1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Nasıl Bir Sistem Olması Lazım?

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Evet PcGamer haklı malesef , her konuda düz mantıgız Al 1 GB Ekran kartı ama bilinmedik dandik bir marka al , Pixel 2 olsun .

Ben alayım 256 Ekran kartı , Pixel 3. sahder , Nvidia vsvs .

Senin oynayamadıgın oyunları , en yüksek kalitede oynarım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    PS : oradaki Evet PcGamer haklı malesef cümlesindeki Malesef'i neden yazdım bilemiyorum. Öyle gelmiş aklıma bi an. Darılma abi sakın
    Virgülü yanlış koymuşsun. Malesef her konuda düz mantıgız olacaktı sanırım .

Benim pc 4 gb ram 256 mb ekran kartı daha uzun bir süre sorun yaşamam sanırım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Benim pc 4 gb ram 256 mb ekran kartı daha uzun bir süre sorun yaşamam sanırım
    FM'de yaşamazsın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    FM'de yaşamazsın.
    Farkındayım şu an bile PES2010 demo'da korner atarken hafiften kasılma oluyor

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Farkındayım şu an bile PES2010 demo'da korner atarken hafiften kasılma oluyor
    İşlemcini yazmamışsın. Çift Çekirde 2,8 vs felan yap, birde üstüne 512 mb ekran kartı... PES bile erir bu özelliklere...

Nesil
    2006
    Yer
    11

Baktım herkez makinasının özelliklerini yazıor e bende bari 1 haftalık gelinimin özellliklerini yazıyım dedim09A eski pcde veda ettik, yeninin ilk deneyimi 10 olucak3D maç benim için hayaldi eski pcde ve 09da hep 2D oynayabilmiştim.

1.Maxtor 750 Gb 32mb hard disk
    2.AMD Phenom II 2.8 GHz 7.5 Mb
    3.HI-LEVEL 2Gb 1333 MHz DDR3 ram
    4.Forza xp
    pwr supunda etkili olduunu söleyen arkadaş için ve tabiki aşkım bitanem biricik ekran kartım ;

Sapphire HD4870 TOXIC 1GB 256 bit GDDR5 16x

Power sub: Gigabyte SuperB 550W pwr sub

e bari oldu olcak monitör
    Samsung 22" Lcd

Yıllardır bnm eski manikayla çok çektimŞimdi çektirme sırası bende. Korkardım 3-4 lig açmaya.Ama artık ağlatıcam FMyiSaygılar...

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri