1 ile 30 arası toplam 83 sonuç

Konu: İşte Derbinin Faturası

Hybrid View

Keita'nın cezası az gelmiş olamaz çünkü tahriğe bağlı bir hareket.
    Bir Roberto'ya durduk yere yumruk atması var bide Roberto'nun kendine yaptığı hareket sonucu yumruk atması var.
    Bide Bazı FBli arkadaşlarımızın hala cezanın fazla verilmesi gibi söylemleri var ki gül gül öldüm afedersin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by NirvanaFX View Post
    Keita'nın cezası az gelmiş olamaz çünkü tahriğe bağlı bir hareket.
    Bir Roberto'ya durduk yere yumruk atması var bide Roberto'nun kendine yaptığı hareket sonucu yumruk atması var.
    Bide Bazı FBli arkadaşlarımızın hala cezanın fazla verilmesi gibi söylemleri var ki gül gül öldüm afedersin.

zaten durduk yere maç esnasında yumruk atmak biraz zor , tahrik olucak tabiki ama bu tahrik faulden ibaret olduğu için keita'nın cezası daha fazla olmalıydı bence ... he roberto gelip topsuz alanda ittiirse ne blim ayağına bassa falan öyle bir durumda verilecek ceza için normal olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    zaten durduk yere maç esnasında yumruk atmak biraz zor , tahrik olucak tabiki ama bu tahrik faulden ibaret olduğu için keita'nın cezası daha fazla olmalıydı bence ... he roberto gelip topsuz alanda ittiirse ne blim ayağına bassa falan öyle bir durumda verilecek ceza için normal olurdu
    Lugano geçen sene napmıştı peki Emre Aşık'a? Sanıldığı kadar zor değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post

Lugano geçen sene napmıştı peki Emre Aşık'a? Sanıldığı kadar zor değil.
    peki lugano kaç maç ceza almıştı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    peki lugano kaç maç ceza almıştı ?
    Ben burada cezasını tartışmıyorum. Durduk yere maç esnasında yumruk atmak zor bir şey değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post

Ben burada cezasını tartışmıyorum. Durduk yere maç esnasında yumruk atmak zor bir şey değil.
    Durduk yere kimse kimseye yumruk atmaz , maçta aralarında bir şey olmadı ama öncedne oldu diye cristianın hareketi var , veya senin göremediğin yerlerde sürekli ayağına basmıştır bir oyuncu bir oyuncunun itmiştir çekmiştir luganonun pozisyonundaki emre aşık mesela zamanında yapmıştı erman hocanın değimiyle basur ameliyatı =) o mesela kameralara yansımıştı ama yansımayan neler oluyo oyuncular arasında ...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Haldun Üstünel geçen sene Ali Samiyen'deki maçta Emre'ye 20 bin kişi birden küfür ederken onlara engel olmuş mu da şimdi de Arda'ya 55 bin kişi küfür ediyor, Fenerbahçe yöneticileri engellemiyor diye şikayet ediyor. Bunlar derbilerde olmuştur, olacaktır bunu engellemek zordur da mesele, deplasmana giden takımın sanki bu tip şeyleri ilk defa gittiği bu deplasmanda görüyormuş gibi rakibini eleştirmeye çalışması. Eğer bu tip sorunlar çözülecekse iki taraf da samimi olmalıdır. Yoksa kendi evinde yapıldığında ses çıkarma deplasmanda aynısını görünce isyan etmeyle çözülecek bir problem değil. Her iki taraf için de geçerlidir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri