Sayfa 6 / 22 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 659 sonuç

Konu: Demo Çıkmıştır

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

ss lere baktım ve heyecanla 30 Eylül'ü beklemeye başladım.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Arkadaşlar steam i indirdim ancak güncelleme sırasında şu hatayı veriyor. Googleda arattım ama birşey bulamadım

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AttilaTheHun View Post
    Arkadaşlar steam i indirdim ancak güncelleme sırasında şu hatayı veriyor. Googleda arattım ama birşey bulamadım

Steam'i silmemelisiniz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Steam'i silmemelisiniz.
    Hiçbirşey silmiyorum ki? Sadece steam i yüklüyorum.Programı açıyorum ve güncelleniyor dedikten sonra bu hatayı veriyor

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AttilaTheHun View Post
    Hiçbirşey silmiyorum ki? Sadece steam i yüklüyorum.Programı açıyorum ve güncelleniyor dedikten sonra bu hatayı veriyor
    Bir de Steam'i kurmayı deneyin bakalım üzerine.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by BuRiBuRi View Post
    Fenerbahçe ve Galatasaray'ın finansları olmamış

GS'nin finansı Fb'den daha iyi
    Kulubun degerinden bahsediyor olmalisiniz.

Bunun boyle olmasinin nedeni de Galatasaray'da yuksek sohrete sahip oyuncularin nisbeten daha genc olmasi.

Directx'in son sürümünü indirdiniz mi?

Directx'in son sürümünü indirdiniz mi?
    Mesajı AttilaTheHun adlı üye için yazdım

Finans olayını anladım.
    Teşekkür ederim.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by SYLaR View Post
    Benim merak ettiğim nokta şu;

Türkiye'nin de içinde bulunduğu demoda bir sürü ülkenin quick launchu var. bu ülkelerden Türkiye dışında ki hepsi önceki fm sürümlerinde quick launchta varmıydı?

eğer yoksa ve şimdi bu ülkeler de quick launchda ise ve bu ülkelerin quick launchun oyuna eklenmesi için imza kampanyası vs olmamışsa SI Türkiye'ye çok büyük ayıp etmiştir.
    Quickstart'i olan diger ulkeler oyunun en cok satildigi, ve zaten ulkenin dilinin ekli oldugu ulkeler.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Quickstart'i olan diger ulkeler oyunun en cok satildigi, ve zaten ulkenin dilinin ekli oldugu ulkeler.
    Çilekli Demo (Boyut 1GB): Brezilya, Danimarka, İngiltere, Fransa, İtalya, Kuzey İrlanda, Norveç, Portekiz, İskoçya, İspanya, İsveç, TÜRKİYE ve Galler

bu ülkelerin hepsinin dili oyuna dahil mi?

benim demek istediğim bu ülkelerin hepsi önceden quickstartta varmıydı. eğer yoksa ve bu sürümde quickstarta koyulmuşsa Türkiye gibi yaptırımlar uygulanmışlmıdır?

Mesajı AttilaTheHun adlı üye için yazdım

Finans olayını anladım.
    Teşekkür ederim.
    Teşekkür ederim. Microsoft 103 mb lık Ağustos 2009 için directx güncellemesi yayınlamış.Onu indiriyorum bakalım. Sonuçları bildiririm
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    DirectX i güncelledim.Sonuç değişmedi.Çok enteresan ya
    Last edited by AttilaTheHun : 15.Ekim.2009 at 03:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by SYLaR View Post
    Çilekli Demo (Boyut 1GB): Brezilya, Danimarka, İngiltere, Fransa, İtalya, Kuzey İrlanda, Norveç, Portekiz, İskoçya, İspanya, İsveç, TÜRKİYE ve Galler

bu ülkelerin hepsinin dili oyuna dahil mi?

Language packs: Danish, Dutch, English, French, Italian, Norwegian, Portuguese, Spanish and Swedish

Cilekli demodaki diller: Danimarkaca, Flemenkce, Ingilizce, Fransizca, Italyanca, Norvecce, Portekizce, Ispanyolca ve Isvecce.

benim demek istediğim bu ülkelerin hepsi önceden quickstartta varmıydı. eğer yoksa ve bu sürümde quickstarta koyulmuşsa Türkiye gibi yaptırımlar uygulanmışlmıdır?
    Turkiye gibi yaptirimlar yapmiyorlar cunku zaten her dil icin satislar normalde 10 bin'in uzerinde. Bizim de satislarimiz normalde 10 binin uzerinde olsa, gik mik demeden kendiliginden dili cikartacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Çilekli demoyu indiriyorum. Daha doğrusu indirmeye çalışıyorum. 1 dakika 4 saniye kala takıldı. Umarım düzelir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Torrentten indiricem artık yapacak birşey yok gibi gözüküyor. Steam forumlarındaki yazıları aynen uyguladım ama olmuyor.

Arkadaşlar oyunun demosunu nesıl yükleyeceğimizi anlatan birisi olursa çok sevinirm indirdim ama yükleyemiyorum yardım edin lütfen.

Nesil
    2003

Steam'den indirmeye başladık. Açıklamalarda Türkiye ligi yoktu, Endonezya vardı. Belki de yorgunluktan yanlış okudum. Ben uyuyayım, uyandığımda bizim oğlan anlatır. Herkese iyi geceler.

Teşekkürler yeni linkler için. 8 mbit bağlantıyla en fazla 60 kb/sn hıza ulaşabildim.Torrent ise felaket 2 kb/sn... Anlaşılan Zavvi'nin oyunumu göndermesini bekleyeceğim

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

arkadaşlar demoyu indirdim vanilla,oyunu yükledim açınca birlikte aç diyor bilgisi olan var mı?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Demoyu begendim. Fakat cok karısık geldi menüler falan. Bayagı degişiklik var. Hele ki taktik yaratma süper birsey olmus. SI su Türkceyi cıkar da bizi ugrastırma
    TariboWest

Quote Originally Posted by denizgs93 View Post
    arkadaşlar demoyu indirdim vanilla,oyunu yükledim açınca birlikte aç diyor bilgisi olan var mı?
    2.ya da 3. sayfada dosya tipini .exe olarak değiştirin gibi birşeyler söylenmişti. İstersen biraz incele. Tam sayfasını hatırlamıyorum

Taktik olayı mükemmel olmuş ama daha maç yapmadım.Arayüz çok kullanışlı hemen istediğiniz bi şeye ulaşabiliyosunuz.Cümleler falan karışık geldi bana değişiklikler var ama ing yeterli olmadığından anlayamadım.Türkçe olursa tadından yenmez oyun

arkadaşlar birlikte aç falan diyo nasıl yapacaz lütfen yardım edinnn

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by lekoanelka View Post
    arkadaşlar birlikte aç falan diyo nasıl yapacaz lütfen yardım edinnn
    Galiba exe olayından bahsediyorsun, indirdiğin dosyanın sonuna .exe yaz.
    <')))))>-<

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

30 ekimde mi

Nesil
    2003

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şuan indirdim kuracağım oyunu ama bir güncelleme yapıyor galiba birazdan girip detaylıca oyun hakkında SS hazırlayacağım merak eden arkadaşlarımız için. Öncelikle tr ligindeki takımların kadrolarını ve kilit oyuncuları felan paylaşıcam. Belki indirmeyenler merak edebilirler...

Profilinde siyah foto olan futbolcuların veya bizim falan fotomuz C. Ronaldo'nun oyundaki fotosunun gölgelenmiş hali galiba

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar o kadar bekledim indirdi sonra tıkladım yüklemedi şu uyarıyı verdi müsait değilmiymiş neymiş ne saçmalıktır anlamadım sabahtan beridir bi indiremedik indirdik kuramıyoruz nedir bu eziyet

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Biraz karışık gibi gözükse de çok kısa sürede alışacağımızı tahmin ediyorum. Oyunu beğendim diyebilirim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 6 / 22 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri