Oyunu cidden çok beğendimBenim uygulamaya çalıştığım ve sanal zekaya anlatamadığım taktik anlayışını bu şekilde çok güzel anlatabiliyorum. 3D çok güzel olmuş verdiğimiz taktikleri 1 e 1 uyguladıklarını görebiliyoruz. Ayrıca zıplamalarda bacakların pozisyonuna bile dikkat edilmiş bravo . Ayrıca Gs araştırmacısı kimse çok teşekkür ederim %99 başarı sağlamış bana göre .
Son olarak avrupada gol krallığını kaçırmış marc janko nun profili içler acısı çok kötü
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ivica Olic biraz garip ve dengesiz olmamış mı :S Bu adam böyle birisi mi yoksa ben mi yanlış tanıyorum.
![]()
Last edited by Corpus : 18.Ekim.2009 at 02:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Football is simple,but Football Manager is not
Katılıyorum, Ivica Olic gibi kendini kanıtlayarak Bayern'e gelmiş ve günümüzde Toni - Klose - Gomez üçlüsünden formayı kapabilmiş bir oyuncunun First Touch'unun o olmaması gerek.
Lakin şöyle bir durum var, şutu 10 olan adam bana 35 metrelik mesafeden gol attı. Bu da dengesizliğin kanıtı![]()
Arkadaşlar İstanbulspor'un A takım kadrosunu koyabilir misiniz? yardımcı olursanız sevinirim.
Ya neden herkes taktik ile ilgili mesajlar yazıyor?Taktik yaratıcısından başka bir yenilik yok sanki oyunda!
Gerçektende birazda diğer yeniLikLerLe iLgiLi SS koysanız?
çilekli demonun rapidshare linkinde problem var ilgilenirseniz sevinirim
Yorumsuz...
![]()
Uf skora bak.
Turk oyunculara gereken degerleri vermedigimiz tezine bir darbe olsa gerek.
Ancak tabii goz onunde tutulmasi gereken bazi diger seyler de var.
Mesela Bosna'nin kadrosunun onemli bir kismi gercek oyunculardan olusmuyor. Mesela Besim Karalic, Ante Jelic, Slavisa Alagic , Dragomir Marinkovic vs.
Turkiye'de vasat bir oyuncu olarak nitelendirilebilecek ve ozellikle son zamanlarda pek cagirilmayan Ivan Radeljic, bu oyununuzda Milli takim oyuncusu huvviyetinde. Branimir Bajic de buna eklenebilir.
Zaten oyunu oynarken ozellikle tek ulke ve small db kullanilmasi bu tip sorunlari ortaya cikartabiliyor cunku butun takimlari dolduracak yeterlilikte oyuncular oyuna yuklenmiyor.
Bunun yaninda yaratilan ve kadro ekraninda gri olarak gorunen oyuncular ozellikle zayif yapiliyor ve yeterince oyuncusu yuklenmemis takimlarin onemli basarilar kazanmasinin onune geciliyor. Bu da yillardir SI forumlarinda istenen bir ozellik ve bir kac yildir oyunda mevcut.
Oyun ciktiginda ve daha cok lig ile oynattiginizda bu tip sorunlar ortaya cikmayacaktir.
Necati Atesin 2008-09 sociedad kariyeri işlenmemiş.. daha önce yazıldımı bilmiyorum..ha benim icin önemli degil zaten necatinin kariyeri nasılsa 3-4 sezon sonra emekli olup datadan silinecek![]()
Demo yu dün akşam test etme imkanı buLdum. Bana göre oLumLu ve oLumsuz yönLeri;
OLumsuz yönLer;
3D de taraftarLar rezaLet oLmuş. 2D oynayan biri oLarak (FM09 da fuLL 2D oynadım) sadece göz atma amacı iLe baktım ve taraftarLarı görünce şok oLdum. Eskiden Atari ve Sega da ki futboL oyunLarında ki taraftarLardan bir farkı yok. Bari yapamıyorsun, sadece saha içi görüntüsü ver ve taraftarLarın ses efekti oLArak oyuna etkisini kat. GörseLLiğe iLLa da gerek yok.
OLumLu yönLer;
Taktik sistemi süper oLmuş,
Maç sonunda ayrıntıLı anaLiz de harika bir yeniLik,
Yeni skin görseL oLarak kötü oLsada, kuLLanım açısından gayet basitLeştiriLmiş,
Oyun eski seriLere göre çok hızLandırıLmış (Demo dan mı yoksa benim son sistem PC den mi biLmem ama)
ŞimdiLik bu kadar. Maç yapmadığım için bug feLan göremedim. BakaLım FuLL sürüm nasıL oLacak.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
yine aynı şekilde m.topal emre'den,servet lugano'dan,vs vs
Bu borclarin nereye oldugunu bulabilirseniz yazin lutfen.ayrıca nerde o 200 milyon dolarlık borcu?
Ayrica bu borclarin hepsini ekliyorsak, duran varliklari da eklemek gerekli degil mi? Mesela Riva arazisi. Mesela Florya'daki arazinin sahip olunan bolumu.
son lafım
gs altyapısı değil mübarek barcelona
serdar eyilik de messi vay anasını!
hiç bi gerçekçiliği kalmıyo oyunun ve turkcell super ligin sayenizde..!
![]()
Birde hakkını vermek gerek, Türkiye Liginde ki profiLLer neredeyse Avrupa standartLarına yakın oLmuş. Bir Beşiktaş, Fenerbahçe ve GaLatasaray ın, Fiorentina, Roma gibi takımLardan aşağı kaLır yanı yok. AnadoLu takımLarı da gayet iyi oLmuş ve aLınıp, iyi yerLere getiriLebiLecek potansiyeLde.
FM tarihinde iLk defa Türkiye Liginde bonkörLük boy göstermiş, ne güzeL![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ben çok beğendim açıkçası ekibin performansını süper iş çıkarılmış. Başta şefler olmak üzere tüm araştırmacı arkadaşlarımızı tebrik etmek istiyorum...
Hazırlık dönemim iyi geçmesine karşın ligde dökülüyorum anlaşılan taktiği oturtmak zaman alacak. Yeni bir taktik üzerindeyim. Oyun daha gerçekçi bir hal almış gibi
Last edited by SAİT71 : 19.Ekim.2009 at 16:07
Şöyle bişey oldu şaşrdım ekliyim dedim.
Birçok anadolu klubünde oynayan 4-5 gol atmış adamlar yine bizim 14-15 gol atan forvetlerden daha iyi yapılmış.