İleride paralı yayın yapmayacağız diyerek 100 liralık cihazları 400 liraya sattıkları için, halkı kandırıp doğru anlaşılır bilgilendirme yapmadıkları için, ayrıca 3 tane maça 200 lira peşin istedikleri için. Telefonda defalarca grup maçlarından sonra yayın hakkının Show TV'de olduğuna dair bilgiler var, bu durum nedir dememe rağmen net yanıt alamadığımdan, yine bu TNT gündemde değilken UEFA'nın kurallarını az çok bildiğim için aynı gün 1 maçı açık kanaldan verecek misiniz Star TV'de olduğu gibi sormama ve bana hayır grup maçları Eurofutbol kanalında diye papağan gibi aynı şeyleri tekrarladıklarından ben kızıyorum.

Kızmak için başka sebeplerim de var, sitelerinde duyurdukları kampanya için aradığımda ben öyle bir şey yapamam diyerek yardımcı olmadıkları için, hatta öyle kampanya yok bile dedi başta ama internet önümde açık kampanyayı okuduğumda kadın da şaşırdı. Bu kampanya için sizi arayacaklar dedi, 3 ay oldu hala arayacaklar.

Yayın hakkını almasına kimse kızmıyor, müşteriyi yolunacak kaz gibi gördüklerine kızıyorlar. Ben 30 liraya Lig TV izlerken neden sadece 3 maç için ayda 20 lira vereyim ki? Ayda 3 maç değil ha, belki de 1 senede 3 maç.