1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Elano Blumer

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

http://gelgidersin.blogspot.com/2009/10/elano-dinamo-bukres-macnda-ne-yapt.html

lütfen şu videoya bir göz atın. bence daha iyi defansif özellikleri hakediyor elano. hele bir sliding tackle ı var ki, önce bunu izletip sonra bravery sinin 6 olduğunu söyleseniz herhangi birine, valla çok güler.

yalnız yanlış anlamayın. sizin müdahele edeceğiniz pek nokta yok şu anda(yeni geldi vs.), biliyorum. sadece ileriki düzeltmeler açısından göz önünde bulundurun mutlaka diye söylüyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    http://gelgidersin.blogspot.com/2009/10/elano-dinamo-bukres-macnda-ne-yapt.html

lütfen şu videoya bir göz atın. bence daha iyi defansif özellikleri hakediyor elano. hele bir sliding tackle ı var ki, önce bunu izletip sonra bravery sinin 6 olduğunu söyleseniz herhangi birine, valla çok güler.

yalnız yanlış anlamayın. sizin müdahele edeceğiniz pek nokta yok şu anda(yeni geldi vs.), biliyorum. sadece ileriki düzeltmeler açısından göz önünde bulundurun mutlaka diye söylüyorum...
    Bir maçla değerlendirmek yanlış olmaz mı sizce?
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Pişekar View Post
    Bir maçla değerlendirmek yanlış olmaz mı sizce?

sadece ileriki düzeltmeler açısından göz önünde bulundurun mutlaka diye söylüyorum...
    ayrıca elano bu tür harketleri çoğu maçta yapıyor. sırf bu maçta değil zaten.

Mesaj Yetkileri