bu siyah tema bende yok..siz nerden buldunuz?![]()
bu siyah tema bende yok..siz nerden buldunuz?![]()
Teşekkürler
imkanı olan arkadaşlar, batuhan - ismail - rıdvan - onur un profillerini ekleyebilir mi?
aaaaKKKKoooo
Bitiricilik: Eline şanş geçtiğinde gol atma becerisi. Vuruşların etkinliği. Yüksek bitiriciliğe sahip oyuncular, ceza alaninin her yerinden yapacakları vuruşlar ile gol bulabilecek oyunculardır.
İlk Temas: Oyuncu topla buluştuğunda ilk dokunuşunun ne kadar iyi olduğu. İlk temas sadece topu istop etmek değildir. Topu istop etmekte zorlanan oyuncular için bu özellik zayıf olacaktır pek tabii. Ancak yüksek değerler ilk teması yaparken bir sonraki hareketi başlatabilen oyuncular içindir.
Soğuk Kanlılık: Gergin anlarda oyuncunun nasıl reaksiyon gösterdigi – bir oyuncu kaleci ile karşi karşıya kalınca golü atma becerisi varsa soğuk kanli, defans oyuncusu pek baski olmadiği halde pas yapmak yerine ileriye dogru topu şişirirse soğuk kanlı değildir.
Baros: 14 + 16 + 16 = 46
Guiza: 18 + 12 + 10 = 40
Baros defansin arkasina kacar, topu iyi kontrol eder, soguk kanliligini korur, rakip kaleciyi gecer ve golu atar. Ama ceza sahasinin kosesinden girer girmez catala topu pek fazla vuramaz.
Guiza defansin arkasina kacar, topu kontrol ederken biraz ayagina dolasir, kaleciyi karsisina aldiginda biraz panikler, kaleciyi gecerken aciyi biraz fazla daraltir sonra direge nisanlar veya disari atar. Ama Guiza iyi aldigi topu fazla dusunmeden ve bekletmeden catala yollayacak bitiricilige sahip.
Siz belki cok soguk kanli, ancak bitiricilik becerisi olmayan bir oyuncu olarak goruyorsunuz Guiza'yi. Bunu neden boyle gordugunuzu anlatsaniz cok daha dogru olur bence.
Ancak unutmayin ki bire birde surekli gol kaciracak oyuncu, soguk kanliligini korumakta zorluk ceken oyuncu olacaktir, iyi sut cekemeyen oyuncu degil. Dunyanin en kotu bitiricisi bile bire birde soguk kanliligini koruyarak gol atabilir. Ama bitiriciligi zayif olan bir oyuncu, cok nadir ceza sahasinin kenarindan girip duzgun bir sut ile kaleciyi avlayabilir.
O değil de Yaser Yıldız Kayserispor' da görünüyor ve Kartalspor' dan direkt gitmiş gibi. İlgilenebilirseniz sevinirim.
onur bayramoglu,necip uysal,batuhan karadeniz,ridvan simsek ve ismail koybasi profillerini yapanlari tebrik ediyorum. gercekten cok basarili, ozellikle necip uysal ve batuhan cok gercekci olmus. ama bazi besiktas'li oyuncular hala benim kafamdaki profillerinde degil.
beşiktaş'ın transfer bütçesi çok az £2.4M birde Murat Ceylan'ın favori takımı beşiktaş olabilirdi geçen sezon başında çıkan fotoğraflarından dolayı ayrıca ekrem am rl olmuş FM2009 9.3.0 db'sinde bile wb/m/am rl olmuştu yani diyeceğim şudur ki ekrem yine en azından wb/m/am rl olmalıdır ayrıca d lr özellikleri 1 kademe arttırılmalıdır yusuf am lc güzel olmuş tello am rlc yerinde alex'i am/f c yapmışsınız ayrıca artık alex'in mc özelliği azaltılmış birde nihat am/fc yapılabilirdi stili daha çok buna uygun second striker
Gabric sağ açık yuh adam sol açık oynuyor oyunda Natureli sağ açık.
üstteki mesajımı düzenleyemedim:
oyun başında necip'e real madrid talip oluyor £2.5M ödemeye hazır bide özden öngün atl.madrid'e transfer oldu![]()
Bu transfer olayllarını nedense çok abartmışlar.
arkadaslar ben oyunu steam den çilekli demoyu ındırdım ama beyaz temada kulüp logoları çıkmıyo sadece siyah temada var sizde de olemi bilen varmı ??
arkadaşlar açıklamasını yapmıştı,oyun demo olduğundan oyuntabanında kısıtlı oyuncular var ve her oyuncu değerli oluyor bu durumda,bence demodaki düşünce bile gerçekçi,
az olan birşey kıymetlidir.
ayrıca oyun güzele benziyor,demosunu indirdim fakat işte olduğumdan dolayı daha deneyemedim,bir de full sürümün türkçesi uygun fiyatla çıkarsa biz de emeği geçenlerin hakkını ödeyebiliriz.
açıklaman için öncelikle teşekkür ederim ömer abi.
gelelim benim neden böyle gördüğüme:
benim aklıma "bitiricilik" dendiği zaman isabetli vuran, vurduklarını gole çevirebilme olasılığı yüksek olan, soğukkanlı ve yetenekli futbolcular geliyor. bu yüzden sadece bitiricilik kısmına bakıp değerlendirme yaptım. "ilk temas" ve "soğukkanlılık" kısmına bakmamıştım.
öyle değerlendirme yapıp aradaki farkı görünce de merak edip bir sorayım dedim. bilgilendirmen için yine teşekkür ederim.
Guiza'nın bitiricilik becerisi düşük bir oyuncu olarak görmemin nedeni ise: girdiği pozisyonları fazla değerlendirememesi. yani karşı karşıya olsun, defansın arkasına sızması olsun, soğukkalılığı, panik yapmaması olsun. tabii şans faktörü de bunda mevcut ancak o da bi yere kadar...![]()
evet hatta göztepeyimşimdi ekstra bi forvete gerek duyulucaktakımda oyuna yeni başladım daha hazırlık maçlari oynandı lig başlamadan hemen başkanlık seçimi oldu ve imam altınbaşın yerine michel platini başkan oldu evet yanlış duymadınız michel platini göztepeye başkan oldu
acaba full oyunda aynı seçim olucakmu çünkü başkanlık konusunda altınbaş şirketinin uzun yıllar göztepeyi bırakıcagını zannetmiyorum ve para durumu olarak gayet halleri vakitleri yerinde bilirsinizki
oyuncuların özellikleri genelde yerinde olmus ancak kaptan evren özsunun tacklingi 8 normalde çok iyi bir oyuncu buna dikkat edilebilir ve ferhatın squad statusu backup olarak başlıyo halbuki kendisi normalde takmın yıldızlarında biri
Oyun nedense hiç sarmadı. Sanırım artık fm'yi bırakma zamanı geldi gibi.
2009 dan sonra güzel bir oyun çıkacağını tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum...
menüler biraz karışık ama oyun müthiş olmuş...
Simdi bir basya yerden baktim ve veritabaninda dogru takimda olmasina ragmen, nedense oyunun veritabanina yanlis aktarilmis. Bu tip sorunlari beta test surecinde cok yasadik maalesef. Cikacak ilk yamada hepsini duzeltecegiz.
Platini'nin baskan olmasi konusuna gelince.. Turkiye'de kolay kolay yabancilar gelip baskan olmaz dedim SI'a ama henuz inanmadilar bana.Saka bir yana, bu bilinen bir sorun ve ileride cikacak bir yamada duzeltilecek.
Goztepe oyunculari hakkinda detaylari arastirma bolumunde paylasirsaniz bunlarin duzeltilmesinden emin olabilirsiniz.
Bundan sonra menülerde ve oyunda değişiklik yapılmasın. =)
Oyun mükemmel, türkçe olursa da tadından yenmez. =P
bana menüler biraz karışık gibi geldi beyaz skinden mi acaba?
Kesinlike değişik bir menuye sahip skin olmalı oyuna eklenti bu menüde hiçbişy yapamadım yahu kafam karıştı .
Kendisi Yaser Hacimustafaoglu oluyor.
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=715979
Bu sadece ilk isimlerin gorunmesi beni de bu nedenle rahatsiz ediyor. Ilk yamada duzelecek.
evet soyadlar olmayınca karışıklık normal..![]()
Ben Türkiye ligi oynamak için hangi linkten demoyu indirmeliyim ?