Keitaya atılan şişeyi , Galatasaraylı taraftarlar atıyor.
İnanmayana kanıtını koyarız![]()
Fenerbahçe
Beraberlik
Galatasaray
Keitaya atılan şişeyi , Galatasaraylı taraftarlar atıyor.
İnanmayana kanıtını koyarız![]()
Fenerbahçe'nin golleri ofsayt,olmayan penaltıdan gelmiş olabilir.Ama bu Fenerbahçe'nin haketmediği,bizden iyi oynamadığı anlamına gelmez.Şu gerçek ki Fenerbahçe bizden daha iyiydi.Hakemin sayesinde de olsa kazandılar.Söyliycek pek bir şey yok.Fenerbahçe haketti öyle ya da böyle kazandı.Yaşanan olaylara değinmek istemiyorum.Kötü şeyler yazabilirim hiç girmiyim o konuyaİki takımı da mücadelesinden ötürü kutluyorum.
Evet, hakemin etkisi oldu ama; Fenerbahçe alehinede yanlış kararlar verdiğini düşünüyorum. Bunu tartışmayacam.
Tartışmak istediğim konu Fenerbahçe bu maçı fazlası ile hak etti. Galatasaray kulübünün bu maçta hafızalarda kalan bir şutu yok, kornerden gelen gol tamamen Volkan'ın yaptığı hata ile kaynaklanıyor. Galatasaray üç pas üst üste bu maçda yapamadı. Arda maç başında inanılmaz bir şekilde etkilendi, aklı Baroni ile olan tartışmada idi. Bu yüzden çok kötü oynadı. Keita ise nedenini bilmiyorum ama; bu baskıyı kaldıramadı. Büyük ihtimalle takım içi konuşmalardan etkilenmiş olacak. Ben Galatasaray'ın o akşam futbol adına birşey yaptığını düşünmüyorum. Fenerbahçe size göre hakemlede olsa bu maçı hak eden taraf olduğu düşüncesindeyim. Sonuçta pozisyonlara girdi, rakip takıma çok iyi bir pres uyguladı. Top göstermedi, pas yapmasına engel oldu ve taktiksel olarak maçıda kazandı.
Galatasaray taraftarı kendi oyuncusunu yabancı madde atacak kadar akılsız degil o şişe tam gs tribününden geçerken ss alınmıs herhalde.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yok daha neler. Matematiksel olarak FB tribünü atsa oradan geçemez zaten şişe.
Ayrıca inanmayanlar video olarak izleyebilir face hesabı olanlar.
http://www.facebook.com/video/video....5002013&ref=mf
zaten keita'ya değil yardımcı hakeme atmaya çalışılmış gibi duruyor..
Yani. bilerek atmayağında zaten hem fikiriz. Sadece doğrunun görülmesi için gösterdim.
Fakat yine cezayı FB alacak sanırım bu olayda.
Bu arada Keita yumruk için en az 5 hatta 6 maç ceza almalı.
6 maç mı? Daha neler. 3 bilemedin 4 alır. 3 alacaktır tahminimce.
Lugano rakibine kafa attığı için 5 maç ceza almıştı.Keita'nın da 5 maç ceza alması gerekir bence..
3 almış Keita.
Yumrukla alakası olmayan pozisyon 5 maç
Sağ kroşe 3 maç....
Daha belli olmadı ki cezalar..
Çok iyi hatırlıyorum , Galatasaray - Beşiktaş macında Song'un Veysel'e attıgı tekme var idi ve o maçta Song kart dahi görmemişti , Ama macı izleyerek Song'a attıgı tekmeden dolayı 2 maç ceza vermişti..
Şimdi Baroni'nin attıgı yumruklar cezasız kalırsa , vah benim Türk Futboluna..
@Ahmet Göktaş
Ss'leri neden ekledigini anlayamadım amacın kıyaaslamak ise
![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Buradaki hata evet. Fakat şampiyonluk maçından , yumrukla alakası olmayan pozisyona 5 maç vermek hatadan ziyade başka birşeydir bana göre. Ona bakılırsa bu maçta yada rövanşında tellonun kafasına jant mıdır cant mıdır atıldı birşey olmadı.
Neyse bence adaletsiz karar olmuş. Ama hep böyle her takım için zaten. Neyse...
Kurallar sabittir. Burada hakarete varmayacak her tartışma makbuldür. Sen kendi kafana göre "koskoca bir galibiyet" olarak değerlendirebilirsin bunu. Ama ben değerlendirmiyorum belki. Ve hakem sayesinde kazandı diyorum fenerbahçe. daha önce buna benzer çok yorum yapıldı burada. Bulurum bunları da. "hakem sayesinde vs. " gibilerinden bir çok yorum yapılınca sesiniz çıkmıyor da fenerbahçenize yapılınca doğal olarak dikkatlerden kaçmıyor.
Bana göre hakemin maçı başlatması bile hatayken, her sene antrenörlerimizin futbolcularımızın kafası yarılırken bunlara bir de hakemlerin kafasının yarılması eklenince, evet bence hakem sayesinde kazandı fener diyebilirim. ve bunun gerekçelerini de söylerim. sen buna katılmazsın, gerekçelerini de "şu yüzden yendik" gibilerinden açıklayabilirisin.
forum kurallarını kendinize göre şekillendirdiğinizde adaletsizlik oluyor tabii ki. ben sizin yerinizde olsam aynısını düşünürdüm.
lütfen ceza aldığınız mesajları tek tek çıkarttırmayın bana. burada kimlerin nasıl ve ne şekilde birbirini kışkırttığını biliyoruz. hakem:3 - gs:1 yorumuna doğru düzgün cevap veremeyip kışkırtılmış hissediyorsanız o sizin sorununuzdur. bu yorumu gerçek hayatta biri size söylediğinde tahriğe kapılıp onun yakasına yapışıyorsanız sorun sizdedir. burada sildiğimiz mesajların çoğu tahrik unsuru ve hakaret bulundurmakta. sorun bunu yazanda mı yoksa cevap veremeyip tahrik olanda mı ilk önce bunu yargılayın.
derbi maçı millet sevincini de üzüntüsünü de rahat rahat yaşasın diye biraz rahat bırakalım demiştik maçtan önce. öyle ki yöneticilerimiz bile bundan dolayı tartışmaya rahatlıkla dalabildiler. ben bile sadece sabriye mesaj yazmak için foruma girerken bu maç için de yorumlar yazdım. herneyse tamam o zaman bu konu kapatıldıktan sonra herkesin mesajını tek tek inceleyeceğiz. uyarı ve cezalar vereceğiz yöneticiler dahil. herşey yine o memnun olmadığınız gibi olur. çünkü napsak yaranamıyoruz.
ama ne olursa olsun bir noktada haklısınız. bir üst yöneticinin bunları yazmaması gerekirdi.
Last edited by Aydin : 28.Ekim.2009 at 01:34
evet kale arkasından bir şişe atıldı, o şişe öyle bir falso aldıki allah kahretsin nasıl verdiyse o seyirci o falsoyu o şişeye, tam sizin trübünün önünden geçerken arkadaşlar ss aldı zaten. herşey komplo. bizde böyle şişeye falso veren taraftarlar oldukça, şampiyon olamayacaksınız. üzgünüm.
Keita Carlos'u ayak üstü öldürmeye kalktı resmen yav3 maç az olur bence, o yumruğu Carlos atmış olsa gene aynısını derdim.Yaptığı ayıptı ve çokta sertti, en az 5 maç.Ne olaylara 5'er maç veriliyor buna verilmezse ayıptır.
Keita birde tam düşerken vuruyor .K1 de bile adama düşerken vurmak yasak![]()
Bu konu antu'da da tartışıldı. Boş bir konuKale arkasından oraya atmak aşırı bir güç ister ayrıca öyle bir falso vermek imkansız
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...23.asp?gid=229
Antu'yu tebrik etmek lazım. Güzel yakalamışlar.
Keita'ya 5-6 maç ceza gelmesi lazım ise, R.Carlos'un güreşine diyecek bir şey bulamıyorum.
Ha bide Bilica'nın maç başlamadan önce Aydın'nın kafasına patlatması var cezasız kalan ki ona hiç değinmiyorum.
Bilica'ya 2 veya 3 maç ceza geliyormuş...
Kazım içinde bir ceza söz konusu mu ?.Maç başlamadan önceki arbedede Aydın'a yaptığı hareket yüzünden.