1 ile 30 arası toplam 897 sonuç

Konu: TSI Geleneksel İstanbul Halı Saha Organizasyonu

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Hava beklediğimiz gibi soğuk olmayınca çok güzel oldu.

Bu arada şimdi düşünüyorum da attığım bütün golleri rakibin sağ kanadından atmışım, o kanatta da Serhat vardı. Çok iyi oynamış canım.
    Zaten video kayıtlarında maç sonu yorumları göreceğiz. Bu yorumlar içinde beyfendi iyi oynasam R.Madrid'e oynarım gibi bir yorum yapmıştı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Zaten video kayıtlarında maç sonu yorumları göreceğiz. Bu yorumlar içinde beyfendi iyi oynasam R.Madrid'e oynarım gibi bir yorum yapmıştı.
    Hayır orada bana ileri çıkmadın fazla dediler ileride çıksam zaten R.Madrid'de oynarım dedim.Ayrıca neden ileri çıkmam gerek onuda anlamış degilim.Zaten forvette Eren,Cengiz abi,Burak,Şemsi,Serkan vardı.Defansta Alican ve Oğuz'la birlikte rakibin 6 forvetine karşı koyuyorduk bizde, aramızdan biri daha ileri gitse rakip 30 olurdu herhalde.. Neyse yendik mutluyuz ve normal renkliyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Hayır orada bana ileri çıkmadın fazla dediler ileride çıksam zaten R.Madrid'de oynarım dedim.Ayrıca neden ileri çıkmam gerek onuda anlamış degilim.Zaten forvette Eren,Cengiz abi,Burak,Şemsi,Serkan vardı.Defansta Alican ve Oğuz'la birlikte rakibin 6 forvetine karşı koyuyorduk bizde, aramızdan biri daha ileri gitse rakip 30 olurdu herhalde.. Neyse yendik mutluyuz ve normal renkliyiz.
    Bir maç kaybettik diye takımımızı satmayız. Ayrıca biz de normal renkliyiz. Aygün renklenecek, Mustafa abi yapalım dedi.

Bizim takımda herkes forvetti. Kalecimizi bile ileri koysak o bile 3-4 tane atardı. İşte size maç istatistikleri :

Bursaspor - 6.9
    EreN - 7.1
    nekop - 6.3
    GeNç KaRTaL - 6.1
    ABOOO - 6.7
    Alicanfmfan - 6.7
    scar face - 6.6
    SerKaN - 6.5

EL-Hadji - 6.9
    KaF KeF - 6.6
    ShevAnil - 6.8
    emrah44 (ben) - 6.6
    Photograph - 4.3
    anilton - 7.2
    ridvanv - 7.3
    FenerBahceLi - 6.6

Yanlış yazdıysam kusura bakmayın artık..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Bir maç kaybettik diye takımımızı satmayız. Ayrıca biz de normal renkliyiz. Aygün renklenecek, Mustafa abi yapalım dedi.

Bizim takımda herkes forvetti. Kalecimizi bile ileri koysak o bile 3-4 tane atardı. İşte size maç istatistikleri :

Bursaspor - 6.9
    EreN - 7.1
    nekop - 6.3
    GeNç KaRTaL - 6.1
    ABOOO - 6.7
    Alicanfmfan - 6.7
    scar face - 6.6
    EL-Hadji - 6.9

KaF KeF - 6.6
    ShevAnil - 6.8
    emrah44 (ben) - 6.6
    Photograph - 4.3
    anilton - 7.2
    ridvanv - 7.3
    FenerBahceLi - 6.6
    SerKaN - 6.5

Yanlış yazdıysam kusura bakmayın artık..
    Burak abi sizin takımdaydı Emrah abi Ben Erenlerin takımdaydım =D

Mesaj Yetkileri