-
Benim anlamadığım bir durum var daha iyi bilen var mı acaba konuyu? Benim bildiğim TNT serbest pazarlamaya geçti,Doğan grubu bünyesinden ayrıldı.O yüzden kendi isteğiyle yayınını yayabilmek için Digitürk platformu ile de anlaştı. Benim anlamadığım nokta şu. Madem durum bu niye o zaman o kadar laf edeceklerine maçları kendi yayın kuruluşları olan müzik kanallarından birinde ya da CNN Türk'de vermiyorlar da bünyesinden ayrılan bir kuruluşta veriyolar sonrada maç şöyleymiş de bizimmiş de falan da filan da binbir türlü tantana yapıyorlar anlamadım doğrusu.
Mantıklı olarak düşüncem bu kanal ile şifresiz maçlar hakkında anlaştılar ama Digitürk platformuna da geçeceklerini tahmin etmiyolardı.Zaten orda verse ne olacak öbür yerde verseler ne olacak.Neticede kablolu uydu vs vs sen 12 maçın 6 sını şifresiz yayınlamak zorundasın ama hepsini ben yayınlayacağım diye etrafı kandırıp paraları cebe attın. Serkan kardeşimin dediği gibi grup maçları sonrasıda ayrı bir muamma. Böyle kandırarak iş yapılır mı sonra ne diyecekler çok merak ediyorum.
Zaten kapalı bir şekilde konuya gireceğim ama bir yayın kuruluşunda da bir duruş olur yahu. Tam diyorsun ilginç sonunda doğru düzgün şeyler yapmaya başladılar diye, paçayı kaptırınca yok vergi yüzünden yok başka bir sebeple,bir el etek öpmedikleri kalıyor. Benim zavallı medyam.Zaten yakında medya diye bir şey kalmayacak. Tek ses dinleyeceğiz her yerden.
Mesaj Yetkileri