Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
75. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

38 50.67%
  • Beraberlik

12 16.00%
  • Galatasaray

25 33.33%
Sayfa 13 / 14 İlkİlk ... 311121314 SonSon
361 ile 390 arası toplam 411 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [10.Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Keitaya atılan şişeyi , Galatasaraylı taraftarlar atıyor.

İnanmayana kanıtını koyarız

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post

Banada öle gibi geldi ama cevap vermedim kimseye

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fenerbahçe'nin golleri ofsayt,olmayan penaltıdan gelmiş olabilir.Ama bu Fenerbahçe'nin haketmediği,bizden iyi oynamadığı anlamına gelmez.Şu gerçek ki Fenerbahçe bizden daha iyiydi.Hakemin sayesinde de olsa kazandılar.Söyliycek pek bir şey yok.Fenerbahçe haketti öyle ya da böyle kazandı.Yaşanan olaylara değinmek istemiyorum.Kötü şeyler yazabilirim hiç girmiyim o konuya İki takımı da mücadelesinden ötürü kutluyorum.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Fenerbahçe'nin golleri ofsayt,olmayan penaltıdan gelmiş olabilir.Ama bu Fenerbahçe'nin haketmediği,bizden iyi oynamadığı anlamına gelmez.Şu gerçek ki Fenerbahçe bizden daha iyiydi.Hakemin sayesinde de olsa kazandılar.Söyliycek pek bir şey yok.Fenerbahçe haketti öyle ya da böyle kazandı.Yaşanan olaylara değinmek istemiyorum.Kötü şeyler yazabilirim hiç girmiyim o konuya İki takımı da mücadelesinden ötürü kutluyorum.
    Evet, hakemin etkisi oldu ama; Fenerbahçe alehinede yanlış kararlar verdiğini düşünüyorum. Bunu tartışmayacam.

Tartışmak istediğim konu Fenerbahçe bu maçı fazlası ile hak etti. Galatasaray kulübünün bu maçta hafızalarda kalan bir şutu yok, kornerden gelen gol tamamen Volkan'ın yaptığı hata ile kaynaklanıyor. Galatasaray üç pas üst üste bu maçda yapamadı. Arda maç başında inanılmaz bir şekilde etkilendi, aklı Baroni ile olan tartışmada idi. Bu yüzden çok kötü oynadı. Keita ise nedenini bilmiyorum ama; bu baskıyı kaldıramadı. Büyük ihtimalle takım içi konuşmalardan etkilenmiş olacak. Ben Galatasaray'ın o akşam futbol adına birşey yaptığını düşünmüyorum. Fenerbahçe size göre hakemlede olsa bu maçı hak eden taraf olduğu düşüncesindeyim. Sonuçta pozisyonlara girdi, rakip takıma çok iyi bir pres uyguladı. Top göstermedi, pas yapmasına engel oldu ve taktiksel olarak maçıda kazandı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Evet, hakemin etkisi oldu ama; Fenerbahçe alehinede yanlış kararlar verdiğini düşünüyorum. Bunu tartışmayacam.
    Yan hakemler ofsayt nedir onu bilmiyo heralde.Birkaç kez alakasız yere ofsayt vermişti.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Yan hakemler ofsayt nedir onu bilmiyo heralde.Birkaç kez alakasız yere ofsayt vermişti.
    Ben burada hakemi tartışmayacağımı belirttim Aygün. O yüzden tartışmayacağım. Futbol konuşmak, taktik konuşmak isteyen olursa buyursun beraber konuşalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Galatasaray taraftarı kendi oyuncusunu yabancı madde atacak kadar akılsız degil o şişe tam gs tribününden geçerken ss alınmıs herhalde.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Galatasaray taraftarı kendi oyuncusunu yabancı madde atacak kadar akılsız degil o şişe tam gs tribününden geçerken ss alınmıs herhalde.
    Zaten orda bile bile atıyor demiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Yok daha neler. Matematiksel olarak FB tribünü atsa oradan geçemez zaten şişe.

Ayrıca inanmayanlar video olarak izleyebilir face hesabı olanlar.

http://www.facebook.com/video/video....5002013&ref=mf

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

zaten keita'ya değil yardımcı hakeme atmaya çalışılmış gibi duruyor..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Yani. bilerek atmayağında zaten hem fikiriz. Sadece doğrunun görülmesi için gösterdim.

Fakat yine cezayı FB alacak sanırım bu olayda.

Bu arada Keita yumruk için en az 5 hatta 6 maç ceza almalı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

6 maç mı? Daha neler. 3 bilemedin 4 alır. 3 alacaktır tahminimce.

Lugano rakibine kafa attığı için 5 maç ceza almıştı.Keita'nın da 5 maç ceza alması gerekir bence..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

3 almış Keita.

Yumrukla alakası olmayan pozisyon 5 maç

Sağ kroşe 3 maç....

Daha belli olmadı ki cezalar..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Çok iyi hatırlıyorum , Galatasaray - Beşiktaş macında Song'un Veysel'e attıgı tekme var idi ve o maçta Song kart dahi görmemişti , Ama macı izleyerek Song'a attıgı tekmeden dolayı 2 maç ceza vermişti..

Şimdi Baroni'nin attıgı yumruklar cezasız kalırsa , vah benim Türk Futboluna..

@Ahmet Göktaş

Ss'leri neden ekledigini anlayamadım amacın kıyaaslamak ise

Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Buradaki hata evet. Fakat şampiyonluk maçından , yumrukla alakası olmayan pozisyona 5 maç vermek hatadan ziyade başka birşeydir bana göre. Ona bakılırsa bu maçta yada rövanşında tellonun kafasına jant mıdır cant mıdır atıldı birşey olmadı.

Neyse bence adaletsiz karar olmuş. Ama hep böyle her takım için zaten. Neyse...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Buna hala cevap gelmedi. Umarım Federasyonda bunları iyi kontrol eder.

Eminim bu pozisyonla ilgili birçok karikatür yapılacaktır.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Bu mesajı yeni görüyorum. Gerçekten çok ayıp yazıklar olsun adaletinize bu mudur yani sizin adaletiniz bu kadar basit midir hakem 3-1 gs. Biz ne yazsak forumun kuralları hatırlatılıyor peki bu nedir tahriklerin en büyüğüdür bu mesaj.

Zaten bu forumda her zaman Fenerbahçe galibiyetleri küçümsenmiştir.Ne yani golde biz mi kaldırtmadık bayrağı,penaltı da biz mi orta noktaya kostuk.Siz iki pas yapamayıp kaybederken biz sağlam savunmayla hızlı hücumla güncel futboldan örnekler veriyorduk.Sizin takımınız gibi bahanelerin arkasına saklanmadık.Saklanmıyoruz.Ama adalet diye bi sey olmadığı için bu forumda uyarı yerine admin tarafından bu sacma mesaj destekleniyor.

Koskoca galibiyeti bu kadar basitleştirebiliyorsanız ve bu düşünceye admin bile katılabiliyorsa sadece YAZIKLAR OLSUN diyorum.

Daha geçen gün aralarında şakalaşan arkadaşlarımızı siteden 2 hafta 10 gün uzaklaştıran zihniyet bu mesajı nasıl yazar? Bu sitede istediğimizi söylememiz için yönetici mi olmak lazım yani?
    Kurallar sabittir. Burada hakarete varmayacak her tartışma makbuldür. Sen kendi kafana göre "koskoca bir galibiyet" olarak değerlendirebilirsin bunu. Ama ben değerlendirmiyorum belki. Ve hakem sayesinde kazandı diyorum fenerbahçe. daha önce buna benzer çok yorum yapıldı burada. Bulurum bunları da. "hakem sayesinde vs. " gibilerinden bir çok yorum yapılınca sesiniz çıkmıyor da fenerbahçenize yapılınca doğal olarak dikkatlerden kaçmıyor.

Bana göre hakemin maçı başlatması bile hatayken, her sene antrenörlerimizin futbolcularımızın kafası yarılırken bunlara bir de hakemlerin kafasının yarılması eklenince, evet bence hakem sayesinde kazandı fener diyebilirim. ve bunun gerekçelerini de söylerim. sen buna katılmazsın, gerekçelerini de "şu yüzden yendik" gibilerinden açıklayabilirisin.

forum kurallarını kendinize göre şekillendirdiğinizde adaletsizlik oluyor tabii ki. ben sizin yerinizde olsam aynısını düşünürdüm.

lütfen ceza aldığınız mesajları tek tek çıkarttırmayın bana. burada kimlerin nasıl ve ne şekilde birbirini kışkırttığını biliyoruz. hakem:3 - gs:1 yorumuna doğru düzgün cevap veremeyip kışkırtılmış hissediyorsanız o sizin sorununuzdur. bu yorumu gerçek hayatta biri size söylediğinde tahriğe kapılıp onun yakasına yapışıyorsanız sorun sizdedir. burada sildiğimiz mesajların çoğu tahrik unsuru ve hakaret bulundurmakta. sorun bunu yazanda mı yoksa cevap veremeyip tahrik olanda mı ilk önce bunu yargılayın.

derbi maçı millet sevincini de üzüntüsünü de rahat rahat yaşasın diye biraz rahat bırakalım demiştik maçtan önce. öyle ki yöneticilerimiz bile bundan dolayı tartışmaya rahatlıkla dalabildiler. ben bile sadece sabriye mesaj yazmak için foruma girerken bu maç için de yorumlar yazdım. herneyse tamam o zaman bu konu kapatıldıktan sonra herkesin mesajını tek tek inceleyeceğiz. uyarı ve cezalar vereceğiz yöneticiler dahil. herşey yine o memnun olmadığınız gibi olur. çünkü napsak yaranamıyoruz.

ama ne olursa olsun bir noktada haklısınız. bir üst yöneticinin bunları yazmaması gerekirdi.
    Last edited by Aydin : 28.Ekim.2009 at 01:34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Keita birde kendi elleriyle gösterdi
    Yazık...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    evet kale arkasından bir şişe atıldı, o şişe öyle bir falso aldıki allah kahretsin nasıl verdiyse o seyirci o falsoyu o şişeye, tam sizin trübünün önünden geçerken arkadaşlar ss aldı zaten. herşey komplo. bizde böyle şişeye falso veren taraftarlar oldukça, şampiyon olamayacaksınız. üzgünüm.

TuNdRaLoWeR Misafir

Keita Carlos'u ayak üstü öldürmeye kalktı resmen yav 3 maç az olur bence, o yumruğu Carlos atmış olsa gene aynısını derdim.Yaptığı ayıptı ve çokta sertti, en az 5 maç.Ne olaylara 5'er maç veriliyor buna verilmezse ayıptır.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Keita birde tam düşerken vuruyor .K1 de bile adama düşerken vurmak yasak

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    evet kale arkasından bir şişe atıldı, o şişe öyle bir falso aldıki allah kahretsin nasıl verdiyse o seyirci o falsoyu o şişeye, tam sizin trübünün önünden geçerken arkadaşlar ss aldı zaten. herşey komplo. bizde böyle şişeye falso veren taraftarlar oldukça, şampiyon olamayacaksınız. üzgünüm.
    Bu konu antu'da da tartışıldı. Boş bir konu Kale arkasından oraya atmak aşırı bir güç ister ayrıca öyle bir falso vermek imkansız

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...23.asp?gid=229

Antu'yu tebrik etmek lazım. Güzel yakalamışlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Keita'ya 5-6 maç ceza gelmesi lazım ise, R.Carlos'un güreşine diyecek bir şey bulamıyorum.

Ha bide Bilica'nın maç başlamadan önce Aydın'nın kafasına patlatması var cezasız kalan ki ona hiç değinmiyorum.

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Keita'ya 5-6 maç ceza gelmesi lazım ise, R.Carlos'un güreşine diyecek bir şey bulamıyorum.

Ha bide Bilica'nın maç başlamadan önce Aydın'nın kafasına patlatması var cezasız kalan ki ona hiç değinmiyorum.
    Zaten Carlos sarı kart gördü orada daha ne bekliyordunuz kırmızı kart mı görseydi

Bu arada Bilica PFDK'ya sevk edildi ceza alacak muhtemelen..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bilica'ya 2 veya 3 maç ceza geliyormuş...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Kazım içinde bir ceza söz konusu mu ?.Maç başlamadan önceki arbedede Aydın'a yaptığı hareket yüzünden.

Sayfa 13 / 14 İlkİlk ... 311121314 SonSon

Mesaj Yetkileri