ss lere baktım ve heyecanla 30 Eylül'ü beklemeye başladım.
ss lere baktım ve heyecanla 30 Eylül'ü beklemeye başladım.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Arkadaşlar steam i indirdim ancak güncelleme sırasında şu hatayı veriyor. Googleda arattım ama birşey bulamadım
![]()
Directx'in son sürümünü indirdiniz mi?
Mesajı AttilaTheHun adlı üye için yazdım
Finans olayını anladım.
Teşekkür ederim.
Çilekli Demo (Boyut 1GB): Brezilya, Danimarka, İngiltere, Fransa, İtalya, Kuzey İrlanda, Norveç, Portekiz, İskoçya, İspanya, İsveç, TÜRKİYE ve Galler
bu ülkelerin hepsinin dili oyuna dahil mi?
benim demek istediğim bu ülkelerin hepsi önceden quickstartta varmıydı. eğer yoksa ve bu sürümde quickstarta koyulmuşsa Türkiye gibi yaptırımlar uygulanmışlmıdır?
Last edited by AttilaTheHun : 15.Ekim.2009 at 03:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Language packs: Danish, Dutch, English, French, Italian, Norwegian, Portuguese, Spanish and Swedish
Cilekli demodaki diller: Danimarkaca, Flemenkce, Ingilizce, Fransizca, Italyanca, Norvecce, Portekizce, Ispanyolca ve Isvecce.
Turkiye gibi yaptirimlar yapmiyorlar cunku zaten her dil icin satislar normalde 10 bin'in uzerinde. Bizim de satislarimiz normalde 10 binin uzerinde olsa, gik mik demeden kendiliginden dili cikartacaklar.benim demek istediğim bu ülkelerin hepsi önceden quickstartta varmıydı. eğer yoksa ve bu sürümde quickstarta koyulmuşsa Türkiye gibi yaptırımlar uygulanmışlmıdır?
Çilekli demoyu indiriyorum. Daha doğrusu indirmeye çalışıyorum. 1 dakika 4 saniye kala takıldı. Umarım düzelir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Torrentten indiricem artık yapacak birşey yok gibi gözüküyor. Steam forumlarındaki yazıları aynen uyguladım ama olmuyor.
Arkadaşlar oyunun demosunu nesıl yükleyeceğimizi anlatan birisi olursa çok sevinirm indirdim ama yükleyemiyorum yardım edin lütfen.
Yeni link'ler eklendi.
Steam'den indirmeye başladık. Açıklamalarda Türkiye ligi yoktu, Endonezya vardı. Belki de yorgunluktan yanlış okudum. Ben uyuyayım, uyandığımda bizim oğlan anlatır. Herkese iyi geceler.
Teşekkürler yeni linkler için. 8 mbit bağlantıyla en fazla 60 kb/sn hıza ulaşabildim.Torrent ise felaket 2 kb/sn... Anlaşılan Zavvi'nin oyunumu göndermesini bekleyeceğim![]()
arkadaşlar demoyu indirdim vanilla,oyunu yükledim açınca birlikte aç diyor bilgisi olan var mı?
Demoyu begendim. Fakat cok karısık geldi menüler falan. Bayagı degişiklik var. Hele ki taktik yaratma süper birsey olmus. SI su Türkceyi cıkar da bizi ugrastırma![]()
TariboWest
Taktik olayı mükemmel olmuş ama daha maç yapmadım.Arayüz çok kullanışlı hemen istediğiniz bi şeye ulaşabiliyosunuz.Cümleler falan karışık geldi bana değişiklikler var ama ing yeterli olmadığından anlayamadım.Türkçe olursa tadından yenmez oyun![]()
arkadaşlar birlikte aç falan diyo nasıl yapacaz lütfen yardım edinnn
30 ekimde mi
Taktik yaratma konusunda zorlananlar icin Turkce ceviri:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=80565
Şuan indirdim kuracağım oyunu ama bir güncelleme yapıyor galiba birazdan girip detaylıca oyun hakkında SS hazırlayacağım merak eden arkadaşlarımız için. Öncelikle tr ligindeki takımların kadrolarını ve kilit oyuncuları felan paylaşıcam. Belki indirmeyenler merak edebilirler...
Profilinde siyah foto olan futbolcuların veya bizim falan fotomuz C. Ronaldo'nun oyundaki fotosunun gölgelenmiş hali galiba![]()
Arkadaşlar o kadar bekledim indirdi sonra tıkladım yüklemedi şu uyarıyı verdi müsait değilmiymiş neymiş ne saçmalıktır anlamadım sabahtan beridir bi indiremedik indirdik kuramıyoruz nedir bu eziyet
![]()
Biraz karışık gibi gözükse de çok kısa sürede alışacağımızı tahmin ediyorum. Oyunu beğendim diyebilirim.
Fenerbahçe Cumhuriyeti