1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Yabancı Oyuncular Sorunu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fakat eski serilerde olduğu gibi yine türkiyedeki diğer takımlar kadrosuna 15 16 tane yabancı doldurabilcek anlamına geliyor. ve bu oyunu gerçekçilikten oldukça uzaklaştırıyor benim fikrim. bunun bi çözümü yokmudur ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by vedat1987 View Post
    Arkadaşım bu bir hata değil.Yabancı sınırlaması bu şekilde dilediğin kadar yabancı oyuncuyla sözleşme imzalayabilirsin fakat 8 tanesine forma numarası verebilir ve ligde oynatabilirsin
    kuralın böyle olduğuna eminmisiniz acaba ? çünkü fenerbahçe 8 kişi dolduğu için edu nun sözleşmesinin fes edilmesini beklemedimi yada beşiktaş delgadonun kini dondurmadımı ?bundan öncede fenerbahçe lucianoyu aynı şekilde sakatlandığı için yeni oyuncu almak için göndermişti aynı şekilde çünkü sözleşme imzalayamıyorlardı. aynı şekilde emin değilim ama bir anadolu takımındada aynı olay yaşandı diye biliyorum.
    Last edited by clowegem : 01.Kasım.2009 at 11:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by clowegem View Post
    fakat eski serilerde olduğu gibi yine türkiyedeki diğer takımlar kadrosuna 15 16 tane yabancı doldurabilcek anlamına geliyor. ve bu oyunu gerçekçilikten oldukça uzaklaştırıyor benim fikrim. bunun bi çözümü yokmudur ?
    Böyle daha iyi bence. Bazen satamadıgımız oyuncular oluyor. Onlar yuzunden baska kımseyı alamıyorduk ama artık alabiliyoruz. 200 kişi de satın alsan sonucta 8 tanesine numara verebileceğin için diğer yabancılar kalabalıktan baska bi işe yaramaz. Kimsenin 15-16 yabancı alacagını dusunmuyorum. Kalan 8 yabancı hiçbir macta oynamayacağı için hem üzülecekler hem de takımı etkıleyecekler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by exe_genesis View Post
    Böyle daha iyi bence. Bazen satamadıgımız oyuncular oluyor. Onlar yuzunden baska kımseyı alamıyorduk ama artık alabiliyoruz. 200 kişi de satın alsan sonucta 8 tanesine numara verebileceğin için diğer yabancılar kalabalıktan baska bi işe yaramaz. Kimsenin 15-16 yabancı alacagını dusunmuyorum. Kalan 8 yabancı hiçbir macta oynamayacağı için hem üzülecekler hem de takımı etkıleyecekler.
    ama alıyolar fm09 da fenerbahçede 15 yabancı gördüm ve geçen aylardada aynı konuyu ben açtım 09 için. galatasarayda aynışey yapıo 12 13 yabancı ve mutsuz olmuyolar. çünkü devre arasında 1 2 tanesini değiştiriyo bu sefer diğerleri oynayabiliyo. gerçkten çok kötü bi durum bu. ama bi konuda haklısın öncedende 8 den fazla alamıyoduk sorun oluyodu. bunun çözümü bence oyuncularla kontratları feshederken yönetimin zorluk çıkarmaması diye olabilir. yada oyuncuya gerekçemizi söyleyebilmeliyiz.

ama alıyolar fm09 da fenerbahçede 15 yabancı gördüm ve geçen aylardada aynı konuyu ben açtım 09 için. galatasarayda aynışey yapıo 12 13 yabancı ve mutsuz olmuyolar. çünkü devre arasında 1 2 tanesini değiştiriyo bu sefer diğerleri oynayabiliyo. gerçkten çok kötü bi durum bu. ama bi konuda haklısın öncedende 8 den fazla alamıyoduk sorun oluyodu. bunun çözümü bence oyuncularla kontratları feshederken yönetimin zorluk çıkarmaması diye olabilir. yada oyuncuya gerekçemizi söyleyebilmeliyiz.
    Bi takimin basindayken yapmistim bende. Takima 12-13 yabanci almistim. 5-6 tanesi gencti. Kiraya yollamistim hepsini. Gelisimlerine gore takima aliyordum. Hep alt ligleri oynadigim icin zaten 2 yabanci alabiliyorum max benim acimdan bi sorun olmuyor

vedat1987 Misafir

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

kuralın böyle olduğuna eminmisiniz acaba ? çünkü fenerbahçe 8 kişi dolduğu için edu nun sözleşmesinin fes edilmesini beklemedimi yada beşiktaş delgadonun kini dondurmadımı ?bundan öncede fenerbahçe lucianoyu aynı şekilde sakatlandığı için yeni oyuncu almak için göndermişti aynı şekilde çünkü sözleşme imzalayamıyorlardı. aynı şekilde emin değilim ama bir anadolu takımındada aynı olay yaşandı diye biliyorum.
    Kural bu şekilde yani Gs isterse 15 Zaireli 63 Ugandalı adamı toplayıp maaşını öder.Ama neden almıyorlar çünkü bu adamlara oturmak için para ödeyecek değiller.İstersen 15 yabancın olur kontratlı fakat bunlardan 8 tanesini ilk transfer dönemi sonunda listeyle bildirirsin.Bu kadar basit bir kural işte oyunda hata yok.Ayrıca Gs örneğin kadroda 9 yabancısı var diğer yabancıyı Uefa listesine yazıp Avrupa kupalarında oynatabilir.Örneğin (alakasız ama kural aynı) Efes Pilsen Santıagoyu alıp Türkiye listesine almadı fakat Euroleagude oynatıyor.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

yararlanamayacakları oyuncuya neden para ödesinler.bu dediğin adamların milyonlar ücreti var.ayrıca bu oyunu etkilemeyen bir durum.sen istersen 300 tane yabancı al.sonuçta 8 tanesi resmi olarak kadronda oluyor.

Kiralamak ve gelecekte kullanmak için almıştır belki o oyuncuları ama kiralayamamıştır elinde kalmıştır. Bak Trabzonspor'a, adamlar 2 tane genç oyuncu getirdi gelecek için şimdi onları kiralıyor başka takımlara.. Yabancı alabilmek bi hata değil ancak oyunun gereğinden fazla ve mantıksız yabancı transfer etmesi hata, yoksa kuralda bi yanlış göremiyorum.

Mesaj Yetkileri