Demo için sabredecez, Ekimin ortasında çıkaracaklarmış. (Kaynak: SI Forumları)
Oyun Türkçe çıkmazsa ingilizce bilmeyenler için çok büyük sıkıntı oluşturacak bi oyun aşırı detay var ve aşırı ingilizce istiyo SS lerden bunu çıkarabildim sadece (tabi oyunun görsel açıdan muhteşem olduğu aşikar)
Tsubasa'yı az mı oynadık. Hiçbir yabancı dil bilmeme rağmen o ataridaki hangi tuşa ne zaman basılacak hepsini okuyabiliyordum. Oyunu sevdikten sonra dili öğrenmek kolay. FM sayesinde İngilizce okul yazdım ÖSS tercihlerime ve %100 İngilizce eğitim alıyorum, bu nedenle FM'yi de rahat oynayabiliyorum.![]()
![]()
Gel tezkere gel bitsin şu hasret, ana baba bacı gardaş yoluna hasret!
son 16..
son onaltı..
kaldı 9.........
.8.8.8.8.8.8.8.8.8.8.
acaba 30 undan önce raflarda görebilirmiyiz oyunu ? sayet 24 üne kadar cikarsa Türkiye'den aldirmayi düsünüyorum oyunu.
İnşallah demo gibi erken çıkar ama demo gibi 2 gün erken değil şöyle bir hafta falan erken gelsin harika olur.
arkadaşlar birisi bana yardımcı olsun lütfen football manager 2010 ile cm 2010 arasındaki en önemli farkı öğrenmek istiyorum gerçekçilik açısından mesela ??
Database tabi ki.
7 gün kaldı, paramızı hazırlayalım da.![]()
peki dostum diyolarki cm de fenere ardayı alıyosun falan filan fm de olmuyomu bu olaylar mesela manu nun küme düşmesi gbi saçma sapan olaylar ya her kafadan bi ses çıkıyo anlamıyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dostum bunda anormal bir durum yok bence emre belözoğlunun fenerbahçe formasını giyeceğini kim tahmin edebilirdi veya isteseydi fenerbahçenin bu sene nihatı alabileceğini ama transferden son anda vazgeçtiğini bilmeyenmi var ayrıca daha eski örneklerde var ama girmeye değmez futbolda artık parayı veren düdüğü çalıyor dostum figo örneğini al önüne sen g.sarayı yönet satma ardayı bu kadar basit biraz global bakın asıl saçmalık varsa fm 09 da manu nun 5 sene sonra küme düşüyor olması hadi bana bunu açıkla şimdi![]()
Last edited by elapuesto : 25.Ekim.2009 at 07:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ben netten bir mağazadan verdim ön siparişi... 5 liralık da hediye çekim vardı ,85 e gelecek banaSteam 60 ama elde CD olmasını istedim
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Keşke daha önce açtığım konuyu okusaydınız.![]()
Buradan o konuya ulaşabilirsiniz. D&R'da 80 TL ile alabilir ve D&R kartınız var ise 8 TL puan kazanabilirdiniz.
anlatamadım.şu andaki şartlardan bahsediyorum.bjk temmuzda nihatı aldı.1 hafta sonra fener istese satarmı , nihat gelir mi. emre yurt dışından geldi fenerbahçeye. arda gs nin kaptanı en büyük yıldızı.nasıl alabilir. figo örneği verme, figo barca içinde yabancı bir oyuncuydu.istediği kadar sembol olsun.barca raul ü alabilir mi ? küme düşme olabilir.newcastle gibi bir takım küme düştü gerçek hayatta.dünyanın her takımı büyük bir ekonomik krize sürüklenip küme düşebilir. gs yi al arda yı satma diyorsunda..allah korusun..![]()
dostum peki raulu real madrid kimden aldı biliyomusunezeli rakibi atletico madridden yani figo ispanyol olsaydı real madrid alamazmıydı bu cvbında yanlış çünkü dünya futbolunda böyle bir çok örnek var ben yine uzağa gitmeyim feyyaz tanju bunlar kulüpleri için sembol isimlerdi ama para her kapıyı açar realist olalım şimdi araştırmaya sokma beni neler bulurum sana
senin söylediklerin arasında tek doğru olan nihat olayıdır yeni alınmış bir isimin satılması saçma evet ama ben rastlamadım bu duruma açık söyleyim
Oyun çıktıktan sonra iki oyunun incelemesini okuduktan sonra karar ver bence çünkü böyle anlaşabileceğiniz pek mümkün gözükmüyor. Birazcık sabır sadece![]()
Sizce tam 30 Ekim'de mağazaya gitsem alabilir miyim oyunu?..
Acaba oyunda Türk Ligi'nin logoları olacak mı?
SI forumunda gezinirken, yetkili birinin imzasını görmüştüm. Bir kariyer yapıyordu sanırım test amaçlı veya başka türlü. Kariyerde Fenerbahçe vardı. Temadan FM2010 olduğu anlaşılıyordu. Fenerbahçe'nin amblemi duruyordu ve 2 tane istatistik vardı en çok asist falan Alex yazıyordu. Bu umutlandırmıştı beni full oyun için TSL lisanslı mı olacak acaba diye.
İstanbul'da oyunu bir haftadan önce mağazalarda bulamıyorum. Çünkü; bu oyun zincirleme tarzı mağazalarda satılıyor ve oyunların bütün mağazalara gönderilmesi değişebiliyor. Çok tutulan ürünler çıktığı ilk gün gelir ama; fazla ilgi olmayan ürünlerin mağzada raflara çıkması bir haftayı buluyor.