Originally Posted by
kirilenko47
Hürriyet benim de çok beğendiğim bir futbolcu, hatta son 2 sezondaki performansıyla milli takıma da ara ara seçilmesi gereken bir oyuncuydu benim nazarımda fakat Ernst'le savunma anlamında kıyaslanması çok ilginç, bana göre tam tersi Hürriyet topla yumuşak olmasa da iyi bir oyuncu, özellikle top ayağındayken çok çevik ve hızlıca oyunu açabiliyor, bu özelliğini son senede çok geliştirdi, ama yine de "topu kullanmak" çok farklı bir olay ve Ernst bu konuda fersah fersah önde Hürriyet'ten.. Savunma anlamında ancak çok koşmasıyla, çok basmasıyla Ernst'le karşılaştırılabilir.
Ernst'in dün Wolfsburg maçında yaptığı dikine tek pasları ve tek topları bu ligde yapabilecek ortasaha yoktur ama biz hala Bilicaların tekniğini passingini 13 14lere çekmek için uğraşıyoruz. Kısalım gerekirse Ernst'in passingini tekniğini falan, ama bunu yaparken diğer oyuncuları da gözden kaçırmayalım.
Bir de çok öne çıktığı 3 özellik derken; 4 puanlık creativity ve positioning farklarının nesinin çok olduğunu merak ediyorum.