilsiniz.Daha değişik bir sistem var, geçenlerde Burak yazmıştı, demiştim hatırlarsanız çok başarılı olmuş diye.Denemeyenler çok şaşıracak eminim Milyonlarca taktik havada uçuşacak artık.

Taktik ile ilgili orta saha baskısı da daha fazla hissediliyor artık.
    Daha notlarım var ama hepsini paylaşmayayım, süprizi kaçmasın.Fenerbahçe ve Galatasaray şampiyonluk için kıyasıya kapışıyorlar, öyle böyle değil
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu oyuncu CA ve PA larına nasıl bakıcaz bir scout programı yok sanırım demo için ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

30'unda mı çıkıyor full sürüm ? :S Çoook var yaa :S

Sheriff Misafir

İndirip inceleyelim bakalım..

türkiyede sadece süperligmi var 2byi açabiliyomuyuz?

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın finansları olmamış

GS'nin finansı Fb'den daha iyi

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

BJKnin bütçe kaç ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Quote Originally Posted by cankatcug View Post
    o kadar hızlı nerden indirdin. net hızın kaç ya.torrent batık, steam 3 saat felan diyo. 1 Mbps netim.

steamden indirdim. internetim 8mb

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BuRiBuRi View Post
    Fenerbahçe ve Galatasaray'ın finansları olmamış

GS'nin finansı Fb'den daha iyi
    Herhalde bunun nedeni Fenerbahcenin büyük ücretler harcayarak transfer yapması. Gs de yaptı ama Fenerbahce Topuz,Santos ve Cristian a 21-22 m euro para verdi. İlerleyen yıllarda bütce artar diye düsünüyorum.
    TariboWest

Oyuncuya özel talimat verilmesi çok güzel olmuş
    Burada orta sahanın şağı için;

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Herhalde bunun nedeni Fenerbahcenin büyük ücretler harcayarak transfer yapması. Gs de yaptı ama Fenerbahce Topuz,Santos ve Cristian a 21-22 m euro para verdi. İlerleyen yıllarda bütce artar diye düsünüyorum.
    Evet GS'nin ödeme planları uzun vadede olduğu için şu anda daha yüksek olabilir bütçesi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Bütçe, sezon sonu gelir ve gideri dengelemek, hatta az da olsa artıda veya ekside kalmak demektir.Kasadaki para bütçe değildir, Fenerbahçe kasada fazla para saklamaz, harcar, harcadıkça başarılı olup gelir getirecek proje de üretip daha fazla kazanır.

Baktığınız eğer finans değil de kadro değerlemesi ise, Galatasaray daha büyüktür tabi.Çünkü o bonservislerin değerlerinin toplamı demek, Galatasaray'da daha fazla oyuncu var, rotasyon oyuncularından dolayı bir miktar fark olması normal ama uçurum yok.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sayfa 5 / 22 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri