Bugün bana uyarı veren sayın adminimiz su fanatiklere ne cevap verecek acaba...
Bugün bana uyarı veren sayın adminimiz su fanatiklere ne cevap verecek acaba...
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Genel olarak oyunun hakimi Galatasaray olmasına rağmen Trabzonspor gerek Serkan'ın pozisyonuyla gerekse son dakikadaki pozisyonla İstanbul'dan puanla ayrılabilirdi. Galatasaray'da Keita, Trabzonspor'da ise Tayfun ve Colman iyidi diyebiliriz. Kenarda Gökhan varken Umut'a 80 dakika sabretmesi, Gabric'in maçı boyu doğru düzgün olumlu hareketi yokken 90 dakika sahada kalması Hugo Broos'un bana göre hatalarıydı. Trabzonspor'u Samiyen'de 3 gol atmasına rağmen beğenmedim. Hatta son dakikadaki pozisyon gol olsa yine beğenmeyecektim. Galatasaray karşısında yenilse dahi daha cesur futbol oynayan bir Trabzonspor bekliyordum. Oysa ki Trabzonspor bugün resmen diğer Anadolu takımlarının İstanbul'da benimsedikleri futbol anlayışını sergiledi. Galatasaray bu maçı hücum gücüyle aldı diyebiliriz. Geride yapılan hataları hücum elemanları attıkları gollerle telafi ettiler. Tebrikler Gs.
Fenerbahçe Cumhuriyeti