Eskişehirspor
Beraberlik
Beşiktaş
"YÜCE ATATÜRK"
Eskişehir alacaktır bu maçı hem Beşiktaş'ta yorgun.
Beşiktaş için oldukça zor bir maç.Cezalı oyuncuların yokluğu Siyah-Beyazlıları etkileyecektir.Eskişehir iyi mücadele eden bir takım.Maç berabere bitecektir.
Bizim için çok zor bir maç,hem bu sezon ki en istikrarlı 3 oyuncumuz Sivok-Ferrari-Ernst cezalı,hemde hafta içi zorluk derecesi yüksek bir Şampiyonlar Ligi maçı oynadık.Bu nedenle maçın sonucunu kestiremiyorum fakat zor da olsa 3 puanı alacağımızı umuyorum...
Zor bir deplasman. Sivok, Ernst ve Ferrari yok. Ama bu isimler Wolfsburg maçında bir hayli de yoruldular zaten rakiple didişmekten. Bu bakımdan bize yerine oynayacak isimlerin dinç olması bir avantaj da getirebilir. Bilhassa, derbinin olduğu bu haftayı 3 puanla kapatmak zorundayız, yarışa tamamen ortak olmak için. Başarılar BJK.
Nedendir bilmiyorum ama Es Es'in kazanacağını düşünüyorum.Özellikle derbi haftasın da Beşiktaş'ın kazanması lazım her ne kadar liderliğe uzak olsada.
Eskişehir 2-1 gibi tek farklı skorlardan birisine imza atar ve alır diye geçiyor içimden. Bellide olmaz. Bjk moral ve 1 puanla döndü o havayla alabilirde maçı.
Beşiktaş,Denizlispor ve Kasımpaşa gibi fazla gücü olmayan iki takımı yendi ve çıkışa geçti gibi görünüyor ama Eskişehirspor zorlu br rakip ve Es Es deplasmanı her takım için zordur.Beşiktaş'ta Çarşamba akşamının yorgunluğu da olacaktır.Eskişehirspor'da da Youla ve Ümit Karan yok sanırım.Berabere bitebilir.
Hep bizim eksiklerden bahsedilmiş.Beşiktaş büyük takımdır ve her oyuncunun yerini doldurabilecek alternatifi vardır...
Karşı tarafa baktığımız zaman Youla,Ü.Karan,Ragıp,B.Ertuğrul,Serdar Özbayraktar gibi önemli isimler yoklar.Rıza Hoca 18 kişilik kadroyu bile çıkartamayacağını söyledi...
Yani iki takımında önemli eksiklikleri var.Beşiktaş daha alternatifli kadroya sahip olduğu için bu eksiklikleri rakibine göre daha az hissedecektir...
Zorda olsa kazanırız diyorum...
Eskişehir'de de çok eksikler var.Beşiktaş'ta da.Zor maç olacak iki takım için.Eskişehirspor ev sahibi avantajını kullanmak isteyecektir.Beşiktaş ise derbi haftasında 3 puan kovalayacaktır.Maç Berabere bitecek diye düşünüyorum..
Çok zorlu bir maç.Anıl abinin dediği gibi Beşiktaş eksikleri daha az hissedecektir.
Zevkli bir maç olur.Beşiktaş kazanır inşallah![]()
Rakiplerimizden en az birisinin puan kaybetmesinin kesin olduğu bu haftada mutlaka 3 puan almalıyız yarışa ortak olabilmek için.Ama bu kolay olmayacak.Eskişehir deplasmanı ligin zor deplasmanlarından birisi.Ancak yinede kazanabilecek güce sahip olduğumuzu düşünüyorum.İnşallah yanılmam.Oyuncular gerçekten yükselişe geçtiklerini kanıtlamaları için bu maçı mutlaka kazanmalılar..
So what?
Saike
Ben bu maçta beklenilenin aksine kolay kazanacağımızı düşünüyorum.
0-2
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ben de Murat Abi'ye katılıyorum.. Geçen sene de en zor virajlardan birinde Es-Es deplasmanındaydık ve çok kolay geçtik.. Şimdiki şartlarla o şartlar arasında büyük fark olabilir ama Beşiktaşım kazanmasını yine de bilecektir.. Youla ve Karan'ın yoklugu savunmamızı rahatlatacak bence ..
İlk yarı 0-0 sona erdi.
Beşiktaş daha düzgün iki pas yapamıyor.Bence gol atmak çok zor.
Ayrıca İvesanın her uzun topu Beşiktaş kalesinde pozisyon oldu.
Birde taraftara değinmek istiyorum.Sanki maç ile alakaları yok.Kendi kafalarına göre takılıyor.Biraz olsun takıma gaz verme niyetinde olsalar sonuç farklı olabilirdi.Ama onlar sadece atkı sallayıp şov yapıyorlar.Ayrıca birde değişik bir ses geliyor nerden geliyorsa.
Yürü be mustafa hoca. Kim tutar seni. Ohh geç dalganı. Hey yavrum hey...
En iyi oynayan TAbata çıkar , Erhan Güven girer.
Eli ayağı düzgün tek forvet bobo çıkar, aynı pozisyonda oynayan Nobre girer.
bu takım 3 gol attığında bile taraftar "1-2-3 yetmez, 4-5-6 olsun" dermiş.Öyle anlatıyor büyüklerimiz...
E tabi 21.Yüzyıldayız.
Anadolu takımından tek puan kurtarma peşinde koskoca Beşiktaş...
0-1 Ekrem.......
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Eskisehir yenerse 400 tl para alıcam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Biraz som agızlılık yapdık nese bakalım 130 a razı olduk
Last edited by HooijDonk07 : 25.Ekim.2009 at 01:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
böyle Galibiyeti Istemiyorum ! Hazmedemiyorum !
Tebrikler...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ben yıLLardır maç izLerim,böyLe amatörce maç izLemedim..
Yine de çok kritik bir 3 puan tebrikLer KartaLım..
Beşiktaş yine sıkıcı bir maç izletti .. Yine de Tebrikler ...
Maçtan önce ki yorumumda zorda olsa kazanırız demiştim...
Gerçekten zor oldu.Kötü oynayınca dahada zorlaştı...
Ama Eskişiehir 70'ten sonra oyundan düştü ve yüklenmeye başladık.Nobre boş kaleye atamayınca bu maç gitti dedim ama Ekrem'in kararlılığı,devamlılığı ve takipçiliği sayesinde gelen şans golüyle maçı aldık...
Ankara'dan gelen üç puanla beraber 4'te 4 yapmış olduk.Bu hafta derbi olmasıda bu maçın değerini daha da arttırmıştı.Eskişehir gibi lige çok iyi başlayan bir takımdan deplasmanda en önemli üç oyuncumuz yokken üç puan almak sevindirici...
Tebrikler Beşiktaşım...
Kazanmak her zaman iyidir.İyi oynamadan kazanmak da gerekiyor ara sıra.Hele ki iyi oynadığımız maçlarda kaybettiğimiz puanları düşününce...Tebrikler Beşiktaş'ım.
Ama benim aklım Nobre'nin kaçırdığı pozisyonda halaNobre bunu hep yapıyor.Tamam hırsı, mücadelesi güzel ama ara sıra değerlendir şöyle pozisyonları Nobre...
Ekrem'in gol atmadan önceki sevinmesi çok komedi ya.![]()
![]()
Çok güldüm.
Maçları iyi oynayan değil gol atabilen kazanıyor, öyle ya da böyle kazanmamız oldukça iyi.
Orda golü kaçırsa asıl komedi o zaman olurdu.
Bence birşeyler her nekadar elimizde gibi görünsede tam sahip olmadan kendimizi kaptırmamakta fayda var.
Akrabalardaydım bu akşam.Maçı televizyonun sağ köşesindeki skordan takip ediyordum.Maçın sonlarına doğru kalktık ve kalkmadan önce skor 0-0 dı.Umudu kaybettim artık.Tamam bu maç böyle biter dedim.Sonra gittiğim yerde televizyonda o kadar kanal baktık maçla ilgili kanalların hepsi göstermiyordu.En son Tv8'de 1-0 yendiğimizi öğrenince baya sevindim.Çünkü kırılma noktalarından birisi olacaktı bu maç.Zorda olsa,şansada olsa kazandık.Bu sene sanırım ilk defa şansımız yaver gitti ve bir maçı kazandık.Önemli bir galibiyet olduğunu düşünüyorum.Zirveye tırmanışımız devam ediyor.Yarınki derbidende istediğimiz sonuç çıkarsa tam olacak.Oynanan futbol pek iç açıcı değilmiş ama önemli olan 3 puanı alabilmek.Sürekli kötü oynayıp kazanmadıktan sonra kötü oyunla kazanılmış 3 puanlar açıkcası beni çokta üzmüyor.Aksine daha çok seviniyorum.Ayrıca Ekrem'in golden önce top önüne düşünceki sevinci benimde ilgimi çekti.Çocuk gibiydi valla..![]()
So what?
Saike
Bu Maçı Beşiktaşın Alacağından Adım Gibi Emindim Ankettede Beşiktaşa Oy Attım
Ve Nitekim Kazandılar
Tebrikler BJK
Zor da olsa 3 puanı alırız umarım demiştim ve gerçektende zorlanarak 3 puanı aldık