Sivasspor'dan ayrılan Bülent Uygun 3.lig ekiplerinden Bursa Nilüferspor'la bugun ilk antremanına çıktı..
Sivasspor'dan ayrılan Bülent Uygun 3.lig ekiplerinden Bursa Nilüferspor'la bugun ilk antremanına çıktı..
Bursa Nilüferspor muBizim World Hollow Serhat burda oynamıyo muydu bir ara
![]()
Eger haber dogruysa , demekki 0'dan başlayıp kendini göstermek istiyor...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Psikolojisi iyi durumda değil bence
Bugun antremana gittik baktık Bülent hoca takımın başına geçmiş..(:
Keşke Bafraspor'a gelseydi.Çok aksiyonlu bir takım.İyi olurdu.
Nasıl yani ?
Haber sitelerinde göremedim ben..
Bugun Nilüferspor'un antremanına gittik,Bülent hocayı gördük ziyarete falan gelmiştir falan dedik ama başkana sorunca doğruladı.Meğerse Bülent Uygun gibi bir hoca 3.lig ekibinede gelebiliyormuş.Tabi burada para çok büyük etken.2 maç takımla beraber çıktıktan sonra imza olacakmış.
Bülent Uygun tekrar sıfır noktasına döndü. Sanırsam Bursa Nilüferspor'u Süper Lig'e çıkarıp, kendisini bütün Türkiye'ye kanıtlamak istiyor. Büyük bir kumar oynadı, kazanırsa ne kadar iyi bir teknik adam olduğunu gösterecek. Başarılar diliyorum.
Mert bu haber elinde bir patlarsa![]()
video çekseydiniz,sitelere verip para kazanırdınız..![]()
İlginç bir seçim..
Kendimi FM oynuyor zannetti sanırımBari hazır oyuna çevirmişken gerçeği gençlere önem verse
Neyse başarılar dileyelim
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Siirt Jetpa veya Etimesgut Şekerspor gibi düşünün.Bursa Nilüferspor'un başkanı da Kiel'in sahibi,yani aşırı bir şekilde parası var.Bir üst lige çıkarsak süper ligten oyuncularda gelebilir..
Bizim BoğazLıyanspora geLseyi önce Yozgat şampiyonLuğu,sonra TFF 3.Lig.
Çok iLginç bir seçim ama artık dert yanacağı bir basın oLmayacak etrafında..
Konuyu açan arkadaşımıza güvenimiz sonsuz ancak bir haber kaynağının belirtilmesi zorunludur. O nedenle konu kilitlenmiştir.
Sivassporla Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynadıktan sonra takımın başarısız sonuçlar alması üzerine istifa etmek zorunda kalan Uygun, Nilüferspor'a danışman oldu. Başkan Nevzat Tuna'yı kıramadığını söyleyen Uygun, " Fahri danışman sıfatıyla tam destek veriyorum !" dedi.
Kaynak : Olay Gazetesi
Bülent Uygun şaşırttı!
Sivasspor teknik direktörlüğünden istifa eden Bülent Uygun, Bursa 3. Lig takımlarından Nilüferspor ile bu akşam antrenmana çıktı. Sözleşme imzalamayan Uygun'un yarın yönetimle bir araya geleceği öğrenildi.
Bu yıl Sivasspor’da istediği başarıları elde edemeyen ve kırmızı beyazlı takımla yollarını ayıran Bülent Uygun, Bursa’nın 3.Lig takımlarından Nilüferspor ile birlikte akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenmana çıktı.
Geçtiğimiz günlerde Nilüferspor teknik direktörlük görevinden istifa eden Mehmet Ak’ın yerine bu gün takımı çalıştıran tecrübeli teknik direktör Uygun’un yarın Nilüferspor yönetimi ile toplantı yapacağı öğrenildi. Yönetimin sezon sonuna kadar Uygun’un takımı çalıştırmasını isteyeceği edinilen bilgiler arasında.
Kaynak : DHA
Dün antremana gittiğimizde Bülent hocayı sahada görmüştük ve ziyarete gelmiştir belki diye düşündük ama sonra başkana sorunca hocanın takımın başına geçtiğini öğrendik.Bülent hoca takımı öğrenmiş gibi,çift kale maçta sürekli oyunu kesiyor konuşmalar yapıyordu.Bir ara taktik vermeyi bıraktı kendisi oynamaya başladı.Bursa Nilüferspor şu an ligte Balıkesirspor'un hemen arkasında 2. sırada bulunuyor.Eğer bu sene lig atlarsa seneye süper ligten futbolcuda gelebilir çünkü başkanda sağolsun sürüyle para var.
Sanıyorsam 2 maç takımla çıkıp sonra imza atacak.
Yeni bir Sivasspor projesi var akıllarında sanırım.Bunu başarırsa Bülent Uygun saygınlığına saygınlık katar.
So what?
Saike
Bülent Uygun'da o çene varken pek birşey olamaz.
Nilüferspor'u Bank Asya'ya çıkartsa bile iyidir.Güveniyoruz hocaya![]()
Ama ettiği laflar ve daha sonrasında yaptığı işlere baktığımızda gereksiz yere kendini büyüttüğünü gördük. Demekki herkez gider sen kalırsan birşey başaramıyormuşsun. Neticesindede başarısız oldu ve ayrıldı. Bu nedenlerle ben saygı duymuyorum. Başarılar tabikide yeni takımında![]()
Fatih Terimin egosunu gecmekte bi basaridirBulent hoca simdiden Fatih terimi geride birakti.