Quote Originally Posted by elapuesto View Post
farkındaysan sadece paranoya diye söyledim baştan esprili bir biçimde yoksa para alıyolar cümlesinin bir dayanağı yok sadece esprili bir yaklaşım . bir çabam yok benim zaten güzel olumlu eleştriler yapıyoruz ancak bazen negatif eleştrilerde yapmamız lazım ne olursa olsun
Tabii ki. ben espiriyi anlayamamışım kusura bakma. ama konuyu açan arkadaşın dayandırdığı şeyleri pek doğru bulmayınca onu destekleyenlerin de böyle körü körüne şeyler yazdığını düşündüğümden dolayı anlayamadım yazdığının espiri olduğunu .)

CM-Fm karşılaştırmasını yaparak CM daha iyi demek bence mantıksız. Cm'nin bir sürü eksiği var. Ve artısı olarak söyleyebileceklerimiz şeyler bir elin parmaklarını geçmez. 3D daha güzel olmuş, antreman sistemi vs. Bunlar dışında FM'nin rakibi bile olamaz. en basitinden oyunu klavye ile oynayamıyorum CM'de. ve daha bir sürü eksik var yazabileceğim ama kendimi yormak istemiyorum.

ben cm konusunda da yazmıştım bu oyunu beta olarak kabul ediyorum seneye daha iyisini yapacaklardır.

FM ise zaten oyunu tam olarak oturtmadan bize bir yaptırım sunarak antipatik oldular. Eleştirilerin haddinden fazla olması bence normal.