Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 229 sonuç

Konu: Football Manager 2010 30 Ekim'de Çıktı!

Nesil
    2006
    Yer
    İsTaNBuL-BaKıRKöY

Quote Originally Posted by burak434 View Post
    Dün geldi.
    tşkrler gidip alyım barii

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RAUL8788 View Post
    fm 10 mağazalara gelmişmidir alan varmı arkadaşlar ona göre gidicemde
    Arayıp sorabilirsin mağazalara.

Nesil
    2006
    Yer
    İsTaNBuL-BaKıRKöY

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Arayıp sorabilirsin mağazalara.
    aklıma gelmedi değil ama öğrenci evinde kalıyorum ve ev teli yok evde kımsede yok suan kntrde olmayınca arayamıyorum merkeze bırazda uzagım bıraz gıdıp bakıcaz artık başka caresı yok yınede saol önerin için

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by RAUL8788 View Post
    fm 10 mağazalara gelmişmidir alan varmı arkadaşlar ona göre gidicemde
    zimbabwe'ye geldiğini pek sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İsTaNBuL-BaKıRKöY

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    zimbabwe'ye geldiğini pek sanmıyorum.
    dedim ya merkeze uzağım g.afrikaya kadar gidip gelicem:P

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Ben sabah saat 10 da D&R ve Bimeks'e baktım FM2010 yoktu
    Last edited by nikootinn : 30.Ekim.2009 at 16:01

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

bir oyuncunun türk olma yılı halen 10 mu acaba

Nesil
    2006

Mağazalarda rafları alması en erken bir veya iki haftayı bulur. Sadece belli başlı şubelerde vardır, Bağdat Caddesinde ki D&R'de oyunu bulabilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Mağazalarda rafları alması en erken bir veya iki haftayı bulur. Sadece belli başlı şubelerde vardır, Bağdat Caddesinde ki D&R'de oyunu bulabilirsiniz.
    Ankara'da nerede bulunur acaba ??

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Evet hem suadiye hem Erenköy şubesinde gördüm oyunu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben steamdan falan anlamıyom mağazadan orjinal alacam oyunu fakat pc bozuk benım laptop da oynucam laptopa yuklucem peki pc tamir olunca normal pc ye yukleyemeyecek miyim

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Türkiye'nin 3 büyük kentinden biri olan İzmir'de, üstelik merkezinde Konak'ta bu oyunu bulamadım, hayal kırıklığı...

Nesil
    2006
    Yer
    İsTaNBuL-BaKıRKöY

şimdi gittim aldım geldim D&R dan bakırköyden aldım gelmiş bayada vardı artık diğer yerlerede yavş yavaş gelir sanırım

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Şükür oyunuma kavuştum ve her seri olduğu gibi Galatasaray'ım ile başladım hadi Bismillah

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Arkadaşlar kurar kurmaz hemen ilerledim.Maç bittikten sonra şok oldum.Göteborg İsveç'in köklü klüplerinden biri Ali Samiyende 9-0 yendimSizce bu normal mi,oyun mu çok kolay veya Galatasaray çok mu güçlü buyrun ss

Bence Göteborg kötü bir takım.En değerli oyuncularının 1M olduğu ve çoğu oyuncusunun gri olduğu düşünülürse normal bir sonuç gibi.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by burak434 View Post
    Bence Göteborg kötü bir takım.En değerli oyuncularının 1M olduğu ve çoğu oyuncusunun gri olduğu düşünülürse normal bir sonuç gibi.
    Avrupa da durumlarını bilmem ama İsveç liginin en kaliteli takımlarından biri diyebilirim

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.

Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After reviewing the information below, if you believe your card has been declined in error please try your purchase again. Payment method and billing information

Oyunu orjinal alıcaktım steamdan bu sorun çıktı ne yapmam lazım lütfen yardımcı olur

turksportal...

Bugun saat 10 civarı ankara cepa d&r dan almış bulunmaktayım

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.

Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After reviewing the information below, if you believe your card has been declined in error please try your purchase again. Payment method and billing information

Oyunu orjinal alıcaktım steamdan bu sorun çıktı ne yapmam lazım lütfen yardımcı olur
    Bi yardımcı olun lütfen
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Kart bilgilerini kontrol et. Eğer kartın Finansbank'ın kartları gibiyse sanal kart çıkarman gerekebilir, direkt kart üzerindeki bilgilerle olmayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post

Bankanı aramalısın.Yurt dışı alış-verişine kapalı olabilir kartın.Dolar-euro vs.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Kart bilgilerini kontrol et. Eğer kartın Finansbank'ın kartları gibiyse sanal kart çıkarman gerekebilir, direkt kart üzerindeki bilgilerle olmayabilir.
    Bankanı aramalısın.Yurt dışı alış-verişine kapalı olabilir kartın.Dolar-euro vs.
    İkiniz de saolun...
    turksportal...

Nesil
    2005

Hayırlısı olsun herkese. Editörden Japonya ligini ekledim deneme olarak oldu Hiroşima ile başladık bakalım Ama oyuncular gerçek oyuncular değil maalesef ama diğer ligleri denemedim çünkü 2009'da da Japon oyuncularda sorun vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

bende hepsiburada.com'dan aldım pazartesi elime geçmesini umuyorum
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Knightmare View Post
    bende hepsiburada.com'dan aldım pazartesi elime geçmesini umuyorum
    Bende hepsiburadadan aldım dün.Fm ile aldığım diğer ürünler kargoya verilmiş ama Fm çıkışa hazır gözüküyor.Umarım fazla geciktirmezler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün bir hevesle gittim ama Nautilus Bimeks'e henüz gelmemiş oyun hayal kırıklığına uğradım

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Arkadaşlar iddiam devam ediyor bu oyun FM 2009 a göre çok kolay.Buyrun ssler.
    NOT:Kadro aynı sadece Vela'yı aldım

İlk Maç

2.Maç

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar oyunu zavvi.co.uk'den satın aldım ürün gönderildi notu yazıyor sitede ama ortalama kaç gün içersinde elimde olur acaba? Zavvi.co.uk'den daha önce alışveriş yapmış olan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim.

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    Arkadaşlar iddiam devam ediyor bu oyun FM 2009 a göre çok kolay.Buyrun ssler.
    NOT:Kadro aynı sadece Vela'yı aldım

İlk Maç

2.Maç
    banada basit geldi. GS ile nerdeyse yenilgi yuzu gormedim. Zevk vermemeye basladi lig maclari. Maci baslatip msne falan geciyorum ilk yari bitince devam diyorum o kadar. Nede olsa yeniyoruz devamli... Gerci gs lig icin zaten guclu, uefa maclari hakkinda bi bilgim yok ama guclu takimlarla oynayanlarin aldigi galibiyetler de ortada

2. ligden takim aldim ilk 9-10 mac hep degisik taktikler denedim galibiyet alamadim. 4-4-2 ye dondum. Pespese 5 mac kazandim

Bi kac ay sonra taktigimizi cozup ona gore hareket ediyorlar, zorlasiyormus yenmek dediler ama 2 ayda bi taktik degisirsem yenilgisiz lider olacagim

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri