Sayfa 11 / 22 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 659 sonuç

Konu: Demo Çıkmıştır

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

BOBO'yu bir anadolu kulübü ister mi acaba kiralamak için bu profil ile ?

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Ben Türkiye ligi oynamak için hangi linkten demoyu indirmeliyim ?
    çilek.. strawberry yani.. vanilya (vanilla) olmayan..

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Simdi bir basya yerden baktim ve veritabaninda dogru takimda olmasina ragmen, nedense oyunun veritabanina yanlis aktarilmis. Bu tip sorunlari beta test surecinde cok yasadik maalesef. Cikacak ilk yamada hepsini duzeltecegiz.

Platini'nin baskan olmasi konusuna gelince.. Turkiye'de kolay kolay yabancilar gelip baskan olmaz dedim SI'a ama henuz inanmadilar bana. Saka bir yana, bu bilinen bir sorun ve ileride cikacak bir yamada duzeltilecek.

Goztepe oyunculari hakkinda detaylari arastirma bolumunde paylasirsaniz bunlarin duzeltilmesinden emin olabilirsiniz.
    ilginiz için teşekkürler bende yabancının başkan olmasını geçtim uefa başkanının böyle bizim takıma başkan olması federasyonu hakemleri ve diğer takımları nasıl etkilicek acaba

Kartalspor' da da ne kadar çok forvet Yaser varmış

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Arkadaşlar bu Tr ligi quickstart'ı kim upload ettiyse allah razı olsun.Vanilla demoda Tr ligi oynuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    Arkadaşlar bu Tr ligi quickstart'ı kim upload ettiyse allah razı olsun.Vanilla demoda Tr ligi oynuyorum
    Gerçektende öyle.

Benden çok dua aldı valla.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyun aşırı karışık duruyor şu anda. Yıllardır el alışkanlığı olan şeyleri bile yapamıyorum. Ufacık birşey yapmak için baya kurcalıyorum bakalım zamanla alışırız heralde. Yeni oyunda çok fazla detay var gibi bakalım zamanla hepsini çözebilecekmiyiz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Erman Kılıç'ın teknigi 11

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    BOBO'yu bir anadolu kulübü ister mi acaba kiralamak için bu profil ile ?
    Oynatmayi ve ardindan satmayi deneyin isterseniz.

Guiza finishing 18 iken baros 14 olması biraz garip geldi.Bir galatasaray taraftarı olarak baros'un finishingi normal fakat guiza'nın finishingi neden 18 acaba ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    burda belirtmek istediğim guiza belki daha az baros daha cok atar ligde gerçekçi olur o yönden fakat finishing bu herkesin aşağı yukarı değerlendirebileceği bir ölçü neden 18 derken bunu kastediyorum umarım yanlış anlamassınız
    Last edited by reverdy : 16.Ekim.2009 at 00:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Benim Erkan kartı fx 5200 yani ben oynıyamıyacak mıyım?

şimdi farkettim bir önceki sayfada gördüm açıklamanızı teşekkürler .

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

İNdiren arakadaşlardan rica etsem Boluspor ile igili bir kaç ss ile Adem Büyük ve Gilman Lika'nın profil resimleri koyarmısınz?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bi taktik yaptım sunderland reserves takımından 5 tane yedik birazcık zor galiba taktik yapmak1 saatimi aldı neredeyse ama hiç bir işe yaramadı.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

taktik yapmak kolay da takıma oturtmak kolay değil bence..

bi de alışmak var tabi. dün indirdiğimden beri oynuyorum ama hala alışamadım ya. full sürümü alana kadar anca alışıcaz heralde.

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    İNdiren arakadaşlardan rica etsem Boluspor ile igili bir kaç ss ile Adem Büyük ve Gilman Lika'nın profil resimleri koyarmısınz?

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    beşiktaş'ın transfer bütçesi çok az £2.4M birde Murat Ceylan'ın favori takımı beşiktaş olabilirdi geçen sezon başında çıkan fotoğraflarından dolayı ayrıca ekrem am rl olmuş FM2009 9.3.0 db'sinde bile wb/m/am rl olmuştu yani diyeceğim şudur ki ekrem yine en azından wb/m/am rl olmalıdır ayrıca d lr özellikleri 1 kademe arttırılmalıdır yusuf am lc güzel olmuş tello am rlc yerinde alex'i am/f c yapmışsınız ayrıca artık alex'in mc özelliği azaltılmış birde nihat am/fc yapılabilirdi stili daha çok buna uygun second striker

Ekrem Dağ için AMRL olmuş demişsin ama position tabına bakarsan eğer oyuncunun orda WB/MRL olarak da oynayabildiğini görebilirsin. Sadece AMRL olarak daha başarılı olduğu için öyle gösterilmiş

Ayrıca bu sadece isimlerin olması cidden kafa karıştırıcı olmuş Yamayla mı düzeltilecek bu sorun yoksa oyunun kendisiyle birlikte düzelmiş halde gelir mi acaba?

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    bi taktik yaptım sunderland reserves takımından 5 tane yedik birazcık zor galiba taktik yapmak1 saatimi aldı neredeyse ama hiç bir işe yaramadı.
    Valla gs ile sadece hazirlik maclari yaptim. Bekledigimden iyi. 6 macta 30 gol atip 3 gol yedim. Kaiserslautern e 6 tane attim. 4-1-1-3-1 taktigi ile oynuyorum. Gercek maclar baslayinca sonuclari yazarim.

Bu arada Gsli Aydinin asil mevkisi oyunda AML olarak geciyor. AMR soluk yesil. Normalde AMR olmasi gerekmiyor mu:S Ben mi yanlis biliyorum yoksa

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Arkadaşlar GS yine oyunun Türkiye'deki en iyi takımı bundan da gayet mutlu olduğumu belirteyim.Rakip Trabzonspor 31.dakikada bel kemiği Servet kırmızı gördü ama acayip ezici oynayıp 2-0 kazandık.Avrupa'yı da sormayın gitsin deplasmanda K.İrlandanın bi takıma deplasmanda 6 attım.Daha da devam ediyorum.Yani kısacası sadece doğru taktik takımı uçurur bu oyunda eminim.Önerim ise şimdilik oyunun kendi taktiğini kullanmanız.Alışana kadar ya da Türkçe yama çıkana kadar bu taktikleri kullanmanızı tavsiye ederim

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Eyvallah sağol!

Arkadaşlar GS yine oyunun Türkiye'deki en iyi takımı bundan da gayet mutlu olduğumu belirteyim.Rakip Trabzonspor 31.dakikada bel kemiği Servet kırmızı gördü ama acayip ezici oynayıp 2-0 kazandık.Avrupa'yı da sormayın gitsin deplasmanda K.İrlandanın bi takıma deplasmanda 6 attım.Daha da devam ediyorum.Yani kısacası sadece doğru taktik takımı uçurur bu oyunda eminim.Önerim ise şimdilik oyunun kendi taktiğini kullanmanız.Alışana kadar ya da Türkçe yama çıkana kadar bu taktikleri kullanmanızı tavsiye ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

+1

Bu arada Tolunay Kafkasın defans ve hucum gibi özelliklerini çok düşük buldum sonuçta eleştirilsede zaman zaman başarılı bir hoca en azından iyi bir defans yaptırıyor takıma 13-15 falan olması gerekirdi o değerin ayrıca hucumda 11-12 olabilirdi

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Not:Mesajım Fb'li arkadaşlara karşı bir tahrik içermez.Sadece Gs hakkında kişisel değerlendirmemdir

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Benim Ekran Kartım Nvidia Fx 5200 oyunu 3d oynıyamyıp 2d mi oynuyabilceğim yoksa hiç ni oynayamıcağım :S

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by rapX View Post
    Benim Ekran Kartım Nvidia Fx 5200 oyunu 3d oynıyamyıp 2d mi oynuyabilceğim yoksa hiç ni oynayamıcağım :S

Bende şu an FX5500 takılı. 3D'de ufak takılmalar oluyor onun dışında sorun yok.
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Eklemeye devam
    Baros'un süper oynayışı ve bunun gol ortalamasınada yansıması bir artı
    Lincoln'ü Milan'a 8.5'a satıp süper gelir elde etmem artı
    Van der Vaart,Milito,Akinfeev,Sakho,Pandev,Srna,Farfan,A.S anchez,Obasi,Vela,Bale......gibi sayısız ismin GS'ye gelmek istemesi GS'nin popülaritesinin arttığını gösterir.Bu da artı

Eklemeye devam
    Baros'un süper oynayışı ve bunun gol ortalamasınada yansıması bir artı
    Lincoln'ü Milan'a 8.5'a satıp süper gelir elde etmem artı
    Van der Vaart,Milito,Akinfeev,Sakho,Pandev,Srna,Farfan,A.S anchez,Obasi,Vela,Bale......gibi sayısız ismin GS'ye gelmek istemesi GS'nin popülaritesinin arttığını gösterir.Bu da artı
    MIlitoyu alamadim ben. Barc. ile anlastim ama yillik 600 000$dan fazla maas veremedigimiz icin kabul etmedi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Oynatmayi ve ardindan satmayi deneyin isterseniz.
    Bu profille kadroya girmesi mümkün değil ki

Girse bile 6-7 golü geçmesi mümkün değil.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by exe_genesis View Post
    MIlitoyu alamadim ben. Barc. ile anlastim ama yillik 600 000$dan fazla maas veremedigimiz icin kabul etmedi.
    Lincoln'ü öner klüplere sonra board room(yönetim odası)a gir.Orda edit budgetten ayarla parayı.5-6 mn kalsın gerisini maaşa aktar.Daha sonra iste Milito'yu kesin geliyo.Ben de sakat olduğu için alamadım ve V.d Vaart'a döndüm
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar doğru taktiğin faydaları.BuyrunGol bile yemiyoruz
    Last edited by KaRaBükLü KraL : 16.Ekim.2009 at 01:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Bobo, Delgado, Tello ve Holoskoyu koyabilirmisiniz.

Sayfa 11 / 22 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon

Mesaj Yetkileri