Ben sabah saat 10 da D&R ve Bimeks'e baktım FM2010 yoktu
Last edited by nikootinn : 30.Ekim.2009 at 16:01
bir oyuncunun türk olma yılı halen 10 mu acaba![]()
Mağazalarda rafları alması en erken bir veya iki haftayı bulur. Sadece belli başlı şubelerde vardır, Bağdat Caddesinde ki D&R'de oyunu bulabilirsiniz.
Ben steamdan falan anlamıyom mağazadan orjinal alacam oyunu fakat pc bozuk benım laptop da oynucam laptopa yuklucem peki pc tamir olunca normal pc ye yukleyemeyecek miyim
Türkiye'nin 3 büyük kentinden biri olan İzmir'de, üstelik merkezinde Konak'ta bu oyunu bulamadım, hayal kırıklığı...
şimdi gittim aldım geldim D&R dan bakırköyden aldım gelmiş bayada vardı artık diğer yerlerede yavş yavaş gelir sanırım![]()
Şükür oyunuma kavuştum ve her seri olduğu gibi Galatasaray'ım ile başladım hadi Bismillah![]()
Arkadaşlar kurar kurmaz hemen ilerledim.Maç bittikten sonra şok oldum.Göteborg İsveç'in köklü klüplerinden biri Ali Samiyende 9-0 yendimSizce bu normal mi,oyun mu çok kolay veya Galatasaray çok mu güçlü buyrun ss
![]()
Bence Göteborg kötü bir takım.En değerli oyuncularının 1M olduğu ve çoğu oyuncusunun gri olduğu düşünülürse normal bir sonuç gibi.
Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.
Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After reviewing the information below, if you believe your card has been declined in error please try your purchase again. Payment method and billing information
Oyunu orjinal alıcaktım steamdan bu sorun çıktı ne yapmam lazım lütfen yardımcı olur
turksportal...
Bugun saat 10 civarı ankara cepa d&r dan almış bulunmaktayım
Kart bilgilerini kontrol et. Eğer kartın Finansbank'ın kartları gibiyse sanal kart çıkarman gerekebilir, direkt kart üzerindeki bilgilerle olmayabilir.
Hayırlısı olsun herkese. Editörden Japonya ligini ekledim deneme olarak oldu Hiroşima ile başladık bakalımAma oyuncular gerçek oyuncular değil maalesef ama diğer ligleri denemedim çünkü 2009'da da Japon oyuncularda sorun vardı.
bende hepsiburada.com'dan aldım pazartesi elime geçmesini umuyorum![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Bugün bir hevesle gittim ama Nautilus Bimeks'e henüz gelmemiş oyun hayal kırıklığına uğradım
Arkadaşlar iddiam devam ediyor bu oyun FM 2009 a göre çok kolay.Buyrun ssler.
NOT:Kadro aynı sadece Vela'yı aldım
İlk Maç
2.Maç
![]()
Arkadaşlar oyunu zavvi.co.uk'den satın aldım ürün gönderildi notu yazıyor sitede ama ortalama kaç gün içersinde elimde olur acaba? Zavvi.co.uk'den daha önce alışveriş yapmış olan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim.
banada basit geldi. GS ile nerdeyse yenilgi yuzu gormedim. Zevk vermemeye basladi lig maclari. Maci baslatip msne falan geciyorum ilk yari bitince devam diyorum o kadar. Nede olsa yeniyoruz devamli... Gerci gs lig icin zaten guclu, uefa maclari hakkinda bi bilgim yok ama guclu takimlarla oynayanlarin aldigi galibiyetler de ortada![]()
2. ligden takim aldim ilk 9-10 mac hep degisik taktikler denedim galibiyet alamadim. 4-4-2 ye dondum. Pespese 5 mac kazandim
Bi kac ay sonra taktigimizi cozup ona gore hareket ediyorlar, zorlasiyormus yenmek dediler ama 2 ayda bi taktik degisirsem yenilgisiz lider olacagim![]()