1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Fm 2010'a Başlarken..

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Teşekkür ederim modluk felan istediğim yok. Taktiklerin ne işe yaradığını felan Ömer abinin çevirdiği Tükçe olan pdf dökümanından yararlandım kendim yorumlayarak birşeyler yapmaya çalıştım.

Başlarkene yi düzeltebilirsiniz. Ben sadece merak eden arkadaşlarımız için birşeyler yaptım kesinlikle başka birşey için değil. İsterseniz kaldırabilirsinizde benim için bir sorun olmaz. Ama ben anlatmak istiyorum takip edenler olur indirmeyen kotası olan çok sayıda arkadaşımız var. Aslında SS eklemek felan çok yoruyor. Link ver felan saatlerimi alıyor. O nedenle anlatımda kusur olabilir. Yanlışlıklarda çıkabilir kusura bakmayın. Şu yukarıdaki 1. kısmı dün gece bitirdim. Bu 2. kısmıda gündüz okuldan eve geldim 5 e doğru başladım henüz bitti az önce. Üstün Türk zekamla birşeyler yapmaya çalışıyorum. Lütfen karalamayın beni
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yalnız 1. kısımda eklediğim resimli linkler çalışmıyor. Tıklıyorum yönlendirmiyor bir sorun var galiba. Bir kaç saat önce çalışıyordu
    Last edited by SAİT71 : 17.Ekim.2009 at 00:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri