1 ile 30 arası toplam 659 sonuç

Konu: Demo Çıkmıştır

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BuRiBuRi View Post
    Fenerbahçe ve Galatasaray'ın finansları olmamış

GS'nin finansı Fb'den daha iyi
    Herhalde bunun nedeni Fenerbahcenin büyük ücretler harcayarak transfer yapması. Gs de yaptı ama Fenerbahce Topuz,Santos ve Cristian a 21-22 m euro para verdi. İlerleyen yıllarda bütce artar diye düsünüyorum.
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Herhalde bunun nedeni Fenerbahcenin büyük ücretler harcayarak transfer yapması. Gs de yaptı ama Fenerbahce Topuz,Santos ve Cristian a 21-22 m euro para verdi. İlerleyen yıllarda bütce artar diye düsünüyorum.
    Evet GS'nin ödeme planları uzun vadede olduğu için şu anda daha yüksek olabilir bütçesi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Bütçe, sezon sonu gelir ve gideri dengelemek, hatta az da olsa artıda veya ekside kalmak demektir.Kasadaki para bütçe değildir, Fenerbahçe kasada fazla para saklamaz, harcar, harcadıkça başarılı olup gelir getirecek proje de üretip daha fazla kazanır.

Baktığınız eğer finans değil de kadro değerlemesi ise, Galatasaray daha büyüktür tabi.Çünkü o bonservislerin değerlerinin toplamı demek, Galatasaray'da daha fazla oyuncu var, rotasyon oyuncularından dolayı bir miktar fark olması normal ama uçurum yok.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri