Ne kadar para alacağına dair birşey okuyan ya da Bursalı arkadaşlardan bilen var mı?
Hocam fotoLarı buraya ekLeyeceğine satsana yahu.
Bursa'nın Nilüfer semti maddi açıdan baya yüksek bir yermiş sanırım.
Bir de orada yaşayan arkadaşlar; ilçedeki eğlence mekanlarının falan durumu nedir?![]()
Yeni bir "destan!" yazmaya çalışyıro Hadi Bakalım ..
Ah zamanında istediLer beni de gitmedik NiLüferspor a görüyormusun sen. Amatör Ligde iken 5-6 atardık şimdi BüLent Uygun gibi hocaLarı var
NiLüfer Maddi açıdan en sağLam kişiLerin yaşadığı semttir. NiLüferspor da ciddi atıLımLara başLadı bir kaç sezon önce. NiLüferspor un sahibi KieL fabrikaLarınında sahibi oLan para anLamında çok güçLü oLan hatta Bursaspor un başına geçse ikinci bir Abramovich Türkiye versiyonu yaratabiLecek birisi.
Ama haLa soru işaretLeri var tabi. Daha kesin birşey yok. Biri Fahri danışman diyor, diğer sonra imzaLayacak vs. Herşey bir netLeşsin de gider bir röportaj yaparız BüLen Uygun iLe![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bülent Uygun Adam Gibi Adamdır!!!
İnşallah Nilüfersporda ÇoK Başarılı Olur
Eşi öyle demiyo ama dün 15.36 facebok alıntısı ''
NİLÜFERSPOR KOMŞUMUZUN BAŞKANLIK YAPTIĞI BİR FUTBOL TAKIMIŞHERHANGİ BİR ANLAŞMA SÖZLEŞME SÖZKONUSU DEĞİL...''
Bülent Uygun takımın başına Antranör olarak değilde Fahri danışman olarak gelmiştir.
Benim şuan oynadığım kulübün başkanı Nilüferspor'un Genel Menejeri aynı anda Federasyon görevlisi bize söylediği şu kendi ekiibini getirmeyi planlıyormuş.
ve 2 sene içerisinde fire vermeden direkk bank asyaya çıkartmayı planlıyorlarmış.
ve son bilgi, ben geçen sene o takımda oynuyordum Başkanlarında aşırıdanda fazla para var ve tek hedefi Bursaspor'a karşı gelecek 2. Bursa ekibi kurma düşüncesinde.
gerisi ne olur bilinmez şimdilik görünen Fahri Danışman ve ant. olmadığı için idmana çıkmış
bu sene 2 trilyona yakın para harcadıkları söyleniyor vede 700 Milyara yakın bir Otobüsleri var en güzeliOtobüsün en arkasında TV izleme şansın ve arkana döndüğünde PS oynama şansın var
![]()