Sayfa 11 / 80 İlkİlk ... 9101112132161 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

defoe bi gelsin alex ona istemesede gol attırır

ALEX in goL attırmayacağı adam göRemiyoRum Türkiyede.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

etoo ve defoe aynı tip oyuncular değil diyen arkadaşlar aynı tip oyuncular olmaları için daha ne kadar birbirlerine benzemeleri lazım.isimleri de mi aynı olsun
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Beyler konuyu saptırmayın. ilk defoe, anelka etoo kıyaslama mesajı silinecek ve uyeye uyarı verilecektir.

Gelenler: Uğur Boral, Tümer Metin

Gidenler: Marcio Nobre

Gündemdekiler: R.Carlos, Yıldıray, Campbell, Nilmar, Crespo, Fatih Tekke, Hamit, M.Topuz, Adriano, Caner

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hurmet
    Gelenler: Uğur Boral, Tümer Metin

Gidenler: Marcio Nobre

Gündemdekiler: R.Carlos, Yıldıray, Campbell, Nilmar, Crespo, Fatih Tekke, Hamit, M.Topuz, Adriano, Caner
    hamit i cıkar sen mehmet t. uzada cıkar, nilmarıda cıkar , adriano yuda cıkar, campbell ada cıkar geriye r.carlos yıldıray crespo fatih caner kaldı..
    caner muhakkak gelicek ins gelir.. simdi fb de 1 acık kontejyan bide aurelio milli takı ma giderse 2 kontejyan var. fenerbahce f.tekkeyi alirsa sanmıyorum ki yabancı forvet alsın onun icin biri defans a biri de defansın soluna olabilir
    anelka giderse ozaman forvete alınır iste

Fatih geLiRse sanmıyoRum foRvete yabancı biRi aLınacağını..

Adriano mu

Fanatik mi Fotomaç mı
    -

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

Canerin Fenerbahcede bitmeyen bi seruveni var,,,
    onu daha yapacakta vefat edecek, roportajinda babasi dedi,,,,

onceleri goturulmus ama yetersiz kabul edildigi icin,,,daha 14-15 lerindeydi galiba,,, ama soonra hizla gelisti,,,

odasi hala fenerbahce posteri var,,,,babasinin dedigi bu....

bakacacz gorecezc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

caner cok yetenekli ya bu sene takıma katılırsa cok büyük kazanc olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

beyler listeden fatih tekkeyide cıkartın yeni teknik direktörümüz hicbir yerli oyuncu satılmayacak dedi

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence fener parayı verirse alır fatih tekke yi

Fener Tolga'da ısrarlı

Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Fenerbahçe yıldızları markaja aldı. Listesinde Fatih Tekke, Yıldıray, Hamit, Caner ve Mehmet Topuz gibi birbirinden önemli isimler olan Sarı-Lacivertliler, rotayı Ukrayna’ya çevirdi. Yönetim, bir süre önce görüşüp anlaşma zemini bulamadığı Tolga Seyhan için yeniden harekete geçti. Yıldız futbolcunun Shakhtar Donetsk’te hayal kırıklığı yaşadığı ve Teknik Direktör Mircea Lucescu’dan “Ayrılmak” için izin aldığı bildirildi.

İkinci görüşme yakında
    Tolga ismi iki hafta önce de Fener’in gündemine gelmişti. Hem yıldız futbolcu, hem de kulübü ile yapılan görüşmelerde ortak nokta bulunamamıştı. Tolga’nın Türkiye’ye dönme konusunda kesin kararını vermesi üzerine ibre artık Fenerbahçe’ye döndü. Yöneticilerin, önümüzdeki günlerde bu transferi netleştirmek için ikinci kez masaya oturacağı öğrenildi. Fenerbahçe, Tolga’yı 100. yıl kadrosuna katabilmek için tüm imkanlarını seferber etmeye hazır.
    03.06.2006

Kaynak : Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

can servet önder luciano bide tolga ???????????????*

Default R.Carlos: Fener Başımı Döndürdü

Fener başımı döndürdü
    "Fenerbahçe'den çok ciddi bir teklif aldım. Reddedilemeyecek kadar cazip bir teklif bu. Başka öneriler de geldi. Ya Real Madrid'de kalacağım ya da Fenerbahçe'ye gideceğim".

FENER'İN ŞANSI ÇOK FAZLA
    İşte Fotomaç farkı... Real Madrid'in Brezilyalı 'dünya yıldızı' Roberto Carlos, Türk basınında ilk kez Fotomaç'a konuştu. Süper sambacı, arkadaşımız ve atv Spor Müdürü Selçuk MANAV'a gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Roberto Carlos'un, Selçuk Manav'a yaptığı bomba gibi açıklamaları aynen yayınlıyoruz: "Fenerbahçe'den
    bana çok ciddi bir teklif geldi. Çok ama çok ciddi bir teklifti. Reddedilemeyecek kadar cazip bir öneri.

TÜM YETKİ MENAJERİMDE
    Benim şu anda Real Madrid ile sözleşmem var. Başka takımlardan da teklifler aldım. Ya Real Madrid'de kalacağım ya da Fenerbahçe'ye gideceğim. Fenerbahçe, aylardır beni transfer etmeye çalışıyor. Çok ısrarlılar. Menajerim Jorge Mendez, tüm gelişmeleri biliyor ve takip ediyor. Ben Dünya Kupası için kampta olduğumdan transferim konusunda tüm yetkiyi menajerime verdim. Fenerbahçe ile menajerim Jorge Mendez görüşüyor.

ALEX DE BİZİMLE OLMALIYDI
    Fenerbahçe'den Alex ve Luciano'yu çok iyi tanıyorum. Aurelio'yu ise hiç tanımıyorum. Alex, çok sevdiğim bir kardeşim. Fenerbahçe ile ilgili tüm bilgileri ondan alıyorum, Dünya Kupası maçlarına az kaldı. Keşke Alex de bizimle olsaydı diyorum. O, bizimle olamadığı için üzgünüz. Hocamız, Alex'in yerine tercihini Ricardinho'dan yana kullandı. Yineliyorum: Real Madrid ile yollarım ayrılırsa, Fenerbahçe ile hemen sözleşme imzalarım."

Kaynak: Fotomaç

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

"İşte Fotomaç farkı..."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yıldırım'ın son hediyesi

Başkanlığı bırakan Aziz Yıldırım’ın, giderayak dünya çapındaki yıldızlar Totti, R.Carlos, Morientes, Fatih Tekke ve Campbell’la her konuda anlaştığı belirtildi. İç transferde Aurelio ile birlikte 8 oyuncuya imza attırıldı.

FENERBAHÇE Kulübü Başkanlığı’nı bıraktığını açıklayan Aziz Yıldırım, giderayak 5 dünya çapında yıldız oyuncuyu takıma kazandırma aşamasına getirdi; Roberto Carlos, Morientes, Totti, Fatih Tekke ve Sol Campbell... Sarı lacivertlilerin Turkcell Süper Ligi’nde şampiyonluğu son haftada kaptırmasının şokunu üzerinden atan Yıldırım’ın, yeni sezona güçlü transferlerle girmek için daha önce yaptığı görüşmelerden olumlu yanıt aldığı belirtildi.

Uzun süredir Real Madrid’in Brezilyalı starı Roberto Carlos’la görüşmelerinin sürdüren sarı lacivertlilerin, Carlos’u imza aşamasına getirdiği kaydedildi. Nobre’nin Beşiktaş’a gitmesiyle bu boşluğu doldurmayı amaçlayan Kanarya, Dünya Kupası kadrosuna alınmayan Liverpool’un İspanyol oyuncusu Morientes ve kulübüyle söz kesti.

Dış transfere 4 koldan saldıran sarı lacivertliler, bizzat Ali Yıldırım’ın transferini yürüttüğü Trabzonsporlu Fatih Tekke’yle de her konuda anlaşma sağladığı ifade edildi. Aziz Yıldırım’ın önümüzdeki günlerde Tekke ile Zürih’te bir araya gelerek transferi bitireceği öğrenildi. Taraftarlarının yüzünü güldürmek isteyen Fenerbahçe’nin ayrıca iki süper oyuncuyla kesin olarak anlaştığı bunların Roma’nın kaptanı Totti ve Arsenal’in başarılı savunma oyuncusu Sol Campbell olduğu iddia edildi.İç transferde de boş durmayan sarı lacivertliler, PSG, Marsilya ve Feyenoord gibi takımların talip olduğu Marco Aurelio ile 3 yıllık sözleşme yeniledi. Dün Aziz Yıldırım ile görüşme yapan Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu, Brezilyalı futbolcunun 1 yılı opsiyonlu, toplam 3 yıllık sözleşme yenilediğini açıkladı. Asbaşkan İlhan Ekşioğlu, mukaveleleri biten Semih Şentürk, Selçuk Şahin, Can Arat, Olcan Adın, Kerim Zengin, Volkan Babacan ve Önder Turacı ile nikah tazelediklerini ifade etti.

Öte yandan Fenerbahçe’ninlistesinde yer alan Yıldıray Baştürk, yeni sezonda tercih edeceği ülkeler arasında Türkiye’nin de olabileceğini söyledi. Kendisine B.Münih ve F.Bahçe’den teklif gelip gelmediği yönündeki bir soruya Yıldıray, "Sözü edilen takımlardan başka teklifler de var. Hangi takımın formasını giyeceğime önümüzdeki günlerde karar vereceğim"dedi.

(alıntıdır-hürriyet)

Al işte bu da hürriyet.Atıyorsunuzda bu kadar atmayın bari.

Aziz yıldırım Fenerbahçe Totti almış

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by enesao
    "İşte Fotomaç farkı..."
    arkadaşım haber fotomaçın uydurması değil. haberi selçuk manav yapmış. dün atv ana haberde de çıktı. bugün bazı gazetelerde de. yani fotomaçın ender rastlanan doğru haberlerinden...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Fotomaç = Yalan
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by koray_capello
    Yıldırım'ın son hediyesi

Başkanlığı bırakan Aziz Yıldırım’ın, giderayak dünya çapındaki yıldızlar Totti, R.Carlos, Morientes, Fatih Tekke ve Campbell’la her konuda anlaştığı belirtildi. İç transferde Aurelio ile birlikte 8 oyuncuya imza attırıldı.

FENERBAHÇE Kulübü Başkanlığı’nı bıraktığını açıklayan Aziz Yıldırım, giderayak 5 dünya çapında yıldız oyuncuyu takıma kazandırma aşamasına getirdi; Roberto Carlos, Morientes, Totti, Fatih Tekke ve Sol Campbell... Sarı lacivertlilerin Turkcell Süper Ligi’nde şampiyonluğu son haftada kaptırmasının şokunu üzerinden atan Yıldırım’ın, yeni sezona güçlü transferlerle girmek için daha önce yaptığı görüşmelerden olumlu yanıt aldığı belirtildi.

Uzun süredir Real Madrid’in Brezilyalı starı Roberto Carlos’la görüşmelerinin sürdüren sarı lacivertlilerin, Carlos’u imza aşamasına getirdiği kaydedildi. Nobre’nin Beşiktaş’a gitmesiyle bu boşluğu doldurmayı amaçlayan Kanarya, Dünya Kupası kadrosuna alınmayan Liverpool’un İspanyol oyuncusu Morientes ve kulübüyle söz kesti.

Dış transfere 4 koldan saldıran sarı lacivertliler, bizzat Ali Yıldırım’ın transferini yürüttüğü Trabzonsporlu Fatih Tekke’yle de her konuda anlaşma sağladığı ifade edildi. Aziz Yıldırım’ın önümüzdeki günlerde Tekke ile Zürih’te bir araya gelerek transferi bitireceği öğrenildi. Taraftarlarının yüzünü güldürmek isteyen Fenerbahçe’nin ayrıca iki süper oyuncuyla kesin olarak anlaştığı bunların Roma’nın kaptanı Totti ve Arsenal’in başarılı savunma oyuncusu Sol Campbell olduğu iddia edildi.İç transferde de boş durmayan sarı lacivertliler, PSG, Marsilya ve Feyenoord gibi takımların talip olduğu Marco Aurelio ile 3 yıllık sözleşme yeniledi. Dün Aziz Yıldırım ile görüşme yapan Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu, Brezilyalı futbolcunun 1 yılı opsiyonlu, toplam 3 yıllık sözleşme yenilediğini açıkladı. Asbaşkan İlhan Ekşioğlu, mukaveleleri biten Semih Şentürk, Selçuk Şahin, Can Arat, Olcan Adın, Kerim Zengin, Volkan Babacan ve Önder Turacı ile nikah tazelediklerini ifade etti.

Öte yandan Fenerbahçe’ninlistesinde yer alan Yıldıray Baştürk, yeni sezonda tercih edeceği ülkeler arasında Türkiye’nin de olabileceğini söyledi. Kendisine B.Münih ve F.Bahçe’den teklif gelip gelmediği yönündeki bir soruya Yıldıray, "Sözü edilen takımlardan başka teklifler de var. Hangi takımın formasını giyeceğime önümüzdeki günlerde karar vereceğim"dedi.

(alıntıdır-hürriyet)

Al işte bu da hürriyet.Atıyorsunuzda bu kadar atmayın bari.

Aziz yıldırım Fenerbahçe Totti almış

bu haber bugün çıktıysa yuh diyorum. morientes valenciayla anlaşmadı mı yahu
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok bu daha eski bir haber sanırım ama mesele morientes meselesi değil.Haber tarihi ne olursa olsun Totti geliyor diyo Totti.Ya bu haberi yazanlar insanları futbol fakiri mi sanıyor yoksa salak yerine mi koyuyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

bizde bu basın olduktan sonra. önce istiyor diye uyduruyorlar sonra klup o oyuncuyla zaten ilgilenmiyor ve transfer olmuyor yaptıkları yalan haber üzerine bu sefer transferi gerçekleştiremedi diye yönetime yükleniyorlar...
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by sekopej
    arkadaşım haber fotomaçın uydurması değil. haberi selçuk manav yapmış. dün atv ana haberde de çıktı. bugün bazı gazetelerde de. yani fotomaçın ender rastlanan doğru haberlerinden...
    Bende izLedim R.caRLos iLe ze RobeRto İle Röportaj yapıLdı..

vay be totti inşallah gelir abi

Nesil
    2006

adamın(totti) ayağı kırık değilmiydi ya artık eskisi kadar iyi oynayamaz

onu bırak size gelirmi acaba?

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

totti fenere gelirse arkadaşa sözüm var fenerli olacam. gerçi bi gün sonra intihar ederim herhalde ama neyse.

Fotomaç'a bir hafta yazma cezası verilsin adminlerden dileğim

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by LeHeb
    Fotomaç'a bir hafta yazma cezası verilsin adminlerden dileğim

katılmıyorum 1 hafta az sürekli ban verilsin bence

Sayfa 11 / 80 İlkİlk ... 9101112132161 ... SonSon

Mesaj Yetkileri