1 ile 30 arası toplam 897 sonuç

Konu: TSI Geleneksel İstanbul Halı Saha Organizasyonu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Burak'ın nasıl bir kaleci olduğunu bilen biliyor zaten Methi bana kadar geldi vallahi.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Burak'ın nasıl bir kaleci olduğunu bilen biliyor zaten Methi bana kadar geldi vallahi.
    Senin söylediklerinde nedense tariz sanatını kullandığını düşünüyorum.Çok kötü bir kaleci olduğumu söylemeye çalısıyorsun galiba

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Senin söylediklerinde nedense tariz sanatını kullandığını düşünüyorum.Çok kötü bir kaleci olduğumu söylemeye çalısıyorsun galiba
    Lütfen Burak beni çok yanlış tanımışsın ama hep o king theodor'un yüzünden. Yazdıklarımda herhangi bir sanat yok. Zaten bildiğim tek sanat tecavüzcü arif.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Lütfen Burak beni çok yanlış tanımışsın ama hep o king theodor'un yüzünden. Yazdıklarımda herhangi bir sanat yok. Zaten bildiğim tek sanat tecavüzcü arif.
    Bak şimdi ben Bursalardan kalkıp organizasyona geliyorum sen 2 adımdan gelemiyorsun bide bana laf sölüyorsun

Buluşma çok güzeldi hele tanışma aşamasına koptum herkes adını söylüyor sanki kaç kişinin adın biliyorum. Nicklerinizi söleseydiniz daha iyi olurdu aslında Kardeşlerimin hepsi çok efendi çok keyifli çocuklar pek bir kanım ısındı umarım nice buluşmalar yapılır TSI bünyesinde işte burda kavgasıyla, neşesiyle bir paylaşım içinde olmamız bu tarz organizasyonlarda meyvesini veriyor kendi adıma çok memnun oldum hepinizi tanımaktan.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Buluşma çok güzeldi hele tanışma aşamasına koptum herkes adını söylüyor sanki kaç kişinin adın biliyorum. Nicklerinizi söleseydiniz daha iyi olurdu aslında
    Bu lafı üstüme alınmıyorum abi, çünkü benim nickim adımın bir türevi.

Mesaj Yetkileri