1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: Aydın Yılmaz

Hybrid View

Aydın'ın Arda'dan potansiyelli olduğunu gösterecek tek bir argümanınız var mı acaba? Bir oyuncunun çok çok hızlı olması onun diğer tüm oyunculardan daha potansiyelli olduğunu mu gösterir? Ülkemizde nedense yetenek=hız-çalım-estetik olarak algılanıyor, Arda'nın oyun zekası, saha görüşü, mental özellikleri, sakinliği, pasörlüğü vesaire Aydın'da var mıdır, olabilir mi. Pace'inin 1 puan yükselmesi dışında diğer tüm özellikler normaldir, hatta passing fazladır bile. Zaten adamın potansiyei 157 olarak girilmiş, daha ne?

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by kirilenko47 View Post
    Aydın'ın Arda'dan potansiyelli olduğunu gösterecek tek bir argümanınız var mı acaba? Bir oyuncunun çok çok hızlı olması onun diğer tüm oyunculardan daha potansiyelli olduğunu mu gösterir? Ülkemizde nedense yetenek=hız-çalım-estetik olarak algılanıyor, Arda'nın oyun zekası, saha görüşü, mental özellikleri, sakinliği, pasörlüğü vesaire Aydın'da var mıdır, olabilir mi. Pace'inin 1 puan yükselmesi dışında diğer tüm özellikler normaldir, hatta passing fazladır bile. Zaten adamın potansiyei 157 olarak girilmiş, daha ne?

ben aydın ın babası, kardeşi akrabası falan değilim. bi tarafımdan uydurma sebeplerle de savunmuyorum. bu yüzden böyle garip üslupla karşıma gelip beni alaycı tavırla eleştirmeniz ancak komiğime gider.

daha önce de dedim burada. iyi okuyamamışsınız. -potansiyel ile mevcut oyuncu yeteneği farklı şeyler.- aydın top ayağına geldiğinde -gerekli psikolojik durumda ve motivasyonda ise - çok tehlikeli olabilen bir oyuncu. bunu sizin algılayamamanızın(veya kabullenmemenizin) sebebi de gerekli hoca desteğinin olmaması mental antrenman eksikliği inanılmaz çelimsizlik ve tabiri caizse uçarılık ve tipik türk oyuncu mantalitesi. umarım yeterince açıklamışımdır. aydın kesinlikle ortalama üzerinde bir tekniğe ve yaratıcılığa sahip bence çok yetenekli ve çok potansiyelli bir oyuncu. bu potansiyele halen ulaşamamasının sebebini açıkladım işte kendimce.

arda turan bile o kadar el üstündeyken "bu adam benden daha yetenekli" dedi. demek ki var bir şeyler.

Mesaj Yetkileri