Pozisyon almasanırsam 16. Ferrari bence çok iyi pozisyon alıyor. Bu özelliği iyi olmuş bana göre. Tek müdahale yapıyor ama tam yerinde. Dün çok top kesti. Hemen rakibin önünde bitti. Hiç arkada kalmadı. Geriye adamı kaçırmadı. Yerini iyi savundu. Birde Rüştünün kaleden açıldığı pozisyonda Ferrari kaleyi savundu. Bence süper bir stoper. Kalitesini belli ediyor. Belkide ligde aldığı paranın hakkını verebilecek nadir futbolculardan birisidir.Bunuda ilerleyen zamanda göreceğiz.

Yalnız dediğim gibi pozisyon alma özelliğinde değişiklik olacak mı, şuan erken konuşmak için ama 1-2 maç için bu dediklerimi sezdim ben..

Bakın sporx röportajında en iyi özelliğini ve en kötü özelliğinide söylemiş; Dediğim gibi adam pozisyonunu kaybetmiyor. Zaten kaybederse Bjk çok ciddi pozisyon verir. Adam defansı iyi toparlıyor. Riske girmiyor.

-En zayıf noktan nedir?
"Belki sahada hırçınlık olabilir. Yalnızca Galatasaray maçında gördüğüm sarı kart var. Sahadaki hırçınlığımın biraz daha üst seviyede olması gerekiyor. Oyun tarzım kontrollü oynamak, pozisyonunu kaybetmemek ve forvete top gelmeden, topu kapmak yönünde."