1 ile 30 arası toplam 659 sonuç

Konu: Demo Çıkmıştır

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Oyunu cidden çok beğendim Benim uygulamaya çalıştığım ve sanal zekaya anlatamadığım taktik anlayışını bu şekilde çok güzel anlatabiliyorum. 3D çok güzel olmuş verdiğimiz taktikleri 1 e 1 uyguladıklarını görebiliyoruz. Ayrıca zıplamalarda bacakların pozisyonuna bile dikkat edilmiş bravo . Ayrıca Gs araştırmacısı kimse çok teşekkür ederim %99 başarı sağlamış bana göre .

Son olarak avrupada gol krallığını kaçırmış marc janko nun profili içler acısı çok kötü
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ivica Olic biraz garip ve dengesiz olmamış mı :S Bu adam böyle birisi mi yoksa ben mi yanlış tanıyorum.

Last edited by Corpus : 18.Ekim.2009 at 02:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Oyunu cidden çok beğendim Benim uygulamaya çalıştığım ve sanal zekaya anlatamadığım taktik anlayışını bu şekilde çok güzel anlatabiliyorum. 3D çok güzel olmuş verdiğimiz taktikleri 1 e 1 uyguladıklarını görebiliyoruz. Ayrıca zıplamalarda bacakların pozisyonuna bile dikkat edilmiş bravo . Ayrıca Gs araştırmacısı kimse çok teşekkür ederim %99 başarı sağlamış bana göre .

Son olarak avrupada gol krallığını kaçırmış marc janko nun profili içler acısı çok kötü
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ivica Olic biraz garip ve dengesiz olmamış mı :S Bu adam böyle birisi mi yoksa ben mi yanlış tanıyorum.

Katılıyorum, Ivica Olic gibi kendini kanıtlayarak Bayern'e gelmiş ve günümüzde Toni - Klose - Gomez üçlüsünden formayı kapabilmiş bir oyuncunun First Touch'unun o olmaması gerek.

Lakin şöyle bir durum var, şutu 10 olan adam bana 35 metrelik mesafeden gol attı. Bu da dengesizliğin kanıtı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Olic'in profili gayet güzel bence. Ayrıca bu profil muazzam bi profil, FM'de harikalar yaratabilirsiniz böyle bir forvet ile

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by anlatmaliymis_meger View Post
    evet sana göre.
    belli ki 6s'lisin ve böyle abartılı görünce hoşuna gitti di mi?
    gs araştırmacısına bende bikaç şey ileteyim burdan
    sabri nasıl oluyorda g.gönülden daha pahalı oluyor

yine aynı şekilde m.topal emre'den,servet lugano'dan,vs vs

ayrıca nerde o 200 milyon dolarlık borcu?
    Bu borclarin nereye oldugunu bulabilirseniz yazin lutfen.
    Ayrica bu borclarin hepsini ekliyorsak, duran varliklari da eklemek gerekli degil mi? Mesela Riva arazisi. Mesela Florya'daki arazinin sahip olunan bolumu.

son lafım
    gs altyapısı değil mübarek barcelona
    serdar eyilik de messi vay anasını!
    hiç bi gerçekçiliği kalmıyo oyunun ve turkcell super ligin sayenizde..!

Mesaj Yetkileri