Originally Posted by
Addict
Fenerbahçe takım olarak kötü yapılmış.Bir tek Futbolcu olsa anlayacağız.Arda'yı Barcelona Chelsea istiyor.Sabri Valencia'ya gidiyor.Bir Fenerbahçeli olarak kınıyorum Database'i.Antuda tartışırken Fenerbahçe araştırmacısı bize fanatiklik yapmayın diyordu.Şimdi soruyorum Sevgili Fenerbahçe Araştırmacısına Galatasaray Fenerbahçe'den her yönden daha iyi takım mı?Eğer Galatasaray iyi takımsa 3-1 yendiğimiz maçta göremedik hiç birini.Birde Altyapı konusuna değinmek istiyorum.Oyunda Fenerbahçe'nin altyapısındaki hiç bir oyuncu 5 para etmez.Ama Galatasaray'ın altyapısındaki oyuncular A takıma çıkacak oyuncular.Şimdi gerçeğe gelelim.Yani gerçek hayata.Bizim altyapı gün geçtikçe düzeliyor.2000'li yıllarda Fenerbahçe'nin altyapısı çok kötüydü.Ama son 10 sene de Altyapımıza gerek futbolcu bakımından gerekse tesis bakımından çok yatırım yaptık.Ama görüyorum ki bu yatırımların hiç biri yansımamış oyuna.17 Yaş Altı Dünya Kupasında Bizden 3 oyuncu varken Galatasaray'dan 1 futbolcu var.Şimdi durum böyleyken Database rezaletken bizden orjinal oyun almamızı bekliyorsunuz.Önce siz Türkiye Database'ini duzeltin.Fenerbahçe ile Galatasaray'ı her konuda eşit yapın.Ondan sonra alırız oyunu...