1 ile 30 arası toplam 897 sonuç

Konu: TSI Geleneksel İstanbul Halı Saha Organizasyonu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçtan önce sahanın geniş olmasının benim için bir yönden iyi olduğunu,çünkü hızlı olduğumu söylemiştim.Zaten saha geniş.Birde siz o kadar boş bırakınca savunmayı bende at gibi koştum haliyle..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Maçtan önce sahanın geniş olmasının benim için bir yönden iyi olduğunu,çünkü hızlı olduğumu söylemiştim.Zaten saha geniş.Birde siz o kadar boş bırakınca savunmayı bende at gibi koştum haliyle..
    Takım olarak hücum yaptık... Gene üç farklı yendildik, bana göre bu sizin hücumda ki eksikliğinizi gösterir. Düşün ben o üç güzelim pozisyonu atsaydım şuan durum ne olurdu?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Takım olarak hücum yaptık... Gene üç farklı yendildik, bana göre bu sizin hücumda ki eksikliğinizi gösterir. Düşün ben o üç güzelim pozisyonu atsaydım şuan durum ne olurdu?
    Biz 2.yarıda savunmanın bel kemiği Oğuz abiyi kaleye geçirip hücum ağırlıklı oynayan Burak abiyi oyuna aldık.Bunuda göz önüne almak lazım.Aynı defans anlayışı olsa o farkı hayatta kapatamazdınız ki zaten baktık farkı kapatıyorsunuz oyuna ağırlımızı koyup tekrar az da olsa açtık farkı..
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri