1 ile 30 arası toplam 659 sonuç

Konu: Demo Çıkmıştır

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Öncelikle merhabalar,

Demoyu dün indirdim ve oynadım. Çok başarılı olamadım ama neyse

Bence demoya pek asılmayın keza anca yarım sezon oynayabileceğiz. Kendinizi menülere alıştırmalısınız bence keza alışması çok zor

Birkaç sorum olacaktı, sıralayayım dedim:

Oyun Türkçe mi çıkacak yoksa yama ile mi Türkçe olacak?
    Oyuncu skilleri sonra değişecek mi? (Bazı oyuncuları artırma gibi mesela)
    Bir de diğer FM serilerinde olan oyuncudan sağ tıkla ok çıkarma artık olmayacak mı? Olacaksa nasıl?

Cevaplayabilirseniz sevinir, iyi oyunlar dilerim...

Quote Originally Posted by Lionboy View Post
    Öncelikle merhabalar,

Demoyu dün indirdim ve oynadım. Çok başarılı olamadım ama neyse

Bence demoya pek asılmayın keza anca yarım sezon oynayabileceğiz. Kendinizi menülere alıştırmalısınız bence keza alışması çok zor

Birkaç sorum olacaktı, sıralayayım dedim:

Oyun Türkçe mi çıkacak yoksa yama ile mi Türkçe olacak?
    Oyuncu skilleri sonra değişecek mi? (Bazı oyuncuları artırma gibi mesela)
    Bir de diğer FM serilerinde olan oyuncudan sağ tıkla ok çıkarma artık olmayacak mı? Olacaksa nasıl?

Cevaplayabilirseniz sevinir, iyi oyunlar dilerim...
    Oyun Türkiye'de 10000 satış rakamına ulaşabilirse oyun Türkçe olacak. 2010 için yama ile olacak ondan sonraki yılarda doğrudan Türkçe dil desteği ile çıkacak. Ancak oyunun 10000 adet satış yapması lazım.

Oyuncu skilleri değişebilir

Klasik taktiğe çevirebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BuRiBuRi View Post
    Oyun Türkiye'de 10000 satış rakamına ulaşabilirse oyun Türkçe olacak. 2010 için yama ile olacak ondan sonraki yılarda doğrudan Türkçe dil desteği ile çıkacak. Ancak oyunun 10000 adet satış yapması lazım.

Oyuncu skilleri değişebilir

Klasik taktiğe çevirebilirsiniz.

İlgili konuyu şimdi okudum, cevabınız için teşekkür ederim ayrıca

Buna sevindim

Teşekkürler...

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by Lionboy View Post

Taktik butonuna tıkladığında 'Convert To Classic' seçeneği oklarını geri getirecektir.
    <')))))>-<

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yugi View Post
    Taktik butonuna tıkladığında 'Convert To Classic' seçeneği oklarını geri getirecektir.
    Çok teşekkürler bunu bilmiyordum.

Quote Originally Posted by yugi View Post
    tekrardan orjinal haline geri dönebiliyormuyuz ?

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by cankatcug View Post
    tekrardan orjinal haline geri dönebiliyormuyuz ?
    Eğer 'Convert To Classic' demeden önce taktiği kaydedersen,taktik yaratma ekranıyla oluşturduğun taktiğe geri dönebilirsin.
    <')))))>-<

Yorumsuz...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by _LeGolaS_ View Post
    Yorumsuz...

Turk oyunculara gereken degerleri vermedigimiz tezine bir darbe olsa gerek.

Ancak tabii goz onunde tutulmasi gereken bazi diger seyler de var.

Mesela Bosna'nin kadrosunun onemli bir kismi gercek oyunculardan olusmuyor. Mesela Besim Karalic, Ante Jelic, Slavisa Alagic , Dragomir Marinkovic vs.

Turkiye'de vasat bir oyuncu olarak nitelendirilebilecek ve ozellikle son zamanlarda pek cagirilmayan Ivan Radeljic, bu oyununuzda Milli takim oyuncusu huvviyetinde. Branimir Bajic de buna eklenebilir.

Zaten oyunu oynarken ozellikle tek ulke ve small db kullanilmasi bu tip sorunlari ortaya cikartabiliyor cunku butun takimlari dolduracak yeterlilikte oyuncular oyuna yuklenmiyor.

Bunun yaninda yaratilan ve kadro ekraninda gri olarak gorunen oyuncular ozellikle zayif yapiliyor ve yeterince oyuncusu yuklenmemis takimlarin onemli basarilar kazanmasinin onune geciliyor. Bu da yillardir SI forumlarinda istenen bir ozellik ve bir kac yildir oyunda mevcut.

Oyun ciktiginda ve daha cok lig ile oynattiginizda bu tip sorunlar ortaya cikmayacaktir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Turk oyunculara gereken degerleri vermedigimiz tezine bir darbe olsa gerek.

Ancak tabii goz onunde tutulmasi gereken bazi diger seyler de var.

Mesela Bosna'nin kadrosunun onemli bir kismi gercek oyunculardan olusmuyor. Mesela Besim Karalic, Ante Jelic, Slavisa Alagic , Dragomir Marinkovic vs.

Turkiye'de vasat bir oyuncu olarak nitelendirilebilecek ve ozellikle son zamanlarda pek cagirilmayan Ivan Radeljic, bu oyununuzda Milli takim oyuncusu huvviyetinde. Branimir Bajic de buna eklenebilir.

Zaten oyunu oynarken ozellikle tek ulke ve small db kullanilmasi bu tip sorunlari ortaya cikartabiliyor cunku butun takimlari dolduracak yeterlilikte oyuncular oyuna yuklenmiyor.

Bunun yaninda yaratilan ve kadro ekraninda gri olarak gorunen oyuncular ozellikle zayif yapiliyor ve yeterince oyuncusu yuklenmemis takimlarin onemli basarilar kazanmasinin onune geciliyor. Bu da yillardir SI forumlarinda istenen bir ozellik ve bir kac yildir oyunda mevcut.

Oyun ciktiginda ve daha cok lig ile oynattiginizda bu tip sorunlar ortaya cikmayacaktir.

Çok doğru.Yanlış hatırlamıyorsam Werder Bremen'de bile gerçek olmayan oyuncular vardı 2-3 tane.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Mesaj Yetkileri