Adı duyuLmamış takımLara atıyorsunuz bakıyorumda 8-9-10 Hey maşaLLah.
Adı duyuLmamış takımLara atıyorsunuz bakıyorumda 8-9-10 Hey maşaLLah.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Öncelikle merhabalar,
Demoyu dün indirdim ve oynadım. Çok başarılı olamadım ama neyse
Bence demoya pek asılmayın keza anca yarım sezon oynayabileceğiz. Kendinizi menülere alıştırmalısınız bence keza alışması çok zor
Birkaç sorum olacaktı, sıralayayım dedim:
Oyun Türkçe mi çıkacak yoksa yama ile mi Türkçe olacak?
Oyuncu skilleri sonra değişecek mi? (Bazı oyuncuları artırma gibi mesela)
Bir de diğer FM serilerinde olan oyuncudan sağ tıkla ok çıkarma artık olmayacak mı? Olacaksa nasıl?
Cevaplayabilirseniz sevinir, iyi oyunlar dilerim...
strawberry yüzde 70'teyken elektrikler gitti...Allah'ınızdan bulun be ....
torrent programı o kadar boyutu büyük bişey değil. onu indirirsin, çilekli demonun torrent dosyasını indirirsin. sonra başlarsın asıl dosya olan demoyu torrent üzerinden çekmeye.
öyle tahmin ediyorum ki şimdi başlasan ve makineyi açık bırakıp yatsan sabaha bitmiş olur. sabahta temiz temiz çileklini oynarsın.
Yabancı oyuncu sayısını veren yere bakın. Hakikaten de Yusuf'u yabancı,Tello'yu Türk saymış![]()
Evet arkadaşlar sorun dediğiniz gibi alttaki sayaçda ...
si games tarafından kaynaklanan oyun hatası kısaca. oyun bug'ı..![]()
Yalnız oyun çok sıkmaya başladı. Elano'yu AML yapıp sık sık şut çek de, top Elano'ya gelsin o da 50 metreden yazsın. Yanlış duymadınız, 50 metreden gol attı Elano...
Umarım tam sürüm de böyle olmaz. Kaleciler yarım saat sonra toplara zıplıyor. Kaleye şut çektim ve gol oldu. Bir baktım kaleci santra yaparken zıpladı![]()
![]()
![]()
Bendede 1-0 yenikken rakip altı pas içinde boşta kalan topa kalecileri müdahale yapmadı, uğur baya mesafeden koştu golü attı. Kalecilerde sorun olduğu belli..
Of yine aynı sorun yüzde 99da takıLdı kaLdı.:S
FLashgeti indirdim yine aynı yavaşLıkLa iniyor inşaLLah takıLmazda oynarım...
10 maç 31 gol. 11'i Elano'dan geldi. İstesem gol 50'yi bulmuştu. Son maçlarda as takımı oynatmıyorum
Oyun biraz basit geldi bana. Hayır normalde de böyleyiz ama bu kadar uzaktan gol atmıyoruz. Sanırım Elano'nun Kayseri'ye attığı gol bizim SI yetkililerin aklını almış![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Oh be, zorlandım arkadaş
Manisa zorladı beni. Arda'nın kaçırdığı gol akıllara ziyandı. Neyse, önümüzdeki maçlara bakıcaz![]()
Last edited by Lionboy : 17.Ekim.2009 at 23:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Of fLashgette de takıLdı yahu.
Oynamayacağım bu oyunu anLaşıLdı..