Sayfa 74 / 91 İlkİlk ... 2464727374757684 ... SonSon
2,191 ile 2,220 arası toplam 2721 sonuç

Konu: Almanya Bundesliga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

oldukça saçma bir öneri.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Varsayalım ki öneriyi kabul ettiler Mesut ortada kalacak.

Ama düşük bir varsayım tabi ki.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aşırı sağcı

Neden böyle düşünüyorlar acaba.. Bulmuş ve bunamış
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

10. ve 17. Dakikalarda attıgı gollerle 2-0 Öne geçen Mönchengladbach Skoru Koruyamadı ve 22 Salihovic, 86 Maicosuel, 89 Obasi 90 Demba Ba Attıgı gollerle 4-2 Hoffenheim Yendi. Bu skorla 11 Puanla 4. Sıraya Yerleştiler .

Diğer Skorlar ;

Bochum 2 - 3 Mainz
    Hannover 1 - 1 Dortmund ( Nuri Şahin Gol attı )
    Stutgart 0 - 2 Köln
    Bayern 2 - 1 Nürnberg

Del Piero_10 Misafir

Default Götz oyuncusuna saldırdı

Almanya'da teknik direktörlük yapan eski Galatasaraylı oyuncu, oyuncusuna vurduğu için görevinden alındı.

Almanya Üçüncü Ligi'nde Holstein Kiel takımının teknik direktörlüğünü yapan Falko Götz, bir oyuncusuna vurduğu için görevinde alındı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Marco Stier adlı oyuncuya vuran Götz, kulüp başkanı Roland Reime tarafından kovuldu.

Alman Bild gazetesine geniş çaplı bir araştırma yaptığından bahseden Reime, bütün oyuncularla ve ilgililerle görüşerek, Götz'ün bir futbolcuya saldırdığını öğrendiğini belirtti.

Galatasaraylı eski futbolcu bu iddialarını yalanlarken; Kieler Nachrichten adlı gazete, bir görgü tanığının, Götz'in 8 Ağustos'ta oynanan Eintracht Braunscheweir maçından sonra Stier'in alnına vurduğunu söylediğini iddia etti.

Holstein Kiel'i ikinci lige çıkartmak için takımın başına geçen Falco Götz'ün görevi, böylece sadece 9 ay sürebilmiş oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yılmaz vural şanslıymış

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

adam nerden nereye düstü yahu daha 2 sene önce hertha berlini calistiriyordu simdi 3. liglerde sürünüyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Default Hertha Berlin'de Röber sesleri

Hertha Berlin'de Röber sesleri

Almanya Bundelisga'da 6 hafta sonunda son sırada yer alan Hertha Berlin'de, teknik direktör Lucien Favre'nin yerine Ankaraspor'da görev yapan Jürgen Röber'in getirilebileceği iddia edildi.

AA
    Güncelleme: 13:12 TSİ 23 Eylül. 2009 Çarşamba

Alman Bild gazetesi, Bunesliga'da zor günler geçiren Hertha Berlin'de, teknik direktör Lucien Favre'nin yerine Ankaraspor'da görev yapan Jürgen Röber'in adının geçtiğini yazdı.
    Gazetenin haberinde, Hertha Berlin'in son 5 maçta aldığı yenilgilerden sonra ligin son sırasında yer alması nedeniyle Favre'nin koltuğunun sallantıda olduğu belirtildi.
    Hertha Berlin'in gelecek 2 maçı kazanamaması durumunda Favre'nin görevine son verilebileceği, bu durumda kulüp yönetiminin Ankraspor'un teknik direktörü olan ve daha önce de Alman ekibi çalıştıran Röber ile antrenör Dirk Kunert'i düşündüğü ifade edildi.

Röber'in Hertha Berlin'de en uzun süre görev yapan, en başarılı teknik direktör olduğu ve takımı 1999-2000 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne taşıdığı ifade edilen haberde, Röber'in adının Hertha Berlin yönetiminde anılmasının bir tesadüf olmadığı belirtildi. Haberde ayrıca, Ankaraspor'un ikinci lige düşürülmesine itiraz edildiği ve bu konuda 30 Eylül'de karar alınacağı hatırlatılarak, bu kararın Ankaraspor'un aleyhine olması durumunda Röber ve Kunert'in, Türkiye'de ikinci ligde yabancı antrenörlerin görev almalarının yasak olması nedeniyle boşta kalacaklarına işaret edildi.
    Röber ise Hertha Berlin ile hiçbir şekilde görüşmediğini, Favre'nin doğru bir isim olduğunu ve çalışabilmesi için rahat bırakılması gerektiğini söyledi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Transfer haberleri onu da bozmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

HSV 1-0 Yendi Münih'i.

Bundesliga'da oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:
    Köln 0-1 Bayer Leverkusen
    Borussia Dortmund 0-1 Schalke

Frankfurt 0-3 Stuttgart
    Werder Bremen 3-0 Mainz
    Wolfsburg 4-2 Hannover

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bundesliga maçları iddaa'ya konmaz.
    Bayern bu kadroyla bu maçları alamıyorsa yazıklar olsun..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Leverkusen , Köln deplasmanında 82. dakikada Rolfes'in attıgı goller macı 1-0 kazandı.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Default Özil: Alman Marşında Dua Okuyorum

Özil: Alman marşında dua okuyorum

Almanya Milli Takımı'nın Türk asıllı oyuncusu Mesut Özil, maç öncesi milli marş esnasında Kuran'dan ayetler okuduğunu söyledi. Genç oyuncu ileride Barcelona'da oynamak istediğini de sözlerine ekledi.

NTV Spor ve Ajanslar
    Güncelleme: 12:46 TSİ 14 Ekim. 2009 Çarşamba

Alman Milli Takımı'nın Türk kökenli başarılı futbolcusu Mesut Özil, maçlardan önce milli marş söylenirken Kuran-ı Kerim'den ayetler okuduğunu söyledi.
    Mesut, ''Kölner Express'' gazetesine verdiği röportajda, milli marşlar söylenirken ve maça çıkmadan önce Kuran-ı Kerim'den ayetler okuyarak dua ettiğini belirterek, ''Kuran'dan ayetler okumak bana güç veriyor. Bunu yapmadığım takdirde kötü bir hisse kapılıyorum'' dedi.
    Türkiye'nin Dünya Kupasına katılamamasına da üzüldüğünü dile getiren başarılı futbolcu, ''Alman taraftarlar şimdi bana şans diliyorlar. Eğer Türk taraftarlar da bunu benim için yaparlarsa mutlu olurum'' ifadelerini kullandı.

Mesut, Alman Milli Takımı'yla oynadığı ilk resmi maçtan sonra çok övülmesinin kendisi üzerindeki etkisinin sorulması üzerine, ''Ben hala eski Mesut'um. Sahada olduğumda mutlu oluyorum. Oyuna gaz vermek istiyorum. Fazla övülmek beni şımartmayacaktır. Bir süre sonra tanınmaktan dolayı dışarıda rahat dolaşamamak beni rahatsız etmez. Benden gelip imza isteyenlere imza vermek benim için bir şereftir'' diye konuştu.
    Alman Milli Takım kaptanı Michael Ballack ve savunma oyuncusu Philip Lahm'ın kendisine ''maçlarda sürekli arkasında olduklarını'' ifade ettiklerini aktaran Mesut, Ballack'ın ''Ön tarafta özgürsün. İstediğin gibi hareket et'' dediğini kaydetti.

GÜNEY AFRİKA HAYALİ
    Güney Afrika Cumhuriyeti'nde düzenlenecek 2010 Dünya Futbol Şampiyonası'na katılmayı hayal ettiğini belirten Mesut Özil, ''Katılmak istiyorduk ve bunu başardık. Sağlıklı ve istikrarlı kalmam gerekir. O zaman orada oynayacağımı düşünüyorum'' şeklinde konuştu.
    Modern futbolda klasik oyun kurucuların etkisinin azaldığının belirtilmesi üzerine, genç takımlardayken de oyun kurucu olarak oynadığını ve bu mevkiyi sevdiğini anlatan Mesut, top kendisindeyken sürekli atağa çıkmayı düşündüğünü ve çabuk düşünerek karar vermesi gerektiğini vurguladı.
    Mesut, Bild gazetesine yaptığı açıklamada da, İspanya'nın Barcelona takımını çocukluğundan bu yana çok beğendiğini, her zaman iyi oyunculara sahip bir takım olduğunu belirtti.
    ''Werder Bremen'den size yapılan 5 yıllık sözleşmeyi şimdilik reddettiniz. Sizi yakında Barcelona formasıyla mı göreceğiz?'' şeklindeki soruya karşılık Mesut, şimdilik bunun söz konusu olmadığını belirterek, ''Ancak bu benim hayalim. Bunun için daha çok çalışmam lazım'' cevabını verdi.

14. Default

Aman Eksik Olsun Mesut Alman Marşınıda Bir An Önce Öğrende Bizle Alakan Kalmasın Artık İstemiyoruz Seni Kimliğindeki Türk İbaresinide Çıkart O Sana Artık Yakışmaz

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben zaten bunu Türk olarak görmüyorum. Alman zırhlısı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bir kere ben başka milli takım için ve orada oynayan her ne kadar Türk kimliğide olsa bir oyuncu için şans felan dilemem. Bana ne başka milli takımdan bana ne oradaki oyuncunun şansından felan..
    Last edited by SAİT71 : 15.Ekim.2009 at 21:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sheriff Misafir

Bende Türk kimliği yok diye biliyorum.
    Şu dakkadan sonra zaten yapacağı başka birşeyi yok. İkinci Mehmet Scholl olur artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bizde Alman Marşında , Mesut'a küfürler okuyoruz

Bunu Marco söylemiş olsaydı büyük tepki verecektim Onun için Mesut'un yaptığınıda tepki gösteriyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

herkes cocuga düsman kesilmis. biraz sucu isleyeni degil sucu isleteni bakmak lazim.
    neyse insallah basarili olur

Sheriff Misafir

Düşman kesilmedim ben kendi adıma ama Türk asıllı birilerini başka milli takımlarda görmek tabi hoş değil.
    En teknik oyuncusu Ballack olan Alman Milli takımında rahatlıkla banko oynar ve başarıdan başarıyada koşar muhtemelen. Bizim ortasahamız zengin, Mesut olsada olmasada farketmez yokluğu büyük etki yaratmaz.

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Düşman kesilmedim ben kendi adıma ama Türk asıllı birilerini başka milli takımlarda görmek tabi hoş değil.
    En teknik oyuncusu Ballack olan Alman Milli takımında rahatlıkla banko oynar ve başarıdan başarıyada koşar muhtemelen. Bizim ortasahamız zengin, Mesut olsada olmasada farketmez yokluğu büyük etki yaratmaz.
    Mesut forvet değil mi?

Sheriff Misafir

Hayır değil, hücuma dönük ortasaha oyuncusu. Lincoln, Elano tarzı oyuncu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mesut niye suçlu anlamıyorum tabiki Alman takımı seçmesi çok doğal , orda doğmuş , büyümüş , ekmeğini orda kazanmış , orda futbolcu olmuş , bir yerlere gelmiş o takımı seçmesinden daha doğal bir şey yok ...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

İstersen çiftetelli oyna bizi alakadar etmez diceksin, haber bile yapmayacaksın..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Unhappy Enke hayatını kaybetti

Daha önce Barcelona ve Fenerbahçe'de de forma giyen Robert Enke'nin, bu öğleden sonra yaşama gözlerini yumduğu açıklandı.

Hannover 96
    Başkanı Martin Kind, 32 yaşındaki kalecileri Robert Enke'nin bu öğleden sonra hayatını kaybettiğini açıkladı.

Goal ve Ligtv

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Nasıl yahu?

Neden olduguna dair bir bilgi yok mu?

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

bir virüse baglı tanımlanamayan bir hastalıgı var diyorlardı ama Alman polisi galiba intihar diyormuş..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Evet bir kaç yerde okudum şimdi intihar deniyormuş. Gece gece şaşırtıcı bir haber oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hadi ya :s

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Trenin altına atlayarak intihar ettiği söyleniyor. Ne kadar doğrudur bilemem.

Sayfa 74 / 91 İlkİlk ... 2464727374757684 ... SonSon

Mesaj Yetkileri