-
herkese merhaba;
oyunun ''çilekli'' demosunu steam'dan indirdim.hiç bir sorunla karşılaşmadan oyunu çalıştırdım.tabi ki türkiye ligini açarak hemen profilleri karıştırmaya başladım.özellikle Ronaldo'nun (R9) profili gerektiği gibi olmuş bence.en sonunda hakkını vermişler adamın.hemen aldım fenerbahçe'ye.ilk maçında atıverdi 2 tane hemde 2. yarıda aldım ajax'a karşı.sonuç olarak data kanımca daha iyi.tab menü'ye gelince bence müthiş olmuş.en fazla 1 saat içinde tamamen adapte olup istediğiniz her yere hemen ulaşıyorsunuz.koyu renk kullanmanızı tavsiye ederim beyaz çok yoruyor gözlerinizi.ama alışana kadar beyaz kullanın mutlaka.asıl devrim taktik ekranı.create tactic menüsü ile bir çok varyasyon kurulabiliyor ki size yüzlerce farklı strateji belirlemeniz için imkan sağlıyor.türk oyunculara çok fazla rağbet var.full sürümde tekrar bakmak lazım.bence SI gene yaptı yapacağını.önümüzde ki 1 yıl boyunca FM den başkasını oynamam.Türkçe olmasada olur.60 tl değil 160 tl de olsa gözüm kapalı veririm bu parayı.beklediğime değdi sonuna kadar...saygılar...
Not: ronaldo'yu aldığım zaman basın konferansında tam olarak 27 soru soruldu.''yok yaşlıydı,yok bu transfere gerek yoktu,yok takımda çok fazla breilyalı var,yok veteran klübü olmuş,yok kariyerinin sonuna gelmiş'' tam 27 soru.maç önceleri falan böyle uzun değildir.umarım sadece bu transfer içindir.
Mesaj Yetkileri