Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

14 53.85%
  • Beraberlik

3 11.54%
  • Sivasspor

9 34.62%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: Galatasaray - Sivasspor [11.Hafta]

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Default Galatasaray - Sivasspor [11.Hafta]

Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bir sürü eksigimiz var üstelik gündüz macı birde , ama 3 puan bekliyorum.

İnşAllah iyi bir oyunla 3 puanı alırız.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Zor maçibir sürü eksik.Zorlanabiliriz ama 3 puanı alacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Yeni Hocasıyla Sivasımız Samiyenden Puan Yada Puanlar Alıcaktır
    Başarılar Sivassporum
    İnş Kamanan Oynar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Taraftarın desteği ile eksiklerimize rağmen kağıt üzerinden zor gözüken maçı kolaya çevirir, kazanırız.

Galatasaray'da önemli eksikler var.Sivasspor akıllı oynarsa en az 1 puan alır bence..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Niye mesajım silinmiş anlamadım. Açıkça görüşümü dile getiremez miyim yani ? Berabere yada Sivas alır dediğim için neden mesajım siliniyor anlamıyorum.Galatasray 5 atar 10 atar demem mi gerek , düşüncelerimin bir tık ile silinmemesi için ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Niye mesajım silinmiş anlamadım. Açıkça görüşümü dile getiremez miyim yani ? Berabere yada Sivas alır dediğim için neden mesajım siliniyor anlamıyorum.Galatasray 5 atar 10 atar demem mi gerek , düşüncelerimin bir tık ile silinmemesi için ?
    Burası iddaa bayi degil, kupon doldurmuyoruz burada. İçi boş x kazanır, y banko gibi yorumlar yasak, kuralları okumayı deneyebilirsin.

Maça gelince eksikliklerimiz var ama taraftarımız önünde olmamız , çıkış arıyor olmamız bu maçı bize getirecektir. Tek korkum gündüz maçı olması, uğursuz geldiğini düşünüyorum hep bu maçların. Umarım kazanır yolumuza devam ederiz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GaLatasaray da hayLi eksik var. Sivas ise toparLanma sinyaLLeri veriyor. 3 ihtimaLinde oLabiLeceği bir maç.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence beklenenin aksine çok rahat bir maç olacak.1 takım 1-2 haftada toparlanamaz.bizimde eksiklerimiz çok ama rahat alacağız diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Rahat olmayacak ama 3 puan alacagız

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Maçı Lig TV'den ücretsiz izleyebilirsiniz.Şuan evdeki uydudan izliyorum :=).

Umarım maçı kazanıcaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

dk 11 Nondaaaaaaaaaaaaa attı 1-0 helal aslanlar

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Öz büyücü attı helal Kewel .

2-0

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Güzel attı. Sağol LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Komik bir gol.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Neresi komik merak ettim ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Neresi komik merak ettim ?
    Gelişi,Petkovic çok saçma bir hata yaptı amatörlerin bile yapmyacağı cinsten.Altında başka şey arama

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ben başka türlü anladım.Herneyse lamba gibi gol attı Kewel.İlk yarıyı 2-0 önde kapattık iyi oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Galatasarayda ciddi eksikler var. Sivasspor son kazandığı maçtan sonra Galatasaray a süpriz yapıp 3 puanı alabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Galatasarayda ciddi eksikler var. Sivasspor son kazandığı maçtan sonra Galatasaray a süpriz yapıp 3 puanı alabilir..
    Maç şu anda 2-0 ama.. xD

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Galatasaray önde ama.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Maçın ilk yarısı Galatasaray leyhine 2-0 bitti

olsun yinede sivas belki süpriz yapar

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Eray bırak allah aşkına sivasspor 3. lig takımları gibi top oynuyor. Oynayamıyor bile değil.

Sabri bu arada baya bir kızdı koskocaman gökhan zana kafa tutuyor şu an iki katı adam
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sabri gökhan zan'a kafa tuttu gökhan döverdide neyse dedi heralde

Maça gelirsek ; Sivasspor top oynamayı unutmuş, bir tek musa aydın birşeyler yapmaya çalıştı kendi başına, tabi birde erman'ı unutmamak lazım iyi performans sergiledi.

Galatasaray ise ağır tempoda hiç zorlamadan ilk yarıda bulduğu gollerle kazandı.

Linderoth oyuna girdi, sakatlanmadan maçı bitirdi hayretler içerisindeyim ama haftaya kesin sakatlanır merak etmeyin

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Eray bırak allah aşkına sivasspor 3. lig takımları gibi top oynuyor. Oynayamıyor bile değil.

Sabri bu arada baya bir kızdı koskocaman gökhan zana kafa tutuyor şu an iki katı adam
    sivas bu sene kümeye düşer.
    hakem çok kötüydü saçma sapan kartlar gösterdi. faul çalıyo sarı kart gösteriyo otomatiğe bağlamış gibiydi.
    neyse tebrikler bize.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dijitürk ün uydusundaki bir problem sayesinde geçici bir süreliğine(1,2 ay) maçlar hep şifresiz ayrıca spormax de şifresiz (premier lig spormax da ) Bir sitede böyle bir mesaj okudum doğrumudur acaba ayrıca maçı evden seyretmek çok zevkli oluyomuş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

valla son 2gündür evet şifresiz, fakat 1-2 ay ise muhteşem olur,evden izlemek ayrı bir zevk yahu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Temposuz bir maç oynadık. 2-0 bitti buna ragmen rahat 4-5 olabilirdi. Gollerin haricinde Sabri'nin ortasına Kewellın kacırdıgı, Arda'nın vurmak yerine pası tercih ettigi, macın başında bomboş nonda nın kafayla kaleye tutturamadığı, Barışın kafası vs vs pozisyonlarımız vardı. Olmadı 2-0 bitti.

Maçın adamı; Sabri ve Mustafa kesinlikle. Sabri çıkışını devam ettiriyor. Aynen devam, maşallah. Bugün her yaptığı orta, her bindirmesi, rakibe her basışı çok iyiydi. İlk golün başlangıcı da Sabri'nin pası. Hakem ona kart gösterip, Onu biçen siyahi oyuncuyu es geçmesi garipti.
    Diğer müthiş oynayan da Mustafa. Bugün defansın önünde değil, ayhan'ın oynadığı pozisyonda oynadı Mustafa. Hakkını da verdi. İleri dikine çıkışları çok iyiydi, oyunu genelde dikine oynama isteği, bunu yapması ona artı puan kazandırdı.

Mustafa'nın iyi oynamasının bir nedeni de yanında en az onun kadar koşan Barış'ın ve bu 2linin arkasında oynayan Topal'ın kusursuz oynamasıydı. Barış takımda kesinlikle yer bulmalı. 1. golde Nondaya verdiği pas muhteşemdi. Tabi bu ekstra bir iş onun için yalnız ortasahaya getirdiği dinamizm, enerji çok iyi. Bugün de maçın iyilerindendi. Yaptığı asistin dışında Arda'ya da golü attırıyordu Arda kaçırdı, diğer deyişle Petkoviç kurtardı.

Hakan Balta'nın bu maçta kendine gelmiş olmasına sevindim. Arda bugün özellikle 2. yarı çok durgundu, sahada gezindi durdu.

Gollerden bahsedecek olursak; Nonda belki iyi bir bitirici degil ama müthiş soğukkanlı bir oyuncu. Bugün attığı golde aheste aheste gidişi, giderken nasıl vuracagını düşünmesi ve golü atması... Aynısını Ankaraspor maçında da yaptı. Kewell'ın golü için denilecek birşey yok, bu gol değil, sivas kalesine füzeydi.

Sivas için söylenecek şey; iyiki ankaraspor kümeye düşürülmüş. Yoksa banko düşer derdim sivas için. Yalnız 2 takım düşecegi için bi ihtimal ligde kalmak için şansı var.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri