Oynadığımız final maçı mıydı sanki? Rövanşının da olması lazım ama benim olduğum güne denk getirirsek güzel olur yine benim açımdan.Havalar soğudu malesef, kapalı bir saha bulmak lazım.
![]()
Oynadığımız final maçı mıydı sanki? Rövanşının da olması lazım ama benim olduğum güne denk getirirsek güzel olur yine benim açımdan.Havalar soğudu malesef, kapalı bir saha bulmak lazım.
![]()
yok mu ufukta yeni bi halı saha organizasyonu ben de katılmak isterim bundan sonrakilere...
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bende bunu düşünüyordum sabah otobüsle okula gelirken.Yapalım yakın zamanda bir organizasyon.Bayramdan önce veya bayramdan sonra olabilir.Ayda yılda bir buluşma yapacağız diye bir kaide yok sanırım..![]()
So what?
Saike
Bayram ve sonrasında olması sağlıklı olabilir. Malum vize dönemlerindeyiz, sıkıntı çıkmasın sonra.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bayram ve sonrası artık kar topu oynarız.![]()
18-19-20 Aralık tarihlerinde İstanbulda olabilirim. Kar topu oynama organizasyonu güzel olur o tarihte.![]()
Lütfen biz ki kış ortası karlı havada maç yaptık, azıcık kar bizi durduramaz.![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
bize 2 tane stoper verin, burak abi ,ben,anil,emrah abi,bir de kaleci olalim karsimiza kimi cikarirsaniz cikarin iddialiyim cok.
Şimdiden söyleyeyim. Serhat ve Ben aynı takımda olacağız. Defansın beli ve kemiği olarak oynacağız.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Heryerde oynarım ama yaş 15 çok güçlü bir şey değilim az tekniğim. Forvet oynamam o yüzden iyi olabilir ama beki ve ya kanadı tercih ederimGelmek istiyorum bu seferkine umarım aranıza alırsınız
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Rövanşıda her türlü kazanırız.O anki form durumumuz sadece kaç farkla kazanacağımızı etkiler.
Anlayamadım Aygün? 29.11.1995 doğumluyum, 170 boyum var 56 kiloyum. Düze lise olsaydı lise 2 ye gidecektim. Ama hazırlık okudugum için lise 1e gidiyorum ve dışardan bakıldığında saç-bıyık birbirinde16ya yakın gösteriyorum
Ayrıca net olarak 14. yaşıma bu ayın 29unda gireceğim. İstersen küçülüpte cebine gireyim
![]()
Not: Şimdi anladım ve düzelttim. hep babam gaza getiriyor![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Benden 6 ay küçük olup benden 1 yaş nasıl büyük oluyorsun anlamadım TaylanNeyse uzatmaya gerek yok kendini 15 hissediyosan öyle olsun (:
Hissetmem önemli değilde benimde kafamı karıştırdılar de 15ime girmiş olmayacakmıyım bu ayın 29unda?
29.11.2009
29.11.1995
14 işte tam 14.yılım olcak dünyadaki ondan sonra 14.1 14.2 14.3 die gitcek 6.aya kadar 6.aydan sonra 14.7 oldugunda 15im diyebilecegim 15ime girecegim yani doru hmm haklısın dogru 14üme gireceğim. saol uyarman için babam gaza getiriyor beniAma 15 hissediyorum 15te gösteriyorum
![]()
Peki geleyim mi maçaAlırmısınız aranıza
![]()
Futbolcu Bilgileri
Babamda öyle diyorAygün 14e girceğimi söylüyor
Kafam karıştı
Neyse gelsem alırmısınz beni de maça![]()
Futbolcu Bilgileri
14 doluyor 14'ten gün alıyorsun.Ya neyse ne artık 14 de 15 de sen bilirsin
Niye almasınlar ki Taylan (:
istanbulda böyle bi organizasyon olursa benide dahil edin es gecmeyin lütfenfena oynamam yani zayıf olan takıma verebilirsiniz halı sahada cok mac kaybetmez oynadıgım takımlar
![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Taylan 18'den küçüklerin gelmesi yasak, ben de bu yüzden gidemedim geçen.
()
yav taylan 1.70 boyun var delikanlı adamsın ha 14 ha 15 yaşında ol ne farkeder. ben 1.60 boyla serhat'ın tozunu dumana kattıysam seni düşünemiyorum![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Serhat değişik aktivasyonlar yapmalıyız. Benim bekarlığa veda gecemi düzenleyelim.![]()