Geçmiş serinin en can sıkıcı hatalarından biriydi 8 yabancı oyuncu sınırlaması olan ülkemizde 12-13 tane yabancı oyuncu görmek...
Ve bu gıcık sorun yeni seride de devam etmekte düzeltilecek denmişti ama düzeltilmemiş.
Acaba sorun benim oyunumdan mı kaynaklanıyor yoksa herkesde böyle bir durum söz konusu mu?

Yabancı Oyuncular Sorunu
 Yabancı Oyuncular Sorunu

Alıntılı Yanıtla
  Alıntılı Yanıtla 

Originally Posted by OnuldinhoHizmet
 Originally Posted by OnuldinhoHizmet

fm09 da fenerbahçede 15 yabancı gördüm ve geçen aylardada aynı konuyu ben açtım 09 için. galatasarayda aynışey yapıo 12 13 yabancı ve mutsuz olmuyolar. çünkü devre arasında 1 2 tanesini değiştiriyo bu sefer diğerleri oynayabiliyo. gerçkten çok kötü bi durum bu. ama bi konuda haklısın öncedende 8 den fazla alamıyoduk sorun oluyodu. bunun çözümü bence oyuncularla kontratları feshederken yönetimin zorluk çıkarmaması diye olabilir. yada oyuncuya gerekçemizi söyleyebilmeliyiz.
 fm09 da fenerbahçede 15 yabancı gördüm ve geçen aylardada aynı konuyu ben açtım 09 için. galatasarayda aynışey yapıo 12 13 yabancı ve mutsuz olmuyolar. çünkü devre arasında 1 2 tanesini değiştiriyo bu sefer diğerleri oynayabiliyo. gerçkten çok kötü bi durum bu. ama bi konuda haklısın öncedende 8 den fazla alamıyoduk sorun oluyodu. bunun çözümü bence oyuncularla kontratları feshederken yönetimin zorluk çıkarmaması diye olabilir. yada oyuncuya gerekçemizi söyleyebilmeliyiz.