Bence biraz düşüşe gidilmeli.Şuanki profili kesinlikle abartı.Beşiktaş takımının durumu ortada.Ernst dışındakilerin düşüşe gidilmesi anormal olmaz diye düşünüyorum.Yeni transfer diye yarım sezon sonra editlenebilir.
Bence biraz düşüşe gidilmeli.Şuanki profili kesinlikle abartı.Beşiktaş takımının durumu ortada.Ernst dışındakilerin düşüşe gidilmesi anormal olmaz diye düşünüyorum.Yeni transfer diye yarım sezon sonra editlenebilir.
Bir takimin durumu kotu diye oyuncuda dususe gidilmesi, hele sadece 7-8 hafta izlenerek bunun soylenmesi bana pek mantikli gelmiyor.
Bu takim sampiyon oldu gecen sene oyle veya boyle. Sampiyon takim,sonraki sezon 8 hafta cok puan kaybi yasadi diye Ernst disindaki butun oyunculari dusurmek cok buyuk hata olur.
Ferrari konusuna donersek 13 acceleration ve 14 agility nasil verilmis Italyada pek aklim almadi. Tabiki onlar yillarca izleyip vermisler bu puanlari ama benim izledigim kadariyla 11,12 vermek cok daha isabetli olurmus bu degerleri.
Fakat yine benim izledigim Ferrari bu kadar dusuk first touch , decisions ve composure almamali. Biraz daha izlerseniz bunu net bir sekilde gorebilirsiniz.Ozellikle topu kontrol ederken rahat bir sekilde ayagindan acmadan bunu beceren bir oyuncu. Arkadasin dedigi gibi Gokhan Zandan eksigi yok kesinlikle fazlasi var bu konuda.Decisions da 3-4 puan yukselmesi daha mantikli geldi bana. Cunku cok fazla pozisyonda dogru kararlar verip topu kapan veya tehlikeyi onleyen bir adam. Neye gore 10 verdiklerini anlamadim.Composure ise zaten diger iki ozellige orantili olarak yine dusuk olmus, Ferrarinin ayaklarini baglasaniz karsisinada 2 rakip gelip baski yapsa yine panik yapip da topu dan dun vuracak bir oyuncu degil.
Birde kullandigi ayak konusunda birseyler soylemek istiyorum.Gecen hafta yazicaktim fakat biraz daha izleyip yazmak daha mantikli olur dedim,Cumartesi maci izledim ve bana gore Ferrarinin asil kullandigi ayak Sol ayagi. Haftalardir butun maclarda her duran topun basina gectiginde sol ayagiyla baslatiyor oyunu.Her iki ayaginida kullaniyor olabilir ama asil ayagi duran toplarda veya penalti kullanirken kullandigi ayak ise sol olmalidir bu. Ilk once pozisyon geregi sol ayagini kullandiigni dusunurken daha sonra her pozisyonda solla baslattigina dikkat ettim.