Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 229 sonuç

Konu: Football Manager 2010 30 Ekim'de Çıktı!

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by Berkay4eva View Post
    Off şu demonun tarihi ile ilgili hala bir bilgi yok mu Çıksın artık ya
    30 Ekim'den 1-2 hafta önce çıkacakmış.
    <')))))>-<

Nesil
    2006

Demo için sabredecez, Ekimin ortasında çıkaracaklarmış. (Kaynak: SI Forumları)

Oyun Türkçe çıkmazsa ingilizce bilmeyenler için çok büyük sıkıntı oluşturacak bi oyun aşırı detay var ve aşırı ingilizce istiyo SS lerden bunu çıkarabildim sadece (tabi oyunun görsel açıdan muhteşem olduğu aşikar)

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Crff View Post
    Oyun Türkçe çıkmazsa ingilizce bilmeyenler için çok büyük sıkıntı oluşturacak bi oyun aşırı detay var ve aşırı ingilizce istiyo SS lerden bunu çıkarabildim sadece (tabi oyunun görsel açıdan muhteşem olduğu aşikar)

Küçükken oynadığımız atari oyunlarının çoğu Japoncaydı

Yani oyun sevildikten sonra dil sorun olmaz.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Küçükken oynadığımız atari oyunlarının çoğu Japoncaydı

Yani oyun sevildikten sonra dil sorun olmaz.
    Tsubasa'yı az mı oynadık. Hiçbir yabancı dil bilmeme rağmen o ataridaki hangi tuşa ne zaman basılacak hepsini okuyabiliyordum. Oyunu sevdikten sonra dili öğrenmek kolay. FM sayesinde İngilizce okul yazdım ÖSS tercihlerime ve %100 İngilizce eğitim alıyorum, bu nedenle FM'yi de rahat oynayabiliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Gel tezkere gel bitsin şu hasret, ana baba bacı gardaş yoluna hasret!

son 16..
    son onaltı..

kaldı 9.........

.8.8.8.8.8.8.8.8.8.8.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

acaba 30 undan önce raflarda görebilirmiyiz oyunu ? sayet 24 üne kadar cikarsa Türkiye'den aldirmayi düsünüyorum oyunu.

sakary Ali Misafir

İnşallah demo gibi erken çıkar ama demo gibi 2 gün erken değil şöyle bir hafta falan erken gelsin harika olur.

Default acil cvp

arkadaşlar birisi bana yardımcı olsun lütfen football manager 2010 ile cm 2010 arasındaki en önemli farkı öğrenmek istiyorum gerçekçilik açısından mesela ??

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Database tabi ki.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

7 gün kaldı, paramızı hazırlayalım da.

Smile

Quote Originally Posted by elapuesto View Post
    arkadaşlar birisi bana yardımcı olsun lütfen football manager 2010 ile cm 2010 arasındaki en önemli farkı öğrenmek istiyorum gerçekçilik açısından mesela ??
    cm 2010 da, oyuna fenerbahçe ile başlayıp ertesi gün nihat ve arda yı transfer edebilirsin. sanırım yeteri kadar açıklayıcı oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3D leri farklı (Cm'ninki daha güzel), Fm'in Database Cm'ye oranla kat ve kat daha güzel, Taktik ekranları farklı, Cm'de Prozone özelliği var Fm'dede var fakat Cm'deki kadar ayrıntılı değil vs. vs. vs. Say say bitmez dostum. İkisinide denemen lazım.

Quote Originally Posted by ibob View Post
    3D leri farklı (Cm'ninki daha güzel), Fm'in Database Cm'ye oranla kat ve kat daha güzel, Taktik ekranları farklı, Cm'de Prozone özelliği var Fm'dede var fakat Cm'deki kadar ayrıntılı değil vs. vs. vs. Say say bitmez dostum. İkisinide denemen lazım.
    peki dostum diyolarki cm de fenere ardayı alıyosun falan filan fm de olmuyomu bu olaylar mesela manu nun küme düşmesi gbi saçma sapan olaylar ya her kafadan bi ses çıkıyo anlamıyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cankatcug View Post
    cm 2010 da, oyuna fenerbahçe ile başlayıp ertesi gün nihat ve arda yı transfer edebilirsin. sanırım yeteri kadar açıklayıcı oldu.
    dostum bunda anormal bir durum yok bence emre belözoğlunun fenerbahçe formasını giyeceğini kim tahmin edebilirdi veya isteseydi fenerbahçenin bu sene nihatı alabileceğini ama transferden son anda vazgeçtiğini bilmeyenmi var ayrıca daha eski örneklerde var ama girmeye değmez futbolda artık parayı veren düdüğü çalıyor dostum figo örneğini al önüne sen g.sarayı yönet satma ardayı bu kadar basit biraz global bakın asıl saçmalık varsa fm 09 da manu nun 5 sene sonra küme düşüyor olması hadi bana bunu açıkla şimdi
    Last edited by elapuesto : 25.Ekim.2009 at 07:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ben netten bir mağazadan verdim ön siparişi... 5 liralık da hediye çekim vardı ,85 e gelecek bana Steam 60 ama elde CD olmasını istedim
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by nannar View Post
    ben netten bir mağazadan verdim ön siparişi... 5 liralık da hediye çekim vardı ,85 e gelecek bana Steam 60 ama elde CD olmasını istedim
    Keşke daha önce açtığım konuyu okusaydınız.

Buradan o konuya ulaşabilirsiniz. D&R'da 80 TL ile alabilir ve D&R kartınız var ise 8 TL puan kazanabilirdiniz.

peki dostum diyolarki cm de fenere ardayı alıyosun falan filan fm de olmuyomu bu olaylar mesela manu nun küme düşmesi gbi saçma sapan olaylar ya her kafadan bi ses çıkıyo anlamıyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

dostum bunda anormal bir durum yok bence emre belözoğlunun fenerbahçe formasını giyeceğini kim tahmin edebilirdi veya isteseydi fenerbahçenin bu sene nihatı alabileceğini ama transferden son anda vazgeçtiğini bilmeyenmi var ayrıca daha eski örneklerde var ama girmeye değmez futbolda artık parayı veren düdüğü çalıyor dostum figo örneğini al önüne sen g.sarayı yönet satma ardayı bu kadar basit biraz global bakın asıl saçmalık varsa fm 09 da manu nun 5 sene sonra küme düşüyor olması hadi bana bunu açıkla şimdi

anlatamadım.şu andaki şartlardan bahsediyorum.bjk temmuzda nihatı aldı.1 hafta sonra fener istese satarmı , nihat gelir mi. emre yurt dışından geldi fenerbahçeye. arda gs nin kaptanı en büyük yıldızı.nasıl alabilir. figo örneği verme, figo barca içinde yabancı bir oyuncuydu.istediği kadar sembol olsun.barca raul ü alabilir mi ? küme düşme olabilir.newcastle gibi bir takım küme düştü gerçek hayatta.dünyanın her takımı büyük bir ekonomik krize sürüklenip küme düşebilir. gs yi al arda yı satma diyorsunda..allah korusun..

Quote Originally Posted by cankatcug View Post
    anlatamadım.şu andaki şartlardan bahsediyorum.bjk temmuzda nihatı aldı.1 hafta sonra fener istese satarmı , nihat gelir mi. emre yurt dışından geldi fenerbahçeye. arda gs nin kaptanı en büyük yıldızı.nasıl alabilir. figo örneği verme, figo barca içinde yabancı bir oyuncuydu.istediği kadar sembol olsun.barca raul ü alabilir mi ? küme düşme olabilir.newcastle gibi bir takım küme düştü gerçek hayatta.dünyanın her takımı büyük bir ekonomik krize sürüklenip küme düşebilir. gs yi al arda yı satma diyorsunda..allah korusun..
    dostum peki raulu real madrid kimden aldı biliyomusun ezeli rakibi atletico madridden yani figo ispanyol olsaydı real madrid alamazmıydı bu cvbında yanlış çünkü dünya futbolunda böyle bir çok örnek var ben yine uzağa gitmeyim feyyaz tanju bunlar kulüpleri için sembol isimlerdi ama para her kapıyı açar realist olalım şimdi araştırmaya sokma beni neler bulurum sana senin söylediklerin arasında tek doğru olan nihat olayıdır yeni alınmış bir isimin satılması saçma evet ama ben rastlamadım bu duruma açık söyleyim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyun çıktıktan sonra iki oyunun incelemesini okuduktan sonra karar ver bence çünkü böyle anlaşabileceğiniz pek mümkün gözükmüyor. Birazcık sabır sadece

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

SI forumlarından anladığım kadarıyla, tam sürümde maç ekranında eskisi gibi takımların formaları olacakmış ve yukarıya da logoları konucakmış.

Güzel haber.
    <')))))>-<

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Sizce tam 30 Ekim'de mağazaya gitsem alabilir miyim oyunu?..

Acaba oyunda Türk Ligi'nin logoları olacak mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    Büyük şehirlerde muhtemelen bulabilirsin ya da olmadı en fazla 1-2 gün farkeder.

SI forumunda gezinirken, yetkili birinin imzasını görmüştüm. Bir kariyer yapıyordu sanırım test amaçlı veya başka türlü. Kariyerde Fenerbahçe vardı. Temadan FM2010 olduğu anlaşılıyordu. Fenerbahçe'nin amblemi duruyordu ve 2 tane istatistik vardı en çok asist falan Alex yazıyordu. Bu umutlandırmıştı beni full oyun için TSL lisanslı mı olacak acaba diye.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    İstanbul'da oyunu bir haftadan önce mağazalarda bulamıyorum. Çünkü; bu oyun zincirleme tarzı mağazalarda satılıyor ve oyunların bütün mağazalara gönderilmesi değişebiliyor. Çok tutulan ürünler çıktığı ilk gün gelir ama; fazla ilgi olmayan ürünlerin mağzada raflara çıkması bir haftayı buluyor.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    İstanbul'da oyunu bir haftadan önce mağazalarda bulamıyorum. Çünkü; bu oyun zincirleme tarzı mağazalarda satılıyor ve oyunların bütün mağazalara gönderilmesi değişebiliyor. Çok tutulan ürünler çıktığı ilk gün gelir ama; fazla ilgi olmayan ürünlerin mağzada raflara çıkması bir haftayı buluyor.
    bu yüzden en iyisi mağazadan bile alınacaksa ön sipariş vermek. özellikle d&r bu konuda titiz davranıyor diye biliyorum.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    bu yüzden en iyisi mağazadan bile alınacaksa ön sipariş vermek. özellikle d&r bu konuda titiz davranıyor diye biliyorum.
    Bende vermeyi düşünüyordum ama; kredi kartımın limitini doldurmak gibi bir düşüncem yok. O yüzden oyun çıkınca nakit alışveriş ile alacağım.

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri