Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
Demo diye bu kadar hata olması çok doğal diyerek kimse laf etmezse zaten oyun çıktığında da aynen demoyu oynarsınız Bereket ki bari SI forumundaki üyeler iyi çalışıyor,böyle bir mantığa sahip değiller. Sizde bulun yazın gönderin yapabilecek başka bir şey yok.Tersterların unuttuklarını ya da yapamadıklarına kullanıcılar yardımcı oluyor.En azından bunu gördüm ama söylemedim diye hayıflanmazsınız.

Normalde bu tuttukları insanların yapması ve görmesi gereken hatalar ama bu firma senelerdir böyle çalışıyor,bizde alıştık buna.Yapacak bir şey yok. Bir şey demediğiniz sürece yaptıklarını hatasız kabul ederler.Gönderilenleri anca gördükleri zaman harekete geçiyorlar.

O yüzden bulabildiğiniz ne varsa bulun ,benden size tavsiye, sonra yılbaşı yamasına kadar sızlanırsınız geçen sene olduğu gibi.
Abicim hani bir şarkı varya hep mi muhalefet diye... O tarz yorumlarına devam ediyorsun. Ben hatalar ile oynamaya alıştım. 2009 serisinde Liverpool'un hem Şampiyonlar Liginde hemde Avrupa Liginde olduğunu gördüm. Bunun üstüne hata tanımam.