1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Steam'den Satın Alma

Hybrid View

Açıkçası feanor2732 sana hak vermemek elde değil..Oyuna türkçe dil seçeneği koyulma konusunda bu kadar yol alan bir sitenin bu konu hakkında da bilgi alabilmesi ve bizleri aydınlatması gerekir diye düşünüyorum...Ama sitenin güncelliği konusunda ciddi şüphelerim var,pes 2010 piyasaya çıkalı 2 hafta oldu,sitede daha yeni tanıtıldı haberleri çıktı...ben sezon bitirdim oyunda...

Exclamation

Quote Originally Posted by ilhanmania View Post
    Açıkçası feanor2732 sana hak vermemek elde değil..Oyuna türkçe dil seçeneği koyulma konusunda bu kadar yol alan bir sitenin bu konu hakkında da bilgi alabilmesi ve bizleri aydınlatması gerekir diye düşünüyorum...Ama sitenin güncelliği konusunda ciddi şüphelerim var,pes 2010 piyasaya çıkalı 2 hafta oldu,sitede daha yeni tanıtıldı haberleri çıktı...ben sezon bitirdim oyunda...
    kesinlikle katılıyorum güncellik konusundaki fikirlerine. Bir soru soruyorum yetkili kişilere, ya 3-4 gün sonra cevabını alabiliyorum, yada (çoğunlukla) hiç alamıyorum bile.
    Bu aktivasyon konusunda soru sora sora dilimde tüy bitti, nerdeyse açılan her konuya yazdım aynı mesajları, ama sonuç yok.Bu ana kadar sabrettim, daha oyunun çıkmasına çok var, herhalde bir açıklama yapılır diye.Ama 5 gün kaldı. Artık bundan sonra admin e soru falan sormuyorum. Eğer başarabilirsem SI resmi sitesindeki yetkililerle temasa geçip bu konuyu öğreneceğim arkadaşlar, sonra da size adamakıllı, net bir bilgilendirme yapacağım (her ne kadar bu benim gibi sıradan bir üyenin değil yöneticilerin işi olsa da)

Mesaj Yetkileri