Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Hava beklediğimiz gibi soğuk olmayınca çok güzel oldu.
Bu arada şimdi düşünüyorum da attığım bütün golleri rakibin sağ kanadından atmışım, o kanatta da Serhat vardı.Çok iyi oynamış canım.
![]()
Hayır orada bana ileri çıkmadın fazla dediler ileride çıksam zaten R.Madrid'de oynarım dedim.Ayrıca neden ileri çıkmam gerek onuda anlamış degilim.Zaten forvette Eren,Cengiz abi,Burak,Şemsi,Serkan vardı.Defansta Alican ve Oğuz'la birlikte rakibin 6 forvetine karşı koyuyorduk bizde, aramızdan biri daha ileri gitse rakip 30 olurdu herhalde..Neyse yendik mutluyuz ve normal renkliyiz.
![]()
Yavaş yavaş yüklemeleri yapıyorum. Önden bir fotoğraf ile girelim.
Ayaktakiler: (Soldan-Sağa) Mustafa Abi, Serkan, Burak Abi, Aykut, Alican, Ben, Eren, Burak
Dizleri Üzerinde Duranlar: (Soldan-Sağa) Rıdvan, Anıl, Şemsi, Anıl, Mehmet
Çömelik Vaziyette Oturanlar: (Soldan-Sağa) Batuhan, Serhat, Cengiz Abi, Emrah Abi
Ve fotoğrafı çeken (Kadrajdan) Tarık Abi,
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Fenerliler 6 yapmış hep![]()
Mustafa abi, bu buluşmayı turksportal anasayfada duyuralım çok kalabalık olduk, güzel olur. Resimler ve videolar geliyor zaten.![]()
duyururuz birazdan Tarık ile ufak bir işimiz var onu bitirelim![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Bir maç kaybettik diye takımımızı satmayız.Ayrıca biz de normal renkliyiz. Aygün renklenecek, Mustafa abi yapalım dedi.
Bizim takımda herkes forvetti. Kalecimizi bile ileri koysak o bile 3-4 tane atardı.İşte size maç istatistikleri :
Bursaspor - 6.9
EreN - 7.1
nekop - 6.3
GeNç KaRTaL - 6.1
ABOOO - 6.7
Alicanfmfan - 6.7
scar face - 6.6
SerKaN - 6.5
EL-Hadji - 6.9
KaF KeF - 6.6
ShevAnil - 6.8
emrah44 (ben) - 6.6
Photograph - 4.3
anilton - 7.2
ridvanv - 7.3
FenerBahceLi - 6.6
Yanlış yazdıysam kusura bakmayın artık..![]()
Ah ah o kafa ile golü kaçırmasaydın. Şu gelen puanda zaten Güiza gibi koşmamdan.Bir dahakine bana Güiza forması getirin. =))
Biraz karışık oldu siz onları eşleştirin işte.![]()
Bizim takımın mantalitesi hep beraber çıkıp hep beraber dönmekti.Ama biz hep beraber çıkıp hep beraber kaldık...
Şemsi abartısız 20 defa karşı karşıya kalmıştır bizim kale ile.O derece savunma yani...
Yinede direndik.Hatta Batuhan boş kaleye atamadığı o golleri atsa galip gelebilirdik...![]()
Maçın adamı ridvanv olmuş o zaman eglenmişsinizdir umarım. Ben gelsem gol yemezdi oynadıgım takım ama neyse![]()
![]()
Aygüncümü günah keçisi yapmayın yahu , kıyamam ben ona ,mor olsun bari, sanki sahada o koştu![]()
![]()
![]()
Söyleyecek lafım yok, tamamen haklısınız. Kasıkdan sakatlanınca, iki defa ters yağıma geldi. Vuramadım. Birine zaten bişey diyemiyorum 17cm.
Şemsiye söyleyecek laf yok benim üç katım hızlı yakalayamadım. =)
Birde rakip takım birbirini tanıyor, biz hep beraber ilk kez oynadık bunun kurbanı olduk...
EL-Hadji sizden Serkan bizdendi.
Bursaspor - 7.0
EreN - 7.2
nekop - 7.1
GeNç KaRTaL - 7.1
ABOOO - 6.8
Alicanfmfan - 7.1
scar face - 7.0
SeRKaN - 6.1
KaF KeF - 6.5
ShevAnil - 6.8
emrah44 - 6.7
Photograph - 4.0
anilton - 6.9
ridvanv - 7.0
FenerBahceLi - 6.6
EL-Hadji - 6.9
Bunlarda benim puanlarım.
Dedim ya karışıklık oldu düzenleme tuşu olmadığı için (bu konu da gündeme geldi) siz ayarlayın. Evet sizin de puan taktirlerinizi görmek isteriz.
Rıdvan çok verimli oynadı, zaten tekniği de fena değil. Maçın adamını Erenlerin takımından çıkarmak haksızlık olurdu, çünkü karşılarında bir savunma yoktu.
![]()
Bak yahu neden 6.1
3 gol 4 asist yaptım maça etki eden adam olduğumu düşünüyorumnokta paslarım, beklenmedik zamanlarda asistlerim =D
ayrıca rakip takıma kendimi unutturmam ustaca bir hareket fakat kendi takımımada unutturunca kendimi 3 gol 4 asist ile kaldım =D
Çok güzel buluşma olmuş çalışmasam gelirdim uygun bir zamanda tekrar yapalımda ben de geleyim çok canım çekti.
Valla ben biraz daha insaflı puan verdim.Hiç kimse bana göre 7 li puanları geçemedi. Çünkü hemen hemen herkes uzun süre sonra oynadı ve çabuk yorulduk ama ona rağmen baya oynadık.
Son dakikalarda 11-13 falan oldu ben bi umutlandım ama sonra yine 6-0 ataklarla gol buldular.
![]()
Batuhan kaçırdıklarını atsa siz zaten kazanırdınız abi.Biz 3 kişi defans yaptık arada Eren göstermelik geldi top kaptı bikaç kez
Serkan'la Şemsi'yi zaten bi kaleleri degiştirirken ortasahada gördüm sizin defansa doğru gidiyorlardı
Cengiz abi zaten yorgun geldi ve pek etkili olamadı.Bide bizde(defansdaki 3'lü) teknik olmadığı için sadece topu sizden aldık ve gelişigüzel uzaklaştırdık bu yüzden bi ara maç sadece bizim sahada oynanır oldu.
Azıcık düzgün paslar atabilseydik tarihi fark çıkabilirdi ortaya
![]()