Oyunu bu ay içinde kutulu olarak alacağım. Türkiyedeki kitabevi zincirlerinden veya elektronik marketlerden almayı düşündüğüm için steam'la kesinlikle uğraşmayı düşünmüyorum. Asla steamla aktive etmem diyenlerdenim. zavvi gibi sitelerden alan arkadaşlarımızın da sırf Türkiyeden alındığı ortaya çıksın diye steama zorlanmasının SI games'in bir taktiği olarak görüyorum. Aslında Türkiyedeki yetkili distrübitörle bir çalışma yapılabilir.
Ayrıca diyelim ben kutulu aldım. Ve 10 bini geçtik ve ben DVD takılı oynadığım için steam aktivasyon yapma gereği duymadım. Türkçe eklentisi kutulu alanlarında katkısı sayesinde (Sonuçta 10bin rakamına aralın satışları da dahil) steamda yayınlanırsa o zaman biz bu eklentiyi indiremeyeceğimize göre durumumuz ne olacak...
banada dün siparişiniz sevk edildi bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz maili geldi aral game den öğlen 12 saatlerinde...
heralde yarın elimde olur...
Bende aynı senin gibi yapacağım kutulu olarak elektronik marketlerden alacağım. Eğer 10 bini geçersek ve Türkçe yama çıkarsa Steam'den çıkacak bizim de o yamayı indirmemiz için bildiğim kadarıyla Steam hesabına sahip olmamız yetiyor. Steam hesabına girip indireceğiz sadece yamayı. Yanlış biliyorsam biri beni aydınlatabilir mi![]()
Kişisel olarak steam gibi organizasyonlara karşı olduğum için oyunu kutulu olarak alma kararı verdiğimi ve bilgisayarımda demo indirmek için bile steam kurulu olmadığını belirtirsem ve patchların da sonuçta başka adreslerden de indirilmesi sağlandığına göre steamdan türkçe yayınlandıktan sonra turksportal veya SI da dil dosyasını patchlara yaptığı gibi ayrıca yayınlayamaz mı.
Ayrıca oyunu ingilizcem yeterli olduğu için fm 3'den beri hiç türkçe yama kullanmadan oynadığımı belirteyim. Ama sonuçta ingilizce film izlerken bile altyazı dosyalarını kolaylık olsun diye yüklediğim için özellikle turksportal yapımı ve SI destekli bir çeviriyle de oynamaya hayır demem.