1 ile 30 arası toplam 897 sonuç

Konu: TSI Geleneksel İstanbul Halı Saha Organizasyonu

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Abi hiç utanma falanda yok sende Ben dün sahada bahçeli bi evde çocuklarımla top oynama ihtimalimi, okul birincisi olduğunda aferin evlat deme ihtimalimi, Barcelona'ya transfer olduğunda bana hediye olarak alacağı tekneyi, ben geleceğimi kaybettim abi ve hepsi senin suçun ama sen hala ufak bir müdahalenin lafını yapıyorsun. yazık...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Abi hiç utanma falanda yok sende Ben dün sahada bahçeli bi evde çocuklarımla top oynama ihtimalimi, okul birincisi olduğunda aferin evlat deme ihtimalimi, Barcelona'ya transfer olduğunda bana hediye olarak alacağı tekneyi, ben geleceğimi kaybettim abi ve hepsi senin suçun ama sen hala ufak bir müdahalenin lafını yapıyorsun. yazık...
    Ama sen zaten sadece bunların olma ihtimalini seviyordun öyle değil mi? Sorun yok o zaman. Ya sen kalk, benim bacak 347 derece dönmüş halde vole vururken önüme çekirge gibi zıpla, üstelik hiçbir korunma önlemi () alma; bizim takımdakilerin ağzından gol kelimesinin ilk iki harfi çıkmışken, üst direk ile yan direğin birleştiği noktadaki örümcek kaçmışken bazı uzuvlarınla topu yumuşatmaya çalış sonra bana ille de çocuklarım de, olacak iş mi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Ama sen zaten sadece bunların olma ihtimalini seviyordun öyle değil mi? Sorun yok o zaman. Ya sen kalk, benim bacak 347 derece dönmüş halde vole vururken önüme çekirge gibi zıpla, üstelik hiçbir korunma önlemi () alma; bizim takımdakilerin ağzından gol kelimesinin ilk iki harfi çıkmışken, üst direk ile yan direğin birleştiği noktadaki örümcek kaçmışken bazı uzuvlarınla topu yumuşatmaya çalış sonra bana ille de çocuklarım de, olacak iş mi?
    Bilerek atmadığın ne malum? Önce Burak abi dirsek atıyor sonra sen direk o bölgeme top atıyorsun. Bana hiç tesadüf gibi gelmiyor bunlar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Tabi süperdiniz ama vidyolar, yani deliller öyle söylemiyor. Serhat'ın attığı tekme hakkında açıklama istiyorum. Hatta Mustafa abi söylemese ben bile farketmemişim. Nasıl da çaktırmadan tekmelemiş.

Bir ara savunmaya uğramışsın ama onda da kameraya oynamışsın. En son o zaman savunmada görmüşler seni. Erenle sen freni patlamış kamyon gibi koşuyordunuz.

Sen Guiza'nın kaçırdıklarını yanlış saydın galiba. Bir daha say, 3 olması lazım.

O fotoları acilen istiyoruz. Özellikle karede çaylar da varsa üstüne etiket falan koyalım, barkot markot.. Ne olduğu belli olsun. Zaten çay suyunu da denizden almışlar.
    Bizdede neler kaçtı.Kaçanları işin içine sokacaksak..Hiç girmeyelim isterseniz..

Ben savunmaya geliyordum aslında.Sonuçta topun arkasında olduğun zaman savunmada sayılırsın. Defansa geldim bir ara kaleler değişti ondada.. Evet iyi koştum o maçta.Açıkcası o kadar fazla koşabileceğimi bende tahmin etmiyordum.Hadi Eren'i anladıkta bana ne oldu bilmiyorum.Maçtan sonra doping testi talebinde bulunmalıydınız bence.. Ama savunmaya yardıma gelseydim o kadar koşamazdım valla.Savunmamız sağolsun. Onlar durdurdu,biz kaçırdık pardon attık..

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Heyyyyyoooo kankacım bizde kadraja girebilmişiz. Fotomuzda güzel çıkmış hani
    Bu arada haticeye değil neticeye bakalım. Kazanan daima güzel oynamıştır benim gözümde

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Heyyyyyoooo kankacım bizde kadraja girebilmişiz. Fotomuzda güzel çıkmış hani
    Bu arada haticeye değil neticeye bakalım. Kazanan daima güzel oynamıştır benim gözümde
    Yerinde bir tespit.Kesinlikle katılıyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bilerek atmadığın ne malum? Önce Burak abi dirsek atıyor sonra sen direk o bölgeme top atıyorsun. Bana hiç tesadüf gibi gelmiyor bunlar
    Biz aşağıdaki fair play çerçevesinde oynadık.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bizdede neler kaçtı.Kaçanları işin içine sokacaksak..Hiç girmeyelim isterseniz..
    Batuhan sakatlanmış çocuk bir şey demiyoruz ama sırf Batuhan'ın kaçırdıklarıyla biz bu maçı alırdık yanında 3 maç daha alırdık yanii..

Mesaj Yetkileri